Naughty Dog و شانس 50/50 در ساخت ادامه The Last of Us

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
BhB93OqCYAAqcLD-670x502.jpg
درود.

دیروز کارگردان و نویسنده بازی The Last of Us در اکانت Reddit خود در قسمت AMA (هر چه میخواهید بپرسید) به سوالات طرفداران جواب می دادند و ذیلا ما مهم ترین جواب ها را با هم خواهیم خواند :
به غیر از سوالات زیادی که طرفداران در مورد داستان بازی و طراحی و غیره می پرسیدند، اطلاعات جالبی به دست آمده که خواندن آن خالی از لطف نیست :
--اول از همه Druckmann اشاره کرد که ساخت ادامه ای برای این بازی 50\50 خواهد بود، در جوابی دیگر اشاره به این کرد که تیم که در حال ساخت Uncharted است، از تیم Tlou جدا هستند.
"اگر شما برا ادامه میخواین بپرسین، باید بگم که 50/50 هستش !"
--آنها نیز گفتند که Sony به آنها اعتماد کامل دارد و آزادی و اختیار کامل ـی را در طول ساخت به آنها خواهد داد، پس دست خودمان است که ادامه ای برای این بازی بسازیم یا نه، و یا سراغ آی پی جدیدی برویم..
"سونی به ما اعتماد کامل داره، این دیگه بستگی به خودمون داره که بخوایم چه تصمیمی بگیریم و روی چه پروژه ای کار کنیم، به خاطر همین هست که ما هنوز تصمیم قاطعانه ای نگرفتیم !"
Straley هم نیز اشاره ای به این داشت که تیم ما هنوز وقت زیادی را با PS4 نگذرانده ولی او از حافظه و قدرت این کنسول جدید بسیار هیجان زده بوده است..
"حقیقتا ، ما آخرین ساخته ـمون هم که Left Behind هستش برا PS3 عرضه شده، پس من و تیم ـم وقت زیادی رو با این کنسول نسل بعدی نداشتیم، ولی وقتی به حافظه و قدرت بیشتر کنسول نگاه میکنم، میبینم که ما میتونیم کارهای زیبا و بهتری رو انجام بدیم و من از این بابت خیلی هیجان زده ام.."
سازندگان بازی گفته اند شانس ساخت قسمت دوم 50/50 است، ولی اینطور که بازی موفق عمل کرده به احتمال خیلی زیاد قسمت دوم این بازی را شاهد خواهیم بود، نظر شما چیست؟!
source

کراش که 100% برگشته به دست سونی. جک و دکستری هم اگه در کار باشه توسط SONY BEND Studio در دست کار خواهم بود با همکاری ناتی داگ. نیل و برووس هم بروی یه آی پی خیلی خفن جدید کار میکنن و تیم دوم که بروی Uncharted 3 کار میکردن بروی U4 مشغول هستن.

اصلا علاقه ای ندارم چیزی به اسم tlou 2 ببینم ... حداقل تا 5 سال اینده ... یه نگاهی بندازید ولو چطور half life رو افسانه کرده ... خوب بعضی موقع ها باید به خاطراتمون احترام بزاریم و ارزش براشون قائل شیم ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

به هیچ وجه هم با ساختن کراش توسط ناتی داگ موافق نیستم و فقط تلف کردن وقت و هزینه همچین استودیوی تواناییه ... چون ناتی داگ فعلی موفق بوده دلیل نمیشه یه پلتفرم یا کارتینگ موفق هم بسازه

الان سونی یه استودیوی پلتفرمر ساز داره که سرشار از ایده و خلاقیت های بی نظیره ... بهترین گزینه برای کراش استودیوی مدیا مولکوله ... البته به شرطی که شایعه ها حقیقت داشته باشه

به شخصه کاری با افسانه شدن بازی ندارم و با جون و دل تا TLOU 100 رو می پذیرم. کاشکی مثل یه سریال ادامش میدادن یه چیزی مثل قسمت های اپیزودیک Halo 4 (جون هر کی دوس دارین جنجال راه نندازید چیز دیگه ای یادم نیومد نمیخواستم مقایسه کنم)

به نظرم همچین حالتی پیش میاد :
Uncharted 4 ===> New IP ===> The Last of Us 2
بعدش دیگه نمیدونم چی میشه ! :دی TLoU3 که خیلی بعیده این نسل بیاد. ولی یه IP جدید دیگه هم احتمالش هست. خوبی Uncharted هم اینه که از نظر داستانی به بن بست نمیخوره ! یعنی هر نسخه یه داستان جدا با Villain مخصوص و اتفاقات خاص خودش داره. فقط باید یه کم گیم پلی رو تغییر بدن که زیادی تکراری نشه.

