NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

بچه ها این گاید بازی رو که مال IGN هست رو با اجازه ای که از اشکان جان گرفتم میزارم اینجا، خیلی میتونه کمکتون کنه

دانلود: http://www.mediafire.com/?mf656cyxoozk8oi

آقا یکی این منو های nba2k11 رو توضیح بده هردفعه یه بازی انجام میدم نمیدونم کدومش مهمتره .کاش یه راهنمای کلی درباره منو ها اصلا از فصل ها قوانین مسابقات ....بود ادم تو منو ها گم میشه
مهمترین مد هاش اینا هستن
Quick Game: یه بازی دوستانه
Michael Jordan: مد معروف مایکل که باید چلنج هاشو بگذرونی، یه سری موضوع هست که باید اونا رو پاس کنی :d مثلا میگه توی این بازی باید 30 امتیاز بیاری و 10 پاس گل بدی و ...
The Association: این مد توی بخش Game Modes هست که یه تیم رو انتخاب میکنی و یه لیگ کامل تا فینال رو شروع میکنی، یه سری مد دیگه هم داره مثل Playoffs که بدون Regular Season میری و پلی آف رو بازی میکنی و مد های دیگه، که توی این بخش مهمترینش همون The Association هست
NBA Blacktop: این مد هم طرفدارای زیادی داری که بخش های مثل Slam Dunk و 3Pt Shootout که همون پرتاب سه امتیازی هست رو شامل میشه
My Player: توی این مد هم میتونی یه بازیکن بسازی و اول اونو Draft کنی (یعنی با بازی کردن توی لیگای پایینتر واسه NBA آماده کنی) و بعد میای توی NBA بازی میکنی ، دقیقا همون روالیه که یه بازیکن طی میکنه تا به سطح اول NBA برسه

ولی یه چیزو از من داشته باش، اگه میخوای بازی رو خوب یاد بگیری و ازش بدت نیاد و بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی، باید حد خودت رو بدونی، درجه ی سختی رو روی Rookie بزار و کم کم که کارتو بلد شدی، میتونی یکی یکی درجه ـشو ببری بالاتر، با خودت روراست باش و روی درجه ی متناسب با خودت بازی کن :d
مطمئن باش اگه منطقی بری جلو بیشترین لذت رو توی بازیهای ورزشی، 2K بهت میده، موفق باشی

آخرین ویرایش:
یه ویدئو از بازی لیک شده بود توی YT که خیلی زود هم پاک شد . بازی میامی و نیویورک بود . بیشترین تغییر بازی مربوط به انیمیشن های بازی بود . کافیه موقعی که توپ دستتون نیست به حرکات بازیکنان دیگه هم دقت کنید ، بعد از 2k11 فکر نمیکردم دیگه بشه ازین Smooth تر بشه بازی ... ولی واقعا عالی شده بازی.
یه چیز دیگه هم که از ویدئو مشخص بود این بود که گزارش گرای بازی برخلاف خبرایی که قبلا منتشر شده بود شامل 3 نفر میشه ، 2 گزارش گر قبلی + Steve kerr که امسال بهشون اضافه شده.
تنها چیزی که توی گیم پلی خوب نبود استایل Jump shoot ـه کارملو انتونی بود . امیدوارم درستش کنن ، شبیه کارملو نبود پرتابش :(
فیس بازیکنا هم مثل پارسال هست ، بعضی ها خوبن بعضی هم داغون :d
ولی به قدری بازی روونه که آدم محو گیم پلی میشه.

کیان جان تشکر منکه بی صبرانه منتظر nba هستم تا بیاد شمام گفتین 14 اکتبر عرضه میشه اگه اشتباه نکرده باشم خیلی لذت بردم از تایپیکتون اطلاعات خوبی کسب کردم تشکر باز .

4 ـه اکتبر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Real Madrid 9
کیان جان تشکر منکه بی صبرانه منتظر nba هستم تا بیاد شمام گفتین 4 اکتبر عرضه میشه اگه اشتباه نکرده باشم خیلی لذت بردم از تایپیکتون اطلاعات خوبی کسب کردم تشکر باز .

آخرین ویرایش:
از یکی از مدیرها خواهش میکنم لطفا تاپیک رو مهم کنن.
منم خواهش میکنم و با اریا جان موافقم من خودم به شخصه نمیدونستم nba 12 میخاد بیاد از دوست عزیزم افشین جان تشکر میکنم در ضمن بابت تاریخ بالام معذرت پیر مرد شدیم به خدا انقد منتظر کلی بازی هستما تاریخ همرو قاطی میکنم الان نگا gears of war3 pes 12 forza4 battle 3 mwf 3 .

