NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

سایت گیم اسپات بازی رو نقد کرد:

12rxcnx475eyhjd4vo1.png

txi7cmzuazv8sg6us496.png

دوستان بی صبرانه منتظر اومدن بازیم با اینکه LT 2 نیومده ولی انصافا هر لحظه میرم پاساژ ببینم اومده بخرم بیارم بزارم خونه تا LT2 اومد بریزم سریع بازی کنم دوستم میگه بزار LT2 بیاد میای میخری الانم بخری خوب نمیتونی بازی کنی میگم کاریت نباشه تو فقط بازیو کپی کن بده ولی انصافا یه شاهکار این NBA2K12 بدجور منتظرشم تا الانم که نسخه پالش نیومده جدیدا اومدن بازیام دردسر شده اون ازون PES اینم ازین .

نمره gs تم مقله نمرش به FM4 عجیبه
خیلی سختگیرانه دارن نقد میکند جدیدا
حالا نمیشه مقایسه کرد
ولی نکات منفیش دقیقا نقاط قوت FIFA 12 هستش:d
ولی در کل عالی میشه میانگینش

نمره gs تم مقله نمرش به FM4 عجیبه
خیلی سختگیرانه دارن نقد میکند جدیدا
حالا نمیشه مقایسه کرد
ولی نکات منفیش دقیقا نقاط قوت FIFA 12 هستش:d
ولی در کل عالی میشه میانگینش

کدوم نکات ؟ :d
کلاً به دو تا چیز گیر داده ، بعضی اشکالات ِ کوچیک توی AI که توی فیفا هم بخاطر ِ IE کم نیست و بازیکنای حریف میرن تو هم دیگه :d
بعضی انیمیشن هانا به جا ! :d
واسه همین دو تا بهش داده 8.5 ! البته نقدو کامل نخوندم که ببینم به آنلاینش هم گیر داده یا نه ، چون تنها نقطه ضعفش همین سرورای ضعیف ِ آنلاینش هستن.
این یارویی که بازی رو نقد میکنه توی گیم اسپات کلا کم نمره میده ، پارسالم بهش 8 داده بود.
ولی با همین 8 تا نقدی که اومده و میانگینش که 92 هست ، مشخص میشه که بازی خیلی خوبه .

چقدر این آنلاین تو رو اذیت کرده، دلت پـره ها :))
نه GS حرفی راجع به آنلاین نزده، چون اینا زودتر بازیو میگیرن، player کم پیدا کردن احتمالا :d به قول دوستمون، نمره 2k با نمره بازیهای قبلیش مقایسه میشه ;)

نمیدونم پارسال کدوم نسخه رو آنلاین زدی، ولی من اواخر با pc راحت آنلاین میزنم. مجبور میشم تنظیمات گرافیکو خیلی پایین بیارم تا fps بالا بگیرم ولی میارزه. نشون به اون نشون که فقط 2تا حریف بهم نمره نسبتا منفی دادن، اونم از حسودی و عصبیانتشون بوده =))
امسال فقط team-up رو هم راه بندازن من راضی هستم

چقدر این آنلاین تو رو اذیت کرده، دلت پـره ها :))
نه GS حرفی راجع به آنلاین نزده، چون اینا زودتر بازیو میگیرن، player کم پیدا کردن احتمالا :d به قول دوستمون، نمره 2k با نمره بازیهای قبلیش مقایسه میشه ;)

نمیدونم پارسال کدوم نسخه رو آنلاین زدی، ولی من اواخر با pc راحت آنلاین میزنم. مجبور میشم تنظیمات گرافیکو خیلی پایین بیارم تا fps بالا بگیرم ولی میارزه. نشون به اون نشون که فقط 2تا حریف بهم نمره نسبتا منفی دادن، اونم از حسودی و عصبیانتشون بوده =))
امسال فقط team-up رو هم راه بندازن من راضی هستم

