Naughty Dog و شانس 50/50 در ساخت ادامه The Last of Us

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
BhB93OqCYAAqcLD-670x502.jpg
درود.

دیروز کارگردان و نویسنده بازی The Last of Us در اکانت Reddit خود در قسمت AMA (هر چه میخواهید بپرسید) به سوالات طرفداران جواب می دادند و ذیلا ما مهم ترین جواب ها را با هم خواهیم خواند :
به غیر از سوالات زیادی که طرفداران در مورد داستان بازی و طراحی و غیره می پرسیدند، اطلاعات جالبی به دست آمده که خواندن آن خالی از لطف نیست :
--اول از همه Druckmann اشاره کرد که ساخت ادامه ای برای این بازی 50\50 خواهد بود، در جوابی دیگر اشاره به این کرد که تیم که در حال ساخت Uncharted است، از تیم Tlou جدا هستند.
"اگر شما برا ادامه میخواین بپرسین، باید بگم که 50/50 هستش !"
--آنها نیز گفتند که Sony به آنها اعتماد کامل دارد و آزادی و اختیار کامل ـی را در طول ساخت به آنها خواهد داد، پس دست خودمان است که ادامه ای برای این بازی بسازیم یا نه، و یا سراغ آی پی جدیدی برویم..
"سونی به ما اعتماد کامل داره، این دیگه بستگی به خودمون داره که بخوایم چه تصمیمی بگیریم و روی چه پروژه ای کار کنیم، به خاطر همین هست که ما هنوز تصمیم قاطعانه ای نگرفتیم !"
Straley هم نیز اشاره ای به این داشت که تیم ما هنوز وقت زیادی را با PS4 نگذرانده ولی او از حافظه و قدرت این کنسول جدید بسیار هیجان زده بوده است..
"حقیقتا ، ما آخرین ساخته ـمون هم که Left Behind هستش برا PS3 عرضه شده، پس من و تیم ـم وقت زیادی رو با این کنسول نسل بعدی نداشتیم، ولی وقتی به حافظه و قدرت بیشتر کنسول نگاه میکنم، میبینم که ما میتونیم کارهای زیبا و بهتری رو انجام بدیم و من از این بابت خیلی هیجان زده ام.."
سازندگان بازی گفته اند شانس ساخت قسمت دوم 50/50 است، ولی اینطور که بازی موفق عمل کرده به احتمال خیلی زیاد قسمت دوم این بازی را شاهد خواهیم بود، نظر شما چیست؟!
source

امیدوارم هیچگونه اجباری از سوی سونی نباشه و اگه واقعا خودشون میخان بسازن . در غیر این صورت جمع میشیم میریم سانتا مونیکا نمیزاریم بسازن :دی

3.5 سال زحمت بکشی و یه new ip با کلی استاندارد جدید توی صنعت خلق کنی و پرافتخارترین بازی تاریخ بشی , بعد بیای نسخه دوم رو نسازی :| :d یعنی انقدر احمق هستن ؟ :d

پ.ن: البته اگه سونی Crash رو خریده باشه من کرش رو به 2 TLoU ترجیح میدم :d

آخرین ویرایش:
3.5 سال زحمت بکشی و یه new ip با کلی استاندارد جدید توی صنعت خلق کنی و پرافتخارترین بازی تاریخ بشی , بعد بیای نسخه دوم رو نسازی :| :d یعنی انقدر احمق هستن ؟ :d

پ.ن: البته اگه سونی Crash رو خریده باشه من کرش رو به 2 TLoU ترجیه میدم :d

آره ميتوني نسازي بجاش بري يه IP جديد بسازي كه در مقابلش اون قبليه اصلا به چشم نياد. نميدونم چه علاقه اي داريد كه ND هم راه EA و Acti رو در پيش بگيره؟

آره ميتوني نسازي بجاش بري يه IP جديد بسازي كه در مقابلش اون قبليه اصلا به چشم نياد. نميدونم چه علاقه اي داريد كه ND هم راه EA و Acti رو در پيش بگيره؟
نه حالا یکی دو نسخه از باز ای به محبوبیت و موفقیت TLoU همچین هم حرکت EA و Acti گونه ای نیست :دی ولی من در مورد ND همیشه IP جدید رو ترجیح میدم چون مطمئنم ازشون .

نه حالا یکی دو نسخه از باز ای به محبوبیت و موفقیت TLoU همچین هم حرکت EA و Acti گونه ای نیست :دی ولی من مورد ND همیشه IP جدید رو ترجیه میدم چون مطمئنم ازشون .

مثل امثال Bioware؟ یه روزی همه در موردشون همین ها رو می گفتن...حتی ativision از اول اینجوری نبود که...

قرار نیست که یه بازی اومد و فوق العاده بود پروندش رو ببندیم و بگیم بسه دیگه بیشتر این خراب میشه .
Tlou واقعا پتانسیل اینو داره ادامش بدن . هم از لحاط داستان هم گیم پلی . ND هم استدیویی نیست که نتونه از پسش بر بیاد

مثل امثال Bioware؟ یه روزی همه در موردشون همین ها رو می گفتن...حتی ativision از اول اینجوری نبود که...

دقیقا امثال بایوور یعنی چی؟؟
دیگه چنتا IP میخواستین بسازه؟؟
تو یه نسل دو تا کاملا موفق خلق کرده، که یکیش رو حتی میشه گفت موفق ترین IP نسل بوده!!
تازه اگر StarWars رو حساب نکنیم!

البته TLoU رو میدونم که همه حس دیگه ای نسبت بهش داریم و دوست داریم فقط همین 1 نسخه باشه . امیدوارم ناتی داگ حتی الامکان بره سراغ آیپی جدید .

البته TLoU رو میدونم که همه حس دیگه ای نسبت بهش داریم و دوست داریم فقط همین 1 نسخه باشه . امیدوارم ناتی داگ حتی الامکان بره سراغ آیپی جدید .

من دوست دارم ناوتي يه بازي بسازه تو غرب وحشي يه چيزي تو مايه هاي RDR ولي ازون خيلي بهتر

مهمتر از همه اینها این هست که اگر قراره شماره بعدی در کار باشه میخوان داستان بازیرو چیکار کنن ؟ واقعا چالش بر انگیز ترین قسمت کار همین داستان بازی هست..به نظر من اگر بتونن به راه حلی مناسب برای داستان دست پیدا کنن سری 2 قطعا ساخته خواهد شد.

مهمتر از همه اینها این هست که اگر قراره شماره بعدی در کار باشه میخوان داستان بازیرو چیکار کنن ؟ واقعا چالش بر انگیز ترین قسمت کار همین داستان بازی هست..به نظر من اگر بتونن به راه حلی مناسب برای داستان دست پیدا کنن سری 2 قطعا ساخته خواهد شد.

دقیقا منم نظرم همینه اما به نظرم Ip جدید بسازن بازم بهتره.
به نظم این دو تیم اینجوری عمل میکردن بهتر بود .
تیم1:الان داره آنچارتد میسازه که به نظرم اشتباه بود اینها باید Ip جدید میساختن .
تیم2:تیم دوم باید الان آنچارتد جدید میساخت بعد تمام شدن TLOU .
تیم1: باید TLOU 2 رو میساخت بعدش .
تیم2: باید دنباله Ip جدید میساخت .

به نظرم این رویه برای دوتا تیم شاهکار بهترینه اینجوری این دوتا تیم میتونستن از خلاقیت هر دوتا تیم برای ساخت دنباله ای از بازی موفق خودشون اقدام کنن .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or