IGN به بازی امتیاز ِ 9.5 رو داد.

NBA 2K12 takes everything I love about last year and makes it better. Then it takes nearly all the parts I didn't like and turns them awesome. Hey, other sports games, you just got schooled. Again

:d

ببینید در مورد ِ Presentation و Sound چی گفته :
Presentation
The only way this could be more like an actual NBA broadcast would be if it locked the players out and canceled itself=))

Sound
Hands down, the best commentary of any sports game ever. At times it surpasses actual NBA commentary. Dope soundtrack, too

دیگه صبرم تموم شده ، کی میاد پس ؟ :(

IGN به بازی امتیاز ِ 9.5 رو داد.

ببینید در مورد ِ Presentation و Sound چی گفته :
Presentation
The only way this could be more like an actual NBA broadcast would be if it locked the players out and canceled itself=))

Sound
Hands down, the best commentary of any sports game ever. At times it surpasses actual NBA commentary. Dope soundtrack, too

دیگه صبرم تموم شده ، کی میاد پس ؟ :(
شماره قبل هم همینطور بود...
یعنی از این عنوان چیزی غیر از این انتظار نمیره:d

شماره قبل هم همینطور بود...
یعنی از این عنوان چیزی غیر از این انتظار نمیره:d

آره ولی مطمئن باش بهتر شده بازی ، من خودم 7 دقیقه گیم پلی دیدم ازش روانی شدم :d
به نظر ِ من Presentation ـه این سری یک نسل جلوتر از باقی بازی های ورزشی هست ، یعنی بی نهایت شبیه به خود ِ Broadcasting ـه NBA هست .
ولی بازم فیس ها رو خوب درست نکردن که خب منی که روی PC میزنم راحت درستشون میکنم >:d

من كه بيصبرانه منتظرم تو اين يك سال من بيشتر از همه 2K11 بازى كردم ، فوق العادست و عشق كل كل و شرط بندى و كلاً آدم واقعاً كيف ميكنه ، مخصوصاً اگه عاشق بسكتبال باشيد .

Sent from my iPhone using Tapatalk

این 2k11 عجب شاهکاری بود واقعا.در عرض چند هفته منو کاملا به سمت ورزش بسکتبال کشوند.سرعت بروز رسانی اطلاعاتم
خیلی سریع پیش رفت تا جایی که مدیر اخبار یکی از سایتهای nba داخلی شدم.یه شبیه ساز واقعی بود.تیمم دنور ناگتس بود
با ملو که البته الان نیست : دی
از ویژگی های این شماره بیخبرم ولی اگه بازی منتشر شد قول میدم یک راهنمای بسیار گسترده برای بازی بنویسم.

دوستان همه اینجا منتظر این باز فوقالعاده هستن منکه برا PC گرفتم 11 رو اعصابم خورد شد دسترو نمیشناخت کلافم کرد نتونستم یبار خوب بازی کنم اخرم بیخیالش شدم الان دیگه کنسول دارم راحت بازی میکنم دیگه لذتشو میبرم .

دوستان همه اینجا منتظر این باز فوقالعاده هستن منکه برا PC گرفتم 11 رو اعصابم خورد شد دسترو نمیشناخت کلافم کرد نتونستم یبار خوب بازی کنم اخرم بیخیالش شدم الان دیگه کنسول دارم راحت بازی میکنم دیگه لذتشو میبرم .

توی PC هم گیم پد رو براختی میشناخت ، میتونستی از امولیتور هم برای دستت استفاده کنی که بعنوان دسته ی 360 به بازی شناسونده بشه.از دسته ی اصلی 360 هم میتونستی برای بازی کردن استفاده کنی.
نسخه ی PC به جز در قسمت ِ آنلاین از همه لحاظ از نسخه ی کنسولیش بهتر بود ، نسخه ی کنسولی به جز در گیم پلی در باقی جاها روی 30 فریم بود در حالی که با PC میتونستی همه جا 60 فریم بگیری (اگه کارت ِ مناسبی داشته باشی)
توی PC تا 8X AA داشت که فوق العاده بازی رو زیباتر میکرد و این که 1080p میتونستی بازی کنی.گرافیکشون قابل مقایسه با هم نبود.
فقط توی قسمت ِ آنلاین خوب نبود نسخه ی PC .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or