NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

بازی عالی شده سیاوش ، ولی خیلی روی حالت Simulation بازی کردن سخت شده :d
دفاع کردن مثل Fifa دچار تغییرات عمده شده
3 امتیازی زدن راحت تر شده
این سیستم جدید Live Ball هم معرکست ، توپ خیلی واقعی تر حرکت میکنه
Collision Motor هم غوغا کرده و برخورد ها خیلی طبیعی تر شدن ولی مثل ِ Fifa باعث شده تو هم رفتن ها بیشتر شه که خب چون مثل فوتبال خوشحالی بعد از گل نداره زیاد تو چشم نمیاد :d
سلام داداش افشین خواهشن اگه میشه بگین من چطور دفاع کنم x میزنم یهو بعضی وقتا خطا میکنه با کدوم دکمه ها دفاع میکنی بعد من تو پرتابا بعضی وقت با x پرتاب میکنم بعضی وقتام rs میزنم پرتاب میکنه ولی از 20 تا یکیش میره تو تور میشه بگین چطور بندازم که دقیق بندازه 3 امتیازی یا 2 امتیازیو ممنون میشم اون خطای سبز رنگی زیر بازیکن اونا چیه داداشم یه توضیحی بدینا ممنون میشم تشکر .

• Like
Reactions: game.fun
باور کنین اگه یه راهنمای جامع و کامل از بازی درست کنیم دیگه همه nba بازی میکنن.اینجا هم که همه ورزش دوستن همین فیفا رو
نگاه کنین چقدر طرفدار داره.... تازه 2k هیچی از فیفا کم نداره.تنها چیزی که باعث میشه بچه ها اونو بازی نکنن آشنا نبودن به مقررات
و گیم پلی بازی متاسفانه کسی روی بازی وقت نمیذاره تا یاد بگیره.

سلام داداش افشین خواهشن اگه میشه بگین من چطور دفاع کنم x میزنم یهو بعضی وقتا خطا میکنه با کدوم دکمه ها دفاع میکنی بعد من تو پرتابا بعضی وقت با x پرتاب میکنم بعضی وقتام rs میزنم پرتاب میکنه ولی از 20 تا یکیش میره تو تور میشه بگین چطور بندازم که دقیق بندازه 3 امتیازی یا 2 امتیازیو ممنون میشم اون خطای سبز رنگی زیر بازیکن اونا چیه داداشم یه توضیحی بدینا ممنون میشم تشکر .
معین جان بهت پیشنهاد میکنم حتما training camp رو 2بار تا آخر برو.بیشتر چیزها رو اونجا کامل یاد میده.

من خودم به عنوان کسی که عاشق بسکتباله و سالها هم ورزش بسکتبال رو انجام داده میگم که این بازی از NBA 2K11 به معنای واقعی حرفه ای شد.یعنی باید بسکتبالیست باشید و آشنایی با این ورزش داشته باشید تا بتونید تو این بازی هم حرفه ای بشید.کسانی که بخش My Player رو رفته باشن شاید بیشتر بدونن من چی میگم.احتمالا به خاطر همین هم بوده که امسال Training Camp رو تو بازی گنجوندن.

باور کنین اگه یه راهنمای جامع و کامل از بازی درست کنیم دیگه همه nba بازی میکنن.اینجا هم که همه ورزش دوستن همین فیفا رو
نگاه کنین چقدر طرفدار داره.... تازه 2k هیچی از فیفا کم نداره.تنها چیزی که باعث میشه بچه ها اونو بازی نکنن آشنا نبودن به مقررات
و گیم پلی بازی متاسفانه کسی روی بازی وقت نمیذاره تا یاد بگیره.

معین جان بهت پیشنهاد میکنم حتما training camp رو 2بار تا آخر برو.بیشتر چیزها رو اونجا کامل یاد میده.
سلام داداش امین این training camp کدوم قسمته اره من گشتم پیدا نکردم اره اخه میرم تو صفحه اصلیه بازی بالا یه مستطیل بعد پایین 4 تا قسمت هست اون قسمتی که تو صفحه اوله اونجا training camp هستش یا کجاست داداشم .

