NaughtyDog : بازی THE LAST OF US به پایان نزدیک میشود ...

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود .... یک خبر هست که خلاصه و مفید میگم ....

zhuv4mhbo0mu1nf7sy3b.jpg

NaughtyDog اعلام کرده که کار قسمت motion capture بازی THE LAST OF US به پایان رسیده و این بازی یک گام دیگر تا
به پایان کار برای انتشار در تاریخ 7 می 2013 نزدیکتر شده است ...

کارگردان خلاق این بازی یعنی Neil Druckmann در صفحه ی توییتر خود گفته که آنها کار خود را در قسمت motion capture
برای کاتسینهای بازی TLOU را به پایان رسانده اند و بازی آماده میشود برای رسیدن به دست مصرف کننده ...پایان نزدیک
است ...

“And that’s a wrap. Captured the last of the cinematics today. The end is near,”

منبع

آخرین ویرایش:
هیچی دیگه داستان هم داره ترول میشه!!
انصافا داستان TLOU چیز خاصی نیست.یه انگل یا قارچ یا هرچیز دیگه ای دنیا رو آلوده می کنه چند نفر هم با دشمنان (حالا برای هر هدفی که دارن) مبارزه میکنن.
TWD هم همینطوریه.ولی اینطور که پیداست TLOU هم مثل TWD یه داستان کلیشه ای را با روایت عالی داره جوری جلوه میده که از داستان AC و MGS هم واست لذت بخش تر بشه.
Uncharted هم همین بود.در جستجوی گنج!ولی برای روایتش هیچ ایرادی به داستانش وارد نمیشه

آقا پیشنهاد میکنم بزارین بازی همینطور در سکوت و به دور از هایپ و ... ریلیز بشه . زیاد از بازی تعریفای آنچنانی و تخیلی نکنین و سوژه دست هیترا ندید لطفا . من از طرفداران بازی اینو تقاضا میکنم .

امین جان آخه چه سوژه ای ?! یعنی انقد بازی میخواد بد باشه که ضایع شیم? اصلا بزار بازی داغون باشه مهم اینه ما بازی میکنیم و حال میکنیم نه هیتراش !

من این رو قبلا گفتم بازی داستانش به نظر کلیشه ای میاد ولی کلیشه ای بودن نشانه بد بودن یا ضعیف بودن نیست اتفاقا اکثر بازی ها فیلم ها و کتاب های معروف داستان کلیشه ای دارن.. مهم روایت داستان هست که چقدر میتونه جذاب باشه و با گیمر ارتباط برقرار کنه..

آقا پیشنهاد میکنم بزارین بازی همینطور در سکوت و به دور از هایپ و ... ریلیز بشه . زیاد از بازی تعریفای آنچنانی و تخیلی نکنین و سوژه دست هیترا ندید لطفا . من از طرفداران بازی اینو تقاضا میکنم .

ببین کی این حرفو میزنه!!! :d خودتی؟؟ :d

از چی میترسی؟
از همین جا این بازی رو غیر قابل ترول اعلام میکنم :d
در ضمن :
haters gonna hate

فن به این ترسویی و کانزروتیو ـی ندیده بودم من :| :دی !

ترسو چیه بابا آنتی سونیا که ترس ندارن ؟ من میگم تعریفای تخیلی نکنین از بازی . مثل انقلاب و نسل بعد و فراتر از نمیدون چیچی و ... از این جور بحثا . دیدیم هایپ زیادی نتیجش چی میشه .

ببین کی این حرفو میزنه!!! :d خودتی؟؟ :d
تو کی دیدی من یه بازی رو الکی هایپ کنم ؟

آخرین ویرایش:
من هم از دوستان خواهش میکنم حساب پیشکی نکنید :دی به خدا ارزش و بزرگی یه بازی به لقب ها ی قلمبه سلمبه ای نیست که اینجا ما بهش میدیم. مطمئن باشید نه با هایپ ما ارزش چیزی بالا میره، نه با هایپ نکردن ارزشش پایین میاد.

