NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

سلام
من از بعد از بازی شماره 9 بازی دیگه شماره بعدیش رو باهاشون حال نکردم مشکلات ضایعی داشتن.
این یکی چوریه نسبت به قبلی هاش پیشرفت داشته یا پسرفت؟
ممنون

سلام
من از بعد از بازی شماره 9 بازی دیگه شماره بعدیش رو باهاشون حال نکردم مشکلات ضایعی داشتن.
این یکی چوریه نسبت به قبلی هاش پیشرفت داشته یا پسرفت؟
ممنون

اگه از شماره ی 9 به بعد با این بازی حال نکردید اصلا سراغ ِ این شماره هم نرید.
چون از سال 2010 به بعد دیگه این بازی راه ِ شبیه ساز ِ حرفه ای شدن رو در پیش گرفته . این طور هم که پیداست شما شبیه ساز ِ بسکتبال رو دوست ندارید که با نسخه ها ی 9 به بعدش حال نکردید.نسخه ی 12 هم سخت تر از نسخه های قبل شده و به کسایی که بسکتبال رو دوست ندارن و این ورزش رو بخوبی نمیشناسن و به نوعی Casual Gamer هستند اصلا پیشنهاد نمیکنم.چون این بازی دیگه بک Pure Simulator شده و فقط وقتی میتونید ازش لذت ببرید که این ورزش رو بخوبی بشناسید ، بتونید بر بازی مسلط بشید و عمق گیم پلی ِ این بازی رو درک کنید و نسبت به بازیکنان NBA و تواناییهاشون اشراف داشته باشید که بدونید از چه بازیکنی برای چه کاری استفاده کنید.
نسخه ی قبلی این بازی هم مشکل خیلی کم داشت اون مشکلات هم ضایع نبودن ، بیشتر مشکلات ِ آنلاین داشت . و تا قبل از نسخه ی 12 کاملترین بازی ورزشی همون نسخه ی 11 بودش.

LBJ4Ever کاملاً باهات موافقم.توصیه می کنم کسایی دنبال یک بازی ورزشی هستند که با دوتا پاس دادن به هدف برسن به هیچ وجه سراغ NBA 2K12 نرن. دیگه از دادن پاس های مفت و الکی و اسلم دانک های راحت خبری نیستش. باید عاشق این بازی و بسکتبال باشی تا باهاش حال کنی ، وگرنه اعصابت رو بهم میریزه.

من تا حالا بسکتبال بازی نکرده بودم ولی از این یکی خیلی خوشم امد
فقط هر کاری کردم نتونستم یه دست رو هم ببرم کامپوتر خیلی خوب دفاع میکنه بازیکنای من از هم میپاشن

من تا حالا بسکتبال بازی نکرده بودم ولی از این یکی خیلی خوشم امد
فقط هر کاری کردم نتونستم یه دست رو هم ببرم کامپوتر خیلی خوب دفاع میکنه بازیکنای من از هم میپاشن

احتمالا با دوستان یه Gude برای این بازی مینویسیم که کارتون راحت تر شه . اگه بازی رو یاد گرفتید عاشقش میشید.