سلام به همگی در جواب دوستمون که راهنمایی خواسته بودن باید بگم که دفاع تو nba12 شکلای مختلف داره که راحت ترین راهش گرفتن Y
اینم که شما با X شوت میزنی یا با شوک به خودت بستگی داره برای شوت زدن سعی کن تو حالت OPEN SHOT باشی یعنی اینکه باس کاری کن تا یه نفر خالی شه بعد شوت بزن تا راحت تر شوت هات بره تو سبد
اینم بگم که شوت ها بستگی به بازیکنم داره که یکی مثل 90% NOWITZKI شوتاش کنجه سبده !!!! :d ولی خوب یکیم مثل JOEL ANTHONY از جلوی تور هم نمیتونه گل بزنه چه برسه به شوت .......!!!!!:d
DIFFICULTY بازی رو بذار رو ALL STAR تا شوتهات بیشتر گل شه GAME STYLE بازی رو هم رو COSTUM تنظیم کن
اون خطای سبز هم انرژی بازیکناس :d اگه سرعت ( RT ) رو زیاد بگیری بازیکن زود خسته میشه مربی تعویضش میکنه
خیلی دوست دارم یه راهنمایی کامل از بازی رو بذارم تا علاقه مند های واقعی این SIMULATION زیبا بی بهره نباشن
اگه دوستان استقبال کنن چرا که نه.......;)
TRANING CAMP هم تو منوی اصلی بازی تو قسمت GAME MODES گزینه یه دونه مونده به اخری هستش موفق باشی :)

آخرین ویرایش:
من خودم به عنوان کسی که عاشق بسکتباله و سالها هم ورزش بسکتبال رو انجام داده میگم که این بازی از NBA 2K11 به معنای واقعی حرفه ای شد.یعنی باید بسکتبالیست باشید و آشنایی با این ورزش داشته باشید تا بتونید تو این بازی هم حرفه ای بشید.کسانی که بخش My Player رو رفته باشن شاید بیشتر بدونن من چی میگم.احتمالا به خاطر همین هم بوده که امسال Training Camp رو تو بازی گنجوندن.

دقیقا ، حالا باز 11 رو میشد با تمرین یه کاریش کرد . ولی 12 دیگه خود ِ Simulator هست !
من تصورش برام سخته که عمق گیم پلی ِ بازی با این کنترلر های موجود ازین بیشتر بشه ... یعنی دیگه نمیدونم میخوان چی اضافه کنن به گیم پلی که با این کنترلرها قابل ِ بازی باشه.

من تا حالا بسکتبال بازی نکردم ولی از این خوشم اومد به خصوص از گزارشگریش :d
این آنلاین هم داره دیگه؟ میشه با این نتا بازی کرد؟ پینگ 200 تا 250

آنلاین داغونه آقا ، داغون !
همیشه یک ماه باید از انتشار ِ بازی بگذره تا سرورها Stable شن . فعلا Single بزن :d

آنلاین داغونه آقا ، داغون !
همیشه یک ماه باید از انتشار ِ بازی بگذره تا سرورها Stable شن . فعلا Single بزن :d
حالا تا منم دست بجنبونم و درس و دانشگاه بخواد بزاره بازی بگیرم 1 ماه میشه :d
پس میشه بازی کرد با این اوصاف دیگه؟

آقا این My Player بازی چقدر باحاله ، تو NBA 2K11 باهاش کار نکردم. رفتم تو تیم فینیکس از هشت تا بازی همه رو باختیم...:d مربی تیم رو اخراج کردن. b-) منم که تو مرامم نیست Level بازی رو بیارم پایین. Overal من که 62 هستش بهترین بازیکن تیم هستم. از "استیو نش" هم بیشتر امتیاز کسب می کنم... ولی هرچی زور می زنم تیم نتیجه نمیگیره. آرزوی من این هستش که برای بوستون سلتیک و در کنار گارنت و راندو بازی کنم.>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or