وایسید بازی بیاد، اگر اونی شد که ما پیش خودمون فکر میکنیم از اون موقع تا روزی که این سایت پا بر جاست بیاید پُزش رو بدید و انواع و اقسام لقب ها رو بهش بدید، اگر هم نشد حداقل سوژه دست کسی ندادید.

من هم از دوستان خواهش میکنم حساب پیشکی نکنید :دی به خدا ارزش و بزرگی یه بازی به لقب ها ی قلمبه سلمبه ای نیست که اینجا ما بهش میدیم. مطمئن باشید نه با هایپ ما ارزش چیزی بالا میره، نه با هایپ نکردن ارزشش پایین میاد.

وایسید بازی بیاد، اگر اونی شد که ما پیش خودمون فکر میکنیم از اون موقع تا روزی که این سایت پا بر جاست بیاید پُزش رو بدید و انواع و اقسام لقب ها رو بهش بدید، اگر هم نشد حداقل سوژه دست کسی ندادید.

آخه ما شک نداریم همونیه که فکر میکنیم :lol:
نیازی هم نیست هیترهای بازی بیان اینجا هایپهای ما رو بخونن !

ترسو چیه بابا آنتی سونیا که ترس ندارن ؟ من میگم تعریفای تخیلی نکنین از بازی . مثل انقلاب و نسل بعد و فراتر از نمیدون چیچی و ... از این جور بحثا . دیدیم هایپ زیادی نتیجش چی میشه .

تو کی دیدی من یه بازی رو الکی هایپ کنم ؟

همـــــــیشه خدا :d

آخه ما شک نداریم همونیه که فکر میکنیم :lol:
نیازی هم نیست هیترهای بازی بیان اینجا هایپهای ما رو بخونن !
سر GT5 هم شک نداشتیم ولی نتیجه ـش شد یه اعصاب خوردی بزرگ که همچنان هم ادامه داره. اگه این رو ناتی داگ میسازه، اون رو هم یامائوچی ساخته بود.
اما به هر حال میان، میخونن و منتظر کوچک ترین لغزشی میمونن تا به وقتش... ;)
=====
به طور کلی من مخالف هایپ کردن هر عنوانی هستم. فرقی هم نمیکنه انحصاری چه کنسولی باشه یا بازی مورد علاقم باشه یا نباشه. بیهوده ترین کار ممکن هست.
اصلا صرف نظر از اتفاقاتی که گفتم لذت بازی رو هم برا بقیه کم میکنه. انتظار ها فوق العاده بالا میره و موقع عرضه کوچک ترین ایراد یا کمبود خیلی بزرگ تر از اونی که هست دیده میشه.
انتظار بهترین گرافیک رو داری ولی فردا اگه تو کل بازی اندازه ی 10 متر تکسچر بی کیفیت باشه تو ذوق میزنه. انتظار هوش مصنوعی انقلابی داری ولی اگه فردا یدونه باگ تو هوش مصنوعی پیدا بشه به وضوح به چشم میاد. در صورتی که 100 تا از این ایراد ها تو بازی های دیگه باشه شاید اصلا به چشم نیاد ولی وقتی هایپ بره بالا همه با ذره بین بازی رو بازی میکنن!
در ضمن از قدیم گفتن چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است؟ :دی

در ضمن از قدیم گفتن چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است؟ :دی
کاملا . هایپ الکی تو هر بازیی زشته . بازیایی که زیاد حاشیه ندارن خیلی زیبا و خاطره انگیز میشن . پس بیخیال دیگه . این بازیا نیازی به تعریف توصیف من و شما ندارن و چیزی هم واسه اثبات ندارن .

پ.ن : من میگم GTA و GOW و LOS2 و B:TS و MGS:GZ و TLOU و B:I و ... رو تا موقع ریلیز اصلا آدمم حساب نکنین ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or