Naughty Dog و شانس 50/50 در ساخت ادامه The Last of Us

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
BhB93OqCYAAqcLD-670x502.jpg
درود.

دیروز کارگردان و نویسنده بازی The Last of Us در اکانت Reddit خود در قسمت AMA (هر چه میخواهید بپرسید) به سوالات طرفداران جواب می دادند و ذیلا ما مهم ترین جواب ها را با هم خواهیم خواند :
به غیر از سوالات زیادی که طرفداران در مورد داستان بازی و طراحی و غیره می پرسیدند، اطلاعات جالبی به دست آمده که خواندن آن خالی از لطف نیست :
--اول از همه Druckmann اشاره کرد که ساخت ادامه ای برای این بازی 50\50 خواهد بود، در جوابی دیگر اشاره به این کرد که تیم که در حال ساخت Uncharted است، از تیم Tlou جدا هستند.
"اگر شما برا ادامه میخواین بپرسین، باید بگم که 50/50 هستش !"
--آنها نیز گفتند که Sony به آنها اعتماد کامل دارد و آزادی و اختیار کامل ـی را در طول ساخت به آنها خواهد داد، پس دست خودمان است که ادامه ای برای این بازی بسازیم یا نه، و یا سراغ آی پی جدیدی برویم..
"سونی به ما اعتماد کامل داره، این دیگه بستگی به خودمون داره که بخوایم چه تصمیمی بگیریم و روی چه پروژه ای کار کنیم، به خاطر همین هست که ما هنوز تصمیم قاطعانه ای نگرفتیم !"
Straley هم نیز اشاره ای به این داشت که تیم ما هنوز وقت زیادی را با PS4 نگذرانده ولی او از حافظه و قدرت این کنسول جدید بسیار هیجان زده بوده است..
"حقیقتا ، ما آخرین ساخته ـمون هم که Left Behind هستش برا PS3 عرضه شده، پس من و تیم ـم وقت زیادی رو با این کنسول نسل بعدی نداشتیم، ولی وقتی به حافظه و قدرت بیشتر کنسول نگاه میکنم، میبینم که ما میتونیم کارهای زیبا و بهتری رو انجام بدیم و من از این بابت خیلی هیجان زده ام.."
سازندگان بازی گفته اند شانس ساخت قسمت دوم 50/50 است، ولی اینطور که بازی موفق عمل کرده به احتمال خیلی زیاد قسمت دوم این بازی را شاهد خواهیم بود، نظر شما چیست؟!
source

در راستای اینکه ناتی هر بازی تو هر سبکی بسازه عالی از اب درمیاد:x ارزوی منم اینه یه بازی jrpg کلاسیک هم درست کنند حالشو ببریم :d:bighug:

چیزی که زیاده سوژه و کانسپت واسه ادامه داستان ـه ! برا مثال مثلا داستان 20 سال اول زندگی جوئل با Tess خیلی خوبه ..میتونن زندگی کردن اونها رو توی اون 20 سال به تصویر بکشن و ووو....

آخرین ویرایش:
TLOUتو بهترین شرایط ساخته شد و همینجوری بمونه بهتره درسته این تیم میتونه تو نسخه دوم حتی بازی بهتری خلق کنه اما داستان TLOU خیلی خوب تموم شد و میشه پرونده ی بازی رو بست ساخت یه IP جدید مرتبط با فضا طبق شایعه ای که اومده بود به وسیله ی نیل و بروس واقعا هیجان انگیز تر و جذابتره طبق چیزیم که تا الان نیل و بروس نشون دادن خودشونم بیشتر دوست دارن IP جدید بسازن همونطور که تو اوج موفقیت آنچارتد رو رها کردنو و آنچارتد 2 یه بازی افسانه ای شد احتمالا همین کارو با TLOU بکنن و برن سراغ IP جدید حتی احتمال داره اگه TLOU2 یی در کار باشه توسط همون تیم دومشون که U4,3 رو ساختن ساخته بشه

به نظر من الان زوده تا نسخه دوم این بازی ساخته بشه و فکر می کنم Neil و Bruce دارن کلید ساخت یک بازی کاملن جدید رو میزنن و به احتمال 90% بازی بعد از اون نسخه دوم TLOU خواهد بود که بسیار هم زمان مناسبی هست...اگر این چیزی که من فکر می کنم درست باشه میشه گفت چهار سال دیگه شاهد نسخه دوم TLOU بر روی PS4 خواهیم بود اما یکی از چیزهایی که برام مهمه در مورد نسخه دوم TLOU اینه که به هیچ صورت دوست ندارم Joel تو اون بازی نباشه...همون طور که با نبودن Drake تو Uncharted و Kratos توی God Of War و Marcus تو Gears Of War حال نمی کنم این هم همین حس رو دارم...

