نمره gs تم مقله نمرش به FM4 عجیبه
خیلی سختگیرانه دارن نقد میکند جدیدا
حالا نمیشه مقایسه کرد
ولی نکات منفیش دقیقا نقاط قوت FIFA 12 هستش:d
ولی در کل عالی میشه میانگینش

چقدر این آنلاین تو رو اذیت کرده، دلت پـره ها
نه GS حرفی راجع به آنلاین نزده، چون اینا زودتر بازیو میگیرن، player کم پیدا کردن احتمالا :d به قول دوستمون، نمره 2k با نمره بازیهای قبلیش مقایسه میشه
نمیدونم پارسال کدوم نسخه رو آنلاین زدی، ولی من اواخر با pc راحت آنلاین میزنم. مجبور میشم تنظیمات گرافیکو خیلی پایین بیارم تا fps بالا بگیرم ولی میارزه. نشون به اون نشون که فقط 2تا حریف بهم نمره نسبتا منفی دادن، اونم از حسودی و عصبیانتشون بوده
امسال فقط team-up رو هم راه بندازن من راضی هستم

اون موقع انقدر حریفا ضعیف بودن، با چهارتا دربیل میرفتن کنار و منم dunk میزدم. بعد عصبانی میشدن میزدن به چاک :dLT+2 اومده ها:dالبته شاید مال شما اسلیمه.دوستان بی صبرانه منتظر اومدن بازیم با اینکه LT 2 نیومده ولی انصافا هر لحظه میرم پاساژ ببینم اومده بخرم بیارم بزارم خونه تا LT2 اومد بریزم سریع بازی کنم دوستم میگه بزار LT2 بیاد میای میخری الانم بخری خوب نمیتونی بازی کنی میگم کاریت نباشه تو فقط بازیو کپی کن بده ولی انصافا یه شاهکار این NBA2K12 بدجور منتظرشم تا الانم که نسخه پالش نیومده جدیدا اومدن بازیام دردسر شده اون ازون PES اینم ازین .
.چند دست بازی میکنم نقد رو همین امشب مینویسم.کدوم نکات ؟ :d
کلاً به دو تا چیز گیر داده ، بعضی اشکالات ِ کوچیک توی AI که توی فیفا هم بخاطر ِ IE کم نیست و بازیکنای حریف میرن تو هم دیگه :d
بعضی انیمیشن هانا به جا ! :d
واسه همین دو تا بهش داده 8.5 ! البته نقدو کامل نخوندم که ببینم به آنلاینش هم گیر داده یا نه ، چون تنها نقطه ضعفش همین سرورای ضعیف ِ آنلاینش هستن.
این یارویی که بازی رو نقد میکنه توی گیم اسپات کلا کم نمره میده ، پارسالم بهش 8 داده بود.
ولی با همین 8 تا نقدی که اومده و میانگینش که 92 هست ، مشخص میشه که بازی خیلی خوبه .