Naughty Dog و انتشار تصویری رمزآلود اما شفگت انگیز !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FORSAK3N

کاربر سایت
89807407883078435168.jpg

به نطر میرسد در پشت صحنه ی Naughty Dog اتفاقاتی در حال رخ دادن است. 2 روز پیش کارگردان The Last of Us در تویتر خود صریحا خوشنودی خود را از نسخه اولیه طرحی که طراح بازی ساخته بود اعلام کرد.
“I got goosebumps playing & talking thru a prototype a designer was sketching in yesterday! That’s how I know… #GonnaBeAwesome”
دیروز که نسخه ی اولیه ای را که یک طراح، طراحی کرده بود تجربه کردم مو به تنم سیخ شد ! این جوری بود که فهمیدم ... این فوق العاده میشه !
Marek Okon، یک طراح مفهومی مستقل که بر روی قسمت های مختفلی در زمینه طراحی این بازی کار کرده، امروز تصویری از پروژه در حال کار منتشر کرد.
Let me tease you something… Its coming… ;]

میخوام یه چیز کوچیک نشونتون بدم ... این داره میاد !

این طرح کاملا شبیه به نسخه ی بالغ Ellie است که یک گیتار به دست گرفته، و اگر شما تجربه ی بازی کردن The Last of Us را داشته اید میدانید که Joel و Ellie مکالمه ای در مورد درس های گیتار با هم داشته اند.
در حال حاضر هیچ گونه مدرکی که این دو قضیه را به هم ربط بدهد وجود ندارد، آیا ممکن است این ها نشانه هایی برای عرضه شدن محتوا یا حتی نسخه ای جدید از The Last of Us باشد؟!
منبع

Last edited by a moderator:
شبیه وینسلت تو تایتانیک شده.

داره گیتار میزنه؟ جوئل قرار بود بهش یاد بده.

خب مثل اینکه مشخص شد این فقط طراحی ساده هستش
f27755c1532762731.png

این بیشتر شبیه تاییده تا تکذیب! :d

آخرای کنفرانس سونی:

تریلر TLoU برای PS4
گیم پلی Uncahrted 4

تیزر TLoU 2 با حضور الی

و صبر کنید!

تیم سوپر مخفی ناتی داگ (کوجیما هم جزو تیمه) حدود 6 ساله در حال کار روی یه پروژه هستند. خودتون میدونید چیه! /:) :d نمایش تریلر بازی...

*کنفرانس تموم شد*

تو این عکس الی بزرگتر از قبل به نظر میرسه..از چهرش مشخصه.

نگاه الی خیلی غمگین و ناراحت به نظز میرسه انگار عزیزیرو از دست داده:-sنکنه جول...
پ ن: واقعا تصور تلو بدون جول سخته اما انگار ناتی داگ میخواد شخصیت اصلی نسخه ی بعدی الی باشه یجورایی LB ام یه پیش زمینه بود واسه این اتفاق...

من تو رو بمیرم خببببببببببب ................. یعنی TLOU 2 ؟ :bighug:

آخرین ویرایش:
کاری ندارم فیک ــه واقعیه یا هرچی, اما این تصویر با من حرف میزنه :crying1: کاملاً جدی میگم :d

اگه 2 TLoU داستان نسخه اول رو ادامه میده استقبال میشه, اگه یه داستان جدید داره بازم استقبال میشه.
این مدت مدیریت ND چنان خفن عمل کرده که من اطمینان 100% بهشون دارم تازه یکی مثل یوشیدا و Scott Rhode هم پشت سرشونه :d

این بیشتر شبیه تاییده تا تکذیب! :d

آخرای کنفرانس سونی:

تریلