Naughty Dog و انتشار تصویری رمزآلود اما شفگت انگیز !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FORSAK3N

کاربر سایت
89807407883078435168.jpg

به نطر میرسد در پشت صحنه ی Naughty Dog اتفاقاتی در حال رخ دادن است. 2 روز پیش کارگردان The Last of Us در تویتر خود صریحا خوشنودی خود را از نسخه اولیه طرحی که طراح بازی ساخته بود اعلام کرد.
“I got goosebumps playing & talking thru a prototype a designer was sketching in yesterday! That’s how I know… #GonnaBeAwesome”
دیروز که نسخه ی اولیه ای را که یک طراح، طراحی کرده بود تجربه کردم مو به تنم سیخ شد ! این جوری بود که فهمیدم ... این فوق العاده میشه !
Marek Okon، یک طراح مفهومی مستقل که بر روی قسمت های مختفلی در زمینه طراحی این بازی کار کرده، امروز تصویری از پروژه در حال کار منتشر کرد.
Let me tease you something… Its coming… ;]

میخوام یه چیز کوچیک نشونتون بدم ... این داره میاد !

این طرح کاملا شبیه به نسخه ی بالغ Ellie است که یک گیتار به دست گرفته، و اگر شما تجربه ی بازی کردن The Last of Us را داشته اید میدانید که Joel و Ellie مکالمه ای در مورد درس های گیتار با هم داشته اند.
در حال حاضر هیچ گونه مدرکی که این دو قضیه را به هم ربط بدهد وجود ندارد، آیا ممکن است این ها نشانه هایی برای عرضه شدن محتوا یا حتی نسخه ای جدید از The Last of Us باشد؟!
منبع

Last edited by a moderator:
مقدمه بازی Tlou 2 :
الی در فراق جوئل، به یاد روزهایی که در کنارش گیتارزدن رو یاد گرفت، گیتار می زنه و اشک می ریزه! ( الی در حالــ نواختن ترک "All Gone" گوستاوو)

به امضام مراجعه بشه . بعد ریلیز 1 من امضامو 2 کردم . با بالغش ارتباط بیشتری میشه گرفت :d

تصوره کاری که ناتی با ps4 میتونه انجام بده چقدر برام سخته !
در واقع یجوری نمایش قدرت هر نسل کنسول سونی رو به نام خودشون زدن.
خدا به قلب و مغز ما رحم کنه موقع معرفی هر عنوانی از ناتی :-o
البته در نسل 6 از نظره نمایش قدرت سانتامونیکا PS2 رو کاملا جوید:d ولی واقعا تصوره کاری که ناتی میخواد با PS4 انجام بده خیلی سخته 8->

آخرای کنفرانس سونی:

تریلر TLoU برای PS4
گیم پلی Uncahrted 4

تیزر TLoU 2 با حضور الی

و صبر کنید!

تیم سوپر مخفی ناتی داگ (کوجیما هم جزو تیمه) حدود 6 ساله در حال کار روی یه پروژه هستند. خودتون میدونید چیه! /:) :d نمایش تریلر بازی...

*کنفرانس تموم شد*
آقا بن کنین بهروزو
yahoo_4.gif

هرچی که میخواد باشه این آرت، فیک یا اصل، حتی تصورش و فکر کردن هم بهش آرامش خاصی داره :x ;;)

آخرین ویرایش:
فک کنم حالا حالا ها مشخص نشه چی هست این ولی خب مربوط به آخرین ماس!
فعلا باید فکرمون پش انچارتد باشه!
ولی انصافا عجب تصویریه!

این بابا کارش ساخت Artwork های این چنینیه بالاتر هم کایزر سایتش رو قرار داده میتونید برید کاراش رو نیگا کنید ...

فقط گفتم که الکی دلتون رو صابون نمالید :دی

از کامنتا میشه دریافت که اینجا چقدر پسر دم بخت زیاده که شرایط ازدواج واسشون پیش نمیاد:دیگیر دادن به یه کاراکتر مجازی:bighug:

Marek Okon خبرو تکذیب کرده که این کانسپت آرت برای بازی خواصی هست: گفته یه تصوری که خودش از روی علاقه کشیده و ربطی به TLOU2 نداره
Lol. This is how you know you are teasing your stuff the right way
So before its gonna get blown out of proportions – its gonna be strictly personal image.
Is it about TLOU2? Not really… Maybe… Its classified ;P
But seriously its gonna be just a fan art ;]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or