brotherhood
کاربر سایت
باید بری جلوش و با x توپشو بزنی نه دستشودوستان من بازی دیشب خریدم چطوری میه توپ رو گرفت با چه دکمه ای
خب بالاخره منم این بازیو انجام دادم.منو یاد خدا بیامرز nba 2004 انداخت.خیلی باهاش حال میکردم
تمام تمریناتو انجام دادم ولی موقع بازی کردن نصفشو اصلا نشد اجرا کنم
خلاصه اینکه چطوری میشه یه بازی خوبی انجام داد؟به عبارتی حرفه ای شد؟؟؟
یکی از علت هاش اینه که شما توی تمرین از 2K Camera استفاده میکنید ، با استفاده از این دوربین دریبل زدن و Lay-Up های مختلف خیلی راحت تر میشه . در حالی که اگه از دوربین ها Broadcast استفاده کنید دریبل زدن خیلی سخت تر میشه .
یک علت دیگش هم اینه که شما احتمالا نسخه های قبلی بازی رو تجربه نکردین ، این بازی هم مدتی طول میکشه که بخواید روی گیم پلی اون مسلط بشید . بیشتر بازی کنید به مرور زمان راحت و راحت تر میشه واستون.
مرسی
آره من بعد از 2004 یه بار 2006 رو زدم و آخریش هم 2011 بود.البته 2012 رو هم رو psp خیلی زدم،گیم پلیش خیلی راحتتر بود
باید بیشتر بازی کنم تا حرفه ای بشم.آره کمی طول میکشه ولی ارزششو داره.چون بدجوری باهاش حال کردم
فقط آهنگهای بازی یه نمه بیخود بود نسبت به نسخه های قبلیش .درسته؟
شلوارکاشونم یه نمه بد درست شده همش رو هواست
در ضمن برای لایوش پوینت میخواد؟؟
در مورد آهنگهای بازی که سلیقه ایه ، یه عده خوششون میاد یه عده بدشون میاد.
اما در مورد شلوارک ها ، اگه نسخه ی PC رو بازی میکنی یه پچی هست به اسم Tight Jersy ، از این رو هوا رفتن بیش از حدشون جلوگیری میکنه . فیزیک لباس ها خیلی خوبه ، ولی خب واسه این نسل بهتر از این نمیشه انتظار داشت .
واسه لایو هم پوینت میخواد ، البته من هنوز لایو بازی نکردم.
سال پیش پوینت میخواست ولی امسال نه:dنه رو 360 میزنم
چقدر پوینت میخواد؟میدونی؟
سال پیش هم نمیخواست!سال پیش پوینت میخواست ولی امسال نه:d
بیا با هم بازی کنیم:d
خیلی فکر خوبیه:dفقط قهرمانش که معلومه تویی از بس حرفه ای هستی:dسال پیش هم نمیخواست!
خوبه بچه ها جمع بشین یه جام راه بندازیم! :d

این 2K13 خیلی تغییرات داشته، من که خیلی از چیزایی که قبلا یاد گرفته بودم رو الان دوباره باید تمرین کنمخیلی فکر خوبیه:dفقط قهرمانش که معلومه تویی از بس حرفه ای هستی:d
من فکر کنم بتونم 2 تا از دوستام هم بگم بیان یه جام راه بندازیم:d
فقط فکر کنم به زور 8 نفر بشیم چون زیاد کسی به بسکت محل نمیده:d
پ.ن:اگه حالش رو داشتی بیا فردا و پس فردا یه جام راه بندازیم:d(جایزه و ... ولش کن تفریحی فعلا:d)