NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

بعد از کلی گشت و گذار توی منوها بالاخره یه بازی انجام دادم
نیویورک نیکز رو انتخاب کردم و با میامی هیت بازی کردم که البته 50 به 35 باختم....

گرافیک بازی پیشرفت داشته.جزئیات زمین بهتر شده.تبلیغات کنار زمین و .... خیلی واقعی شده.نمای لباس بازیکنا از نمای دور خیلی بهتر
و براق تر شده.رنگ بندی خیلی بهتر شده.اصلا این زمین مدیسون نیویورک نیکز قبلا خیلی بی حال بود واسم ولی الان زنده تر شده.چهره
بازیکنا فوق العاده واقعی شده.مخصوصا خالکوبی ها و ...... که البته در 2k11 هم خیلی عالی بود ولی الان دیگه حرف نداره.مثلا جزئیات
چهره فیلد خیلی زیباست یا چانسی بیلاپس عالی بود.ولی نمیدونم چرا کارملو آنتونی یه جورایی شده! قبلا بهتر بود بنظرم.
PRESENTATION فوق العاده بود.شروع بازی حرف نداشت.slam cam ها فوق العاده دیدنی شده هیچ تفاوتی با مسابقه واقعی نداره.صحنه
های ریپلی و ..... بی نقص بود.گزارشگر بازی کاملا پویا و با جزئیات کامل گزارش میکنه.آمار فصل قبل لیگ رو میگه و یه ریز حرف میزنه : دی
انیمیشن steal ها واقعی تر شده.پرسنالدی بازی که در نوع خودش بینظیره.استایل وید رو میشه از کیلومترها تشخیص داد.توی اون بازی
که انجام دادم نمیدونم چی شده تو کوارتر سوم لبرون جیمز یهو شیر شده و چندین امتیاز پشت سر هم گرفت.واقعا حرکاتش دیدنی بود.خیلی
باهوشه این پسر.البته جالب بود که فقط در کوارتر سوم همه کار کرد و بهترین بازیکن زمین شد!
نکته منفی در این قسمت این بود که بعضی مواقع بخشی از بدن بازیکنا از هم عبور میکردن.این خیلی نگران کننده بود چون توی 2k11 همچین
چیزی رو من اصلا نمیدیدم ولی خوشبختانه کم رخ داد.در طول یه بازی 3 بار این صحنه رو دیدم(از نمای دوربین اصلی بازی)
همچنین امسال افت فریم هم داریم متاسفانه.توی 2k10 افت فریم بود ولی در 11 اصلا نبود حالا مثل اینکه دوباره این موضوع تکرار شده.هنگام
حرکت به سمت زمین حریف این صحنه رخ میده
انیمیشن های ریز جدید زیاد بودکه خیلی به طبیعی تر شدن بازی کمک میکرد.این بازی خیلی گستردست حالا حالاها باید بازیش کنم با توجه
به اینکه 2ک11 رو چند ماهی بود بازی نکرده بودم.
بازی training camp هم داره که بسکتبال رو کامل آموزش میده که خیلی خوبه.
در کل به غیر از اون دو نکته منفی چیز دیگه ایی ندیدم.بازی مثل همیشه عالیه.

• Like
Reactions: Karchect
نیویورک نیکز رو انتخاب کردم و با میامی هیت بازی کردم که البته 50 به 35 باختم....

منم Knicks رو برداشتم و 38-50 باختم !!!!!!!! توی اولین بازیم .

یکی از چیزهایی که خیلی خوب شده انیمیشن ها هست (مثلا وقتی یهو استارت میزنی توپ و میندازه جلو ) و همچنین سیستم دادن توی بازی . باید واقعا سیستم های تیم خودت رو بشناسی تا در موقع لازم سیستم درست رو بدی . همچنین Double Team که خیلی چیز مهمی هست توی دفاع حالا فقط با یک دکمه قابل اجرا هست . (من دوست دارم !)

خلاصه جو گرفتو امروز با بچه ها یه سالن اجاره کردیم میریم عملا هم بازی کنیم !

بسیار دارم حال میکنم باهاش خدا خیرشون بده . خوب دیگه برم بازی کنم !

من که برای اولین بار NBA 2K11 رو تجربه کردم به شدت بهش اعتیاد پیدا کردم. به جرات می تونم بگم بیخال فوتبال شدم. هرچند فوتبال اولین ورزش مورد علاقۀ من هستش. اوایل که راحت با level pro با اختلاف 40 - 50 تا شکست می خوردم ولی بازم از بازی کردن خسته نمی شدم. انگار بیشتر به آدم انگیزه میده. خلاصه الان می تونم راحت با level: hall of the fame بازی کنم. ولی به راحتی نمیشه برد. به جرات می تونم بگم که من در 90% 365 روز سال رو بازی کردم. الانم پیش به سوی NBA 2K12. بی نظیره. باید به عنوان بهترین بازی ورزشی سال انتخاب بشه. در ضمن... تیم فقط بوستون سلتیک... بازیکن فقط KG5.