واقعا دلم پره ! =((
خسته نباشن واقعا ! 4 ماه از ریلیز ِ بازی گذشت بعد سرورهای PC راه افتاد ! منم بازیمو فروختم .
همونطور هم که خودت گفتی باید تنظیمات ِ گرافیکی رو روی LOW میذاشتی که قابل ِ بازی میشد .
البته امسال بعد از یکی دو روز ِ اول سرورها کیفیتشون بهتر شده ، نسخه ی PC هم گرافیکش توی Online بهتر شده و فقط مدلهای بازیکنا بی کیفیت هستن که باز بهتر از اون فاجعه ی 2011 ـه که کلا بازی یه نسل به عقب میرفت توی آنلاین.
Team Up هم راه افتاده و الان خیلی ها هم روی PC و هم روی کنسول دارن بازی میکنن و مشکلی نداره

خوب پارسال اولین بار بود که تجربه آنلاین بسکتبال داشتن، 2k10 که کلا پرت بود :d
البته شاید very low هم زیاد لازم نبود، من همون روزای اول روی low و medium هم بازی کردم، texture ها خیلی بهتر میشد، موی بازیکنا کاملتر بود و قابل تشخیص میشدن، فقط باید موقع jumpshot کمی تایمینگتو عوض میکردی یا کلا به Dunk رو میاوردی :)) اون موقع انقدر حریفا ضعیف بودن، با چهارتا دربیل میرفتن کنار و منم dunk میزدم. بعد عصبانی میشدن میزدن به چاک :d
امروز رفتم پاساژ رضا هیچ خبری از نسخه PC نبود.

دوستان بی صبرانه منتظر اومدن بازیم با اینکه LT 2 نیومده ولی انصافا هر لحظه میرم پاساژ ببینم اومده بخرم بیارم بزارم خونه تا LT2 اومد بریزم سریع بازی کنم دوستم میگه بزار LT2 بیاد میای میخری الانم بخری خوب نمیتونی بازی کنی میگم کاریت نباشه تو فقط بازیو کپی کن بده ولی انصافا یه شاهکار این NBA2K12 بدجور منتظرشم تا الانم که نسخه پالش نیومده جدیدا اومدن بازیام دردسر شده اون ازون PES اینم ازین .
LT+2 اومده ها:dالبته شاید مال شما اسلیمه.

منم بازی رو گرفتم.شروع اینترو بازی فوق العاده بود:x.چند دست بازی میکنم نقد رو همین امشب مینویسم.

مودهای جدیدی که به بازی اضافه شده:

NBA`S Greatest
The Association : Online
NBA : Creating a legend
Traning Camp

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Siavash_MH
کدوم نکات ؟ :d
کلاً به دو تا چیز گیر داده ، بعضی اشکالات ِ کوچیک توی AI که توی فیفا هم بخاطر ِ IE کم نیست و بازیکنای حریف میرن تو هم دیگه :d
بعضی انیمیشن هانا به جا ! :d
واسه همین دو تا بهش داده 8.5 ! البته نقدو کامل نخوندم که ببینم به آنلاینش هم گیر داده یا نه ، چون تنها نقطه ضعفش همین سرورای ضعیف ِ آنلاینش هستن.
این یارویی که بازی رو نقد میکنه توی گیم اسپات کلا کم نمره میده ، پارسالم بهش 8 داده بود.
ولی با همین 8 تا نقدی که اومده و میانگینش که 92 هست ، مشخص میشه که بازی خیلی خوبه .

همون نکات منفی دیگه باهوش :d
ولی خب تو فیفا AI وحشتناک بالائه تو NBA2K11 هم درجه سختیو میذاشتی رو آخریش اشکتو به طرز اسفباری درمی اوردن :d ( تا حالا مقایسه FIFA با NBA2K ندیده بودیم که خودمون شروعش کردیم :d )
حالا نمیدونم امسال شاید افت کرده که اونم به احتمال زیاد خیلی کمه
منتقدش خیلی سختگیر بوده لامصب :d
ولی مهم میانگینه که عالیه تا اینجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or