شخصیت این بازیها طوری هست که انگار با نام بازی پیوند خوردند و از اونجا که چهره با اوباهت و جنجالی ای براشون ساختند نبودشون تو ساخت ادامه یکی از این بازیها یعنی مرگ اون بازی حالا سازندش میخواد سانتا مونیکا باشه میخواد ناتی داگ باشه یا اپیک گیمز...اگر قراره Joel تو نسخه دوم بازی نباشه به نظرم نسخه دومی نباشه خیلی بهتره

به نظر من الان زوده تا نسخه دوم این بازی ساخته بشه و فکر می کنم Neil و Bruce دارن کلید ساخت یک بازی کاملن جدید رو میزنن و به احتمال 90% بازی بعد از اون نسخه دوم TLOU خواهد بود که بسیار هم زمان مناسبی هست...اگر این چیزی که من فکر می کنم درست باشه میشه گفت چهار سال دیگه شاهد نسخه دوم TLOU بر روی PS4 خواهیم بود اما یکی از چیزهایی که برام مهمه در مورد نسخه دوم TLOU اینه که به هیچ صورت دوست ندارم Joel تو اون بازی نباشه...همون طور که با نبودن Drake تو Uncharted و Kratos توی God Of War و Marcus تو Gears Of War حال نمی کنم این هم همین حس رو دارم...

شخصیت این بازیها طوری هست که انگار با نام بازی پیوند خوردند و از اونجا که چهره با اوباهت و جنجالی ای براشون ساختند نبودشون تو ساخت ادامه یکی از این بازیها یعنی مرگ اون بازی حالا سازندش میخواد سانتا مونیکا باشه میخواد ناتی داگ باشه یا اپیک گیمز...اگر قراره Joel تو نسخه دوم بازی نباشه به نظرم نسخه دومی نباشه خیلی بهتره
بازیکن بدجوری تو بازی با joel ارتباط برقرار کرده بود..اصلا 1 در صد هزارمم نباید به این فکر کرد که اگر سری دومی در کار باشه joel توش نباشه..چنین چیزی غیر ممکنه.

بازیکن بدجوری تو بازی با joel ارتباط برقرار کرده بود..اصلا 1 در صد هزارمم نباید به این فکر کرد که اگر سری دومی در کار باشه joel توش نباشه..چنین چیزی غیر ممکنه.

منم رو همین حساب می گم یا با Joel یا هیچ...این چیزی هم که من گفتم واسه اینه که خود سازندگان گفته بودن داستان Joel اینجا به پایان میرسه!!

به نظرم همچین حالتی پیش میاد :
Uncharted 4 ===> New IP ===> The Last of Us 2
بعدش دیگه نمیدونم چی میشه ! :دی TLoU3 که خیلی بعیده این نسل بیاد. ولی یه IP جدید دیگه هم احتمالش هست. خوبی Uncharted هم اینه که از نظر داستانی به بن بست نمیخوره ! یعنی هر نسخه یه داستان جدا با Villain مخصوص و اتفاقات خاص خودش داره. فقط باید یه کم گیم پلی رو تغییر بدن که زیادی تکراری نشه.

نسخه GOTY TLOU رو فعلا دعا کنید با گرافیک کات سینها پورت کنن برا PS4 نسخه 2ش اگه دیرم معرفی بشه اشکال نداره .

ریبوت از بازی خیلی قشنگ میشه چون گسترده میشه بهش پرداخت مخصوصا ترس بیشتر . ولی عشق جوئلو الی هم توی دل مخاطبا بدجور ریشه کرده . میتونه ادامه سفرشونو نشون بده به شرطی که یه داستانی توش بکار ببرن که از مخیلات من بر نمیادو تیم ناتی فقط میتونن معجزه کنن . در کل منم ریبوتو میپسندم .

به نظرم همچین حالتی پیش میاد :
Uncharted 4 ===> New IP ===> The Last of Us 2

شایدم A continuation of a series!!

این تصویر از همایشی هست که اکتبر 2013 توسط ناتی داگ با میزبانی Neil Druckman برگزار شد...

70167802106812417024.jpg

همون طور که در تصویر می بینید کانسپتهایی جدید از از دو شخصیت بازی Jack & Daxter می بینیم که احتمال می ره نسخه ای جدید از این سری در پرونده کاری ناتی داگ باشه

البته گمان دوم هم در مورد پروژه در دست ساخت ناتی داگ (به غیر از Uncharted 4) مربوط میشه به ساخت Crash Bandicoot که همون طور که خبر گذاریها از جزییات موجود در یکی از تبلیغات ویدیویی PS4 شک به وجود نسخه چهارم Uncharted 4 کردند...

با توجه به تبلیغ تلویزیونی دیگر PS4 و نکات ریز موجود در اون به خرید امتیاز Crash توسط سونی از اکتیویژن شک کردند و این طوری شد که شایعات بالا گرفت...

آخرین ویرایش:
احتمال اینکه برن سراغ Jack & Daxter خیلی زیاده.
چون گفته بودن قبل از اینکه تلو رو شروع کنن میخواستن نسخه جدید Jack & Daxter رو بسازن.

ولی چه خوب میشه نیل و بروس Crash Bandicot بسازن. یعنی میشه سطحشون رو انقدر پایین بیارن :|:d

@.:Ranger:.

این عکس واضح تر نشون میده چه خبره:d
39654440012377581345.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or