---------- نوشته در 08:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:46 AM ارسال شده بود ----------

برای اجرای بازی باید
LT+ v2.0 رو داشته باشیم ؟

بله...

آخرین ویرایش:
خدا خیرشون بده که بالاخره training camp گذاشتن توبازی هم عملی و هم تئوری آموزش میده حرکات رو.مزایاشونم میگه.قبلا فقط بصورت
نوشتاری بود.الان مایکل جوردن کبیر مثل آدم آموزش میده و شما هم بعدش حرکت رو تکرار میکنی:d

بازی خیلی عالی شده آقا ، خیلی :x
فقط حیف که دانک کانتست رو از توی بازی برداشتن و Crew Mode توی آنلاین نیست.
Dunk Contest اعصاب خورد کن ترین بخش 2K11 بود:| یک سال تمام روش کار کردم از آخر هم قلقش دستم نیومد که نیومد.همون بهتر که حذف شد.

کسی میتونه در مورد استراتژی ها play book ها و کلا روش هایی که تیمها برای کسب امتیاز استفاده میکنن کامل توضیح بده؟
توی game mode قسمت practice گزینه play رو اگه انتخاب کرده باشید برای هر تیم بصورت علائمی جای بازیکنا رو روی زمین
نشون میده که طبق اون باید عمل کنیم.این استراتژی ها رو کجا میشه ادیت کرد؟ و توی بازی چطوری میشه ازش استفاده کرد؟
آقا بازی خیلی گستردست من تا همه چیزشو یاد نگیرم بازی نمیکنم |-:
Trainig camp رو هم قصد دارم مثل تاپ اسپین کامل با توضیح توی سایت بنویسم که خیلی بدرد میخوره.اصلا چند نفر پایه باشید یه آموزش کامل تهیه
کنیم بزاریم صفحه اول.چون بازی رو اگه کامل بلد یاشی لذتش دوبرابر میشه

Dunk Contest اعصاب خورد کن ترین بخش 2K11 بود:| یک سال تمام روش کار کردم از آخر هم قلقش دستم نیومد که نیومد.همون بهتر که حذف شد.

خب میتونستن بهترش کنن و به بازی اضافه کنن ، گرچه اصلا چیز ِ مهمی هم نیست به نظر من.

کسی میتونه در مورد استراتژی ها play book ها و کلا روش هایی که تیمها برای کسب امتیاز استفاده میکنن کامل توضیح بده؟
توی game mode قسمت practice گزینه play رو اگه انتخاب کرده باشید برای هر تیم بصورت علائمی جای بازیکنا رو روی زمین
نشون میده که طبق اون باید عمل کنیم.این استراتژی ها رو کجا میشه ادیت کرد؟ و توی بازی چطوری میشه ازش استفاده کرد؟
آقا بازی خیلی گستردست من تا همه چیزشو یاد نگیرم بازی نمیکنم |-:
Trainig camp رو هم قصد دارم مثل تاپ اسپین کامل با توضیح توی سایت بنویسم که خیلی بدرد میخوره.اصلا چند نفر پایه باشید یه آموزش کامل تهیه
کنیم بزاریم صفحه اول.چون بازی رو اگه کامل بلد یاشی لذتش دوبرابر میشه
سلام
در مورد آموزش روی من حساب کنید...

من رفتم کنسولمو آپدیت کردم همه بازی های جدیدم خریدم ولی نامرد گفت nba 2k12 فردا میارم :((:d
تا فردا من چجوری صبر کنم اخه :d

بازی عالی شده سیاوش ، ولی خیلی روی حالت Simulation بازی کردن سخت شده :d
دفاع کردن مثل Fifa دچار تغییرات عمده شده
3 امتیازی زدن راحت تر شده
این سیستم جدید Live Ball هم معرکست ، توپ خیلی واقعی تر حرکت میکنه
Collision Motor هم غوغا کرده و برخورد ها خیلی طبیعی تر شدن ولی مثل ِ Fifa باعث شده تو هم رفتن ها بیشتر شه که خب چون مثل فوتبال خوشحالی بعد از گل نداره زیاد تو چشم نمیاد :d

بازی عالی شده سیاوش ، ولی خیلی روی حالت Simulation بازی کردن سخت شده :d
دفاع کردن مثل Fifa دچار تغییرات عمده شده
3 امتیازی زدن راحت تر شده
این سیستم جدید Live Ball هم معرکست ، توپ خیلی واقعی تر حرکت میکنه
Collision Motor هم غوغا کرده و برخورد ها خیلی طبیعی تر شدن ولی مثل ِ Fifa باعث شده تو هم رفتن ها بیشتر شه که خب چون مثل فوتبال خوشحالی بعد از گل نداره زیاد تو چشم نمیاد :d
پس خیلی بازی خوف شده :d
ایول پس فردا رسما بصورت 4 جانبه بریم تو کارش که دلم لک زده برای NBA :d
امروز با یارو فروشنده بحثمم شد گفتم اخه 5 6 روزه لینکاش اومده تازه فردا میارین ؟:d
گفت ببخشید دیگه از این غلطا نمیکنیم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or