به نظرم صد در صد تیم Richmond و Hennig بعد از New IP تیم Druckmann و Straley یه بازی دارن ! :d یعنی بازی های تیم TLOU پشت هم نمیفتن هر دو :d یعنی باید یه همچین حالتی پیش بیاد :
Uncharted 4 ===> New IP From Bruce & Neil Team ===> New IP (Maybe !!!!) From Hennig & Richmond Team ===> The Last of Us 2
اگر همچین اتفاقی بیفته که فوق العادست یعنی مثل نسل قبل دوتا New IP از ND ! :d هر چند اگه یدونه New IP هم باشه بازم عالیه ! :d اگه تیم Hennig هم بعد از ساخت U4 بره دنبال ساخت Jak Reboot هم جالب میشه ! :d ولی به خاطر اینکه از همین اول نسل تکلیف دو تیمه بودن ND معلومه امکانش هست که این نسل بیشتر از 4تا بازی هم بدن :d

دقیقا امثال بایوور یعنی چی؟؟
دیگه چنتا IP میخواستین بسازه؟؟
تو یه نسل دو تا کاملا موفق خلق کرده، که یکیش رو حتی میشه گفت موفق ترین IP نسل بوده!!
تازه اگر StarWars رو حساب نکنیم!

اين نسل رو ببين، افتاده به تكرار خبري از ip جديد نيست

یه نگاهی بندازید ولو چطور half life رو افسانه کرده
کدوم افسانه؟:دی الان بازیبازا روزی 10 بار میرن بهشت زهرا و بر می گردن از بس صبر کردن:دیمن که به شخصه مثل همین اوتار سمت راستی سیبیلام کلفت شد ولی هنوز خبری از هف لایف جدید نشده:bighug:

فقط خدا کنه مثل بعضی از بازی ها که ادامه بازی رو میدن خرایش نکنن:((
البته بهتربن تیم رو نباید دسته کم بگیریم:x

آره ميتوني نسازي بجاش بري يه IP جديد بسازي كه در مقابلش اون قبليه اصلا به چشم نياد. نميدونم چه علاقه اي داريد كه ND هم راه EA و Acti رو در پيش بگيره؟

شما فکر میکنی ip جدید ساختن (اونم در حد TLoU ) کار آسونیه ؟ برای استدیویی مثل ND بیشتر از 3-4 سال وقت میبره

زمانی میشه گفت که راه EA و Acti رو پیش گرفته که هر سال یه نسخه بده بیرون, الان این همه بازی فوق العاده دنباله دار داریم پس یعنی همشون راه acti رو پیش گرفتن ؟
من خودم اول با ساخت TLoU 2 مخالف بودم اما الان معتقدم با این تیم غولی که دارن TLoU 2 یه چیز عالیتر از TLoU میشه هم یه سخت افزار قوی در اختیارشونه , هم کلی تجربه کسب کردن توی این سبک

ضمناً داستانی غیر از Ellie و Joel هم میشه پیاده کرد, یکم وقت در اختیار Neil قرار بدن میتونه داستان هایی بهتر از Ellie و Joel هم بنویسه

این نسلی که شما میگی هنوز سه ماهه که شروع شده، کجای کاری هنوز!

شما انگار کلا از اخبار خبر نداری، احیانا در جریان هستی که چه بازی هایی در حال ساخت هستن توی Bioware؟ یه نگاه بنداز لطفا بعد بیا ادامه بدیم.

- - -ویرایش - - -

شما فکر میکنی ip جدید ساختن (اونم در حد TLoU ) کار آسونیه ؟ برای استدیویی مثل ND بیشتر از 3-4 سال وقت میبره

زمانی میشه گفت که راه EA و Acti رو پیش گرفته که هر سال یه نسخه بده بیرون, الان این همه بازی فوق العاده دنباله دار داریم پس یعنی همشون راه acti رو پیش گرفتن ؟
من خودم اول با ساخت TLoU 2 مخالف بودم اما الان معتقدم با این تیم غولی که دارن TLoU 2 یه چیز عالیتر از TLoU میشه هم یه سخت افزار قوی در اختیارشونه , هم کلی تجربه کسب کردن توی این سبک

ضمناً داستانی غیر از Ellie و Joel هم میشه پیاده کرد, یکم وقت در اختیار Neil قرار بدن میتونه داستان هایی بهتر از Ellie و Joel هم بنویسه
اولا: شما از کجا اینقدر از زمان دقیق برای یه IP جدید خبر داری؟ اونجا کار می کردی قبلا؟
بعد هم یه جوری می گی Neil انگار تا همین دیروز داشتین با هم نون تیلیت می زدید! اتفاقا ND هیچ وقت نیومده همه بازی هاش رو روی یک نفر مانور بده، برعکس بقیه مثل Cliff تو Epic همیشه بازی به عنوان یه کار گروهی عرضه شده...واسه همینه که اکثرا خبری از نام نویسنده یا طراح بازی های ND ندارن. بعید می دونم آقای Neil تنهایی قدرت طراحی یه بازی شاهکار رو داشته باشه.
باز هم می گم، خیلی از استودیو ها بودن که اولش همه رو امیدوار کردن ولی کم کم افتادن به تکرار و دیگه خبری از نو آوری توشون نبود. هر استودیویی هم که این راه رو پیش بگیره همین میشه، دنباله سازی! نه اینکه بازی های بدی بسازن ولی دیگه ریسک و وقت برای IP جدید نمی ذارن.

شما انگار کلا از اخبار خبر نداری، احیانا در جریان هستی که چه بازی هایی در حال ساخت هستن توی Bioware؟ یه نگاه بنداز لطفا بعد بیا ادامه بدیم.

-

ببین کار به کجا رسیده که یکی میاد به من در مورد بایوور اطلاعات میده!!:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or