بالاخره منم بازی به دستم رسید :)
یه دستی زدیم و یه چرخی ...
پاس دادن بازم از اون چیزی که بود سخت تر شد، مخصوصا اگه فاصله زیاد باشه، قبلا بازیکنت که نفوذ میکرد توی عمق خیلی راحت میتونستی یه پاس به قولی تو در بدی و دانک بزنی ولی الان کمتر میشه که بر میگرده به پیشرفت AI، نمونه ش هم هوشمندی فوق العاده ی دفاع و اینکه دیگه نمیتونی نشون بدی که میخوای پرتاب کنی که مدافع بپره هوا و ردش کنی، توی حمله هم همینطور، دیگه اصلا حرکتاشون قابل پیش بینی نیست و هوش داینامیک به شدت بالا رفته، سه زدن هم خیلی راحت شده !
سیستم پرتاب هم جالبتر شده، مثل قبلا نیست که دست رو ببره بالا و برسه به نقطه ی اوج و مکث کنه و هدف بگیره و ... یه کم فرآیند پرتاب سریع تر و طبیعی تر و بالطبع سخت تر شده
یکی به من بگه Pau چرا اینجوری شده ؟! خیلی تغییر کرده ! :d بازیکنا کلا یه درجه سفید شدن اگه دقت کنین، اندرو باینوم قیافه ـش بهتر شده و جوون شده، ملو هم زیاد غیر طبیعی نیست فقط یه کم سیر تکاملی به سمت پیاز داشته که همچین بی منطق هم نیست :d بقیه ی بازیکنا رو فعلا ندیدم، ولی نمیدونم چشاشون چرا اینقد برق میزنه، خیلی مظلوم شده قیافشون با این حالت، فرض کنید LBJ رو با این قیافه مظلوم و کلی غم و اندوه :d
NBA Greatest محیطش خیلی باحاله، مثلا تصویر ماته :lol: داشتم بازی میکردم که یهو گزارشگر شروع کرد به مقایسه Dirk Nowitzki و Larry Bird :| حالا مردک توی این زمان این حرف رو بزن نه تو NBA Greatest !

بازی اول رو با لیکرز توی خونه نیکز 51-47 باختم :d

کلی حرف داشتم نمیدونم چرا یادم نمیاد، یادم اومد میام میگم

آنلاینش که pass نمیخواد؟
خیر، فقط باید عضو گلد XBOX Live باشی

سلانگ

سلام به همگی راسش هنوز بازی نکردم زیاد ولی احساس کردم همون 11هستش نمیدونم ولی یکم گرافیک بهتر شده بود اینو احساس کردم گیم پلی هم شبی 11 بود نمیدونم تغییر اساسی داره یا نه؟b-)>

تنها نقطه ضعف بازی که ضعف هم نمیشه بهش گفت نبودن تیمهای فنیکس سانز و ایندیانا دهه 90
رجی میلر و چارلز بارکلی حیف این دو تا نبود!!!!!؟؟؟؟:(

دیگه اول بازی که اجرا میشه اون لودینگ طولانی و اعصاب خورد کن قدم به قدم رو نمیبینیم خوشبختانه، تعویض کردن خیلی سریعتر و کاربردی تر شده، دلیل اصلی اینکه توی 2K11 تعویض ها رو کلا میدادم دست مربی همین طولانی بودن پروسه ی تعویض بود
ولی واقعا حمله خیلی سخت شده، اگه بخوای بدون استراتژی حمله جلو بری هیچ شانسی نداری !

سلام به همگی راسش هنوز بازی نکردم زیاد ولی احساس کردم همون 11هستش نمیدونم ولی یکم گرافیک بهتر شده بود اینو احساس کردم گیم پلی هم شبی 11 بود نمیدونم تغییر اساسی داره یا نه؟b-)>
وقتی گیم پلی یه بازی خوب باشه دیگه لزومی نداره تغییرات زیاد توش داده بشه، ولی با این وجود من تغییرات زیادی توی گیم پلی دیدم که یه سریشو توی پست بالایی توضیح دادم، اصولا فیزیک بازیکنا خیلی تاثیر زیادی توی نظر گیمر در مورد تغییر یا عدم تغییر گیم پلی داره ! :d یه کم دقیق تر بشید توی این مقوله

تنها نقطه ضعف بازی که ضعف هم نمیشه بهش گفت نبودن تیمهای فنیکس سانز و ایندیانا دهه 90
رجی میلر و چارلز بارکلی حیف این دو تا نبود!!!!!؟؟؟؟:(
چارلز بارکلی که خبرش اومده بود خیلی وقت پیش که با 2K به توافق نرسید ! خبری هم نیومد بیرون که دلیل عدم توافقشون چی بوده

اگه از شماره ی 9 به بعد با این بازی حال نکردید اصلا سراغ ِ این شماره هم نرید.
چون از سال 2010 به بعد دیگه این بازی راه ِ شبیه ساز ِ حرفه ای شدن رو در پیش گرفته . این طور هم که پیداست شما شبیه ساز ِ بسکتبال رو دوست ندارید که با نسخه ها ی 9 به بعدش حال نکردید.نسخه ی 12 هم سخت تر از نسخه های قبل شده و به کسایی که بسکتبال رو دوست ندارن و این ورزش رو بخوبی نمیشناسن و به نوعی Casual Gamer هستند اصلا پیشنهاد نمیکنم.چون این بازی دیگه بک Pure Simulator شده و فقط وقتی میتونید ازش لذت ببرید که این ورزش رو بخوبی بشناسید ، بتونید بر بازی مسلط بشید و عمق گیم پلی ِ این بازی رو درک کنید و نسبت به بازیکنان NBA و تواناییهاشون اشراف داشته باشید که بدونید از چه بازیکنی برای چه کاری استفاده کنید.
نسخه ی قبلی این بازی هم مشکل خیلی کم داشت اون مشکلات هم ضایع نبودن ، بیشتر مشکلات ِ آنلاین داشت . و تا قبل از نسخه ی 12 کاملترین بازی ورزشی همون نسخه ی 11 بودش.

LBJ4Ever کاملاً باهات موافقم.توصیه می کنم کسایی دنبال یک بازی ورزشی هستند که با دوتا پاس دادن به هدف برسن به هیچ وجه سراغ NBA 2K12 نرن. دیگه از دادن پاس های مفت و الکی و اسلم دانک های راحت خبری نیستش. باید عاشق این بازی و بسکتبال باشی تا باهاش حال کنی ، وگرنه اعصابت رو بهم میریزه.
شماره 10 بازی که از لحاظ سرعت خیلی افت کرده بود و باید دستی سرعت بازی رو بالا میبردی.باگهای زیادی هم زمانی که میخواستی یه توپ تو سبد بندازی وجود داشت.(من همیشه این بازی رو 2 نفره بازی میکردم)تو ضد حمله وقتی هیچ بازیکن حریف نبود وقتی فقط x رو میزدی که توپ رو داخل سبد بندازه نمیتونست با اینکه مزاحمی نداشت.(مثل این میمونه که تو Fifa OR PES تو محوه 6قدم بازیکن بدون هیچ مزاحمی دروازه خالی رو بزنه بیرون)این مشکلات تو نسخه 11 هم وجود داشت ولی کمتر.
نمره شماره 10 بازی از Gamespot 7 گرفت و ........
منم دنبال اسون بودن بازی نیستم ولی الکی حرفه ای کردن یک بازی هم به این شکل خوب نیست.
این مشکلات تو این نسخه هم وجود داره یا نه؟
با تشکر

شماره 10 بازی که از لحاظ سرعت خیلی افت کرده بود و باید دستی سرعت بازی رو بالا میبردی.باگهای زیادی هم زمانی که میخواستی یه توپ تو سبد بندازی وجود داشت.(من همیشه این بازی رو 2 نفره بازی میکردم)تو ضد حمله وقتی هیچ بازیکن حریف نبود وقتی فقط x رو میزدی که توپ رو داخل سبد بندازه نمیتونست با اینکه مزاحمی نداشت.(مثل این میمونه که تو Fifa OR PES تو محوه 6قدم بازیکن بدون هیچ مزاحمی دروازه خالی رو بزنه بیرون)این مشکلات تو نسخه 11 هم وجود داشت ولی کمتر.
منم دنبال اسون بودن بازی نیستم ولی الکی حرفه ای کردن یک بازی هم به این شکل خوب نیست.
با تشکر

دوست عزیز بسکتبال با فوتبال فرق میکنه ، توی این بازی باید تایمینگ ِ Jump Shoot ها رو رعایت کنید . حتی اگه 3 متر با سبد فاصله داشته باشید ، وقتی میخواستید توپ رو به سمت سبد پرتاب کنید باید روی هوا که بودید وقتی که دستهای بازیکن به نقطه ی اوج میرسید دکمه ی شوت رو رها میکردید که بهترین پرتاب انجام شه.همین جور کشکی که نمیشد پرتاب کنید.
نسخه ی 10 هم بیشتر بخاطر افت فریم ِ زیادی که توی نسخه ی کنسولی داشت نمره هاش کم شد و میانگینش فکر میکنم 84 شد و البته نسخه ی 10 هم تا حدودی حالت Arcade گونه داشت.
ولی نسخه ی 11 دیگه فوق العاده شده بود و مشکلی نداشت.
سرعت بازی هم وقتی Customizable باشه دیگه اسمش ایراد نیست و هر جور که دوست داشتید میتونستید سرعت بازی رو تنظیم کنید . تازه بین اعداد 1-100 میتونستید تغییر بدید و مطلوب ترین حالتی که میخواستید رو انتخاب میکردید.
این چیزایی که گفتید اسمش مشکل نیست ، ولی توی نسخه ی 12 هم وجود داره بلکه سخت تر هم شده .
البته پرتاب های 3 امتیازی خیلی آسون شده (تنها ایراد بازی از نظر من همینه) ، ولی پرتاب های معمولی رو اگه بدون ِ دقت کردن به تایمینگ ِ مناسب انجام بدید قطعا نمیتونید توپ رو توی سبد بفرستید.
این بازی قطعا به یک Guide برای کسایی که بسکتبالی نیستن احتیاج داره وگرنه بعد از 2 بازی خسته میشید و بازی رو میزارید کنار.

با تشکر

دوست عزیز شوت زدن تو این بازی اینطوری نیست که فقط دکمۀ X رو بزنی و توپ راحت بره داخل سبد. مثل این می مونه که شما تو محوطۀ شش قدم شوت رو با تمام قدرت بزنی!!! خوب معلوم که احتمال اینکه توپ از بالای دروازه بیرون بره زیاده. شما باید از بازیکنی که داری باهاش پرتاب رو انجام میدی شناخت داشته باشی. باید تا یک حدی دکمۀ X رو نگه داری و بعد ولش کنی تا یک پرداب خوب داشته باشی. مثلاً یک بازیکن پرتاب سریعی داره و شما باید دکمۀ X رو زودتر رها کنی و یک بازیکن دیرتر شوت می کنه و طبیعتاً شما باید دیرتر دکمۀ X رو رها کنید.

حتماً به قسمت Traning بازی یکسری بزنید. خیلی کمکتون می کنه. باید برای تک تک حمله هاتون برنامه داشته باشید...وگرنه دست خالی از زمین حریف برمیگردید.

راستی من فکر نمی کنم که پرتاب 3 امتیازی خیلی آسون شده باشه. اگر بازیکن آزاد باشه این طبیعی هستش که بشه به راحتی پرتاب 3 امتیازی کرد و این تو لیگ حرفه ای NBA که پر از ستاره و بازیکنان درجه یک هستش طبیعی به حساب میاد. اگر بتونید رو بازیکنانی که پرتاب های خوب 3 امتیازی دارن فشار بیارید ، دیگه به راحتی نمیشه پرتاب انجام داد.

به نظر من تنها نقطه ضعف این بازی اینکه که چهرۀ بعضی از بازیکنان رو زیاد جالب درست نکردن. مثل کوین دورانت. ولی من شخصاً از نمرۀ 10 به این بازی 9 میدم.

آخرین ویرایش:
در تکمیل صحبت بچه ها ...
این دقیقا حرفیه که رئیس 2K Sport قبل از اومدن نسخه ی 11 زد: "ما میخواهیم همه ی امکانات بازی، برای همه ی گیمر ها فراهم باشد."
سطح بندی سختی بازی رو واسه همین گذاشتن دیگه، شما بزار روی درجه ی Rookie و از توی Paint شوت بزن، اگه تا صبح هم دستت رو دکمه ی شوت باشه باز توپت گل میشه

من استنباطم اینه که شما دوست ندارین روی درجه های سختی پایین بازی کنین، ولی اینو بدونین هر چقدر هم که هاردکور باشین، باید توی این بازی حد خودتون رو بدونین، بالاخره هر کی باشه بعد از یه مدت کوتاه کامل با محیط و روش بازی آشنا میشه

راستی من فکر نمی کنم که پرتاب 3 امتیازی خیلی آسون شده باشه. اگر بازیکن آزاد باشه این طبیعی هستش که بشه به راحتی پرتاب 3 امتیازی کرد و این تو لیگ حرفه ای NBA که پر از ستاره و بازیکنان درجه یک هستش طبیعی به حساب میاد. اگر بتونید رو بازیکنانی که پرتاب های خوب 3 امتیازی دارن فشار بیارید ، دیگه به راحتی نمیشه پرتاب انجام داد.

آقا منم نظرم عوض شد ! بازی اول با لیکرز بازی میکردم و قلق پرتابا دستم بود، ولی امروز با Bulls بازی کردم، از 8 تا پرتاب فک کنم فقط یکی رو گل کردم :d

دوست عزیز شوت زدن تو این بازی اینطوری نیست که فقط دکمۀ X رو بزنی و توپ راحت بره داخل سبد. مثل این می مونه که شما تو محوطۀ شش قدم شوت رو با تمام قدرت بزنی!!! خوب معلوم که احتمال اینکه توپ از بالای دروازه بیرون بره زیاده. شما باید از بازیکنی که داری باهاش پرتاب رو انجام میدی شناخت داشته باشی. باید تا یک حدی دکمۀ X رو نگه داری و بعد ولش کنی تا یک پرداب خوب داشته باشی. مثلاً یک بازیکن پرتاب سریعی داره و شما باید دکمۀ X رو زودتر رها کنی و یک بازیکن دیرتر شوت می کنه و طبیعتاً شما باید دیرتر دکمۀ X رو رها کنید.

حتماً به قسمت Traning بازی یکسری بزنید. خیلی کمکتون می کنه. باید برای تک تک حمله هاتون برنامه داشته باشید...وگرنه دست خالی از زمین حریف برمیگردید.

به نظر من تنها نقطه ضعف این بازی اینکه که چهرۀ بعضی از بازیکنان رو زیاد جالب درست نکردن. مثل کوین دورانت. ولی من شخصاً از نمرۀ 10 به این بازی 9 میدم.

در تکمیل صحبت بچه ها ...
این دقیقا حرفیه که رئیس 2K Sport قبل از اومدن نسخه ی 11 زد: "ما میخواهیم همه ی امکانات بازی، برای همه ی گیمر ها فراهم باشد."
سطح بندی سختی بازی رو واسه همین گذاشتن دیگه، شما بزار روی درجه ی Rookie و از توی Paint شوت بزن، اگه تا صبح هم دستت رو دکمه ی شوت باشه باز توپت گل میشه

من استنباطم اینه که شما دوست ندارین روی درجه های سختی پایین بازی کنین، ولی اینو بدونین هر چقدر هم که هاردکور باشین، باید توی این بازی حد خودتون رو بدونین، بالاخره هر کی باشه بعد از یه مدت کوتاه کامل با محیط و روش بازی آشنا میشه

آقا منم نظرم عوض شد ! بازی اول با لیکرز بازی میکردم و قلق پرتابا دستم بود، ولی امروز با Bulls بازی کردم، از 8 تا پرتاب فک کنم فقط یکی رو گل کردم :d
من نتونستم منظورم رو درست بیا کنم.
من منظورم اسون شدن بازی نیست منظورم داشتن باگ فقط برای اینکه هر توپی تو سبد نره من بازیکنم بدون هیچ بازیکن حریفی میپرید توپ رو بندازه تو سبد به سبد هم اویزون میشد ولی توپ موقع پریدن یا میافتاد(من به دنبال نمایشی زدن نبودم مثل کار با انالوگ و... خود بازیکن چون هیچ کس دور و برش نبود نمایشی مینداخت)یا به اطراف سبد میخورد و میافتاد زمین ولی خودش با اینکه توپ رو زمین بود همینجوری از سبد اویزون بود:d)من تو هر بازی شاید 10 امتیاز سر این جور باگ از دست میدادم و طبیعتا قاطی میکردم با مشت میزدم زیر چشم پسرخالم که باهاش بازی میکردم نمیدونم چه ربطی به اون داشت:d)
میخوام بدونم ایجور باگها رو داره یا نه؟تا حالا به چشمتون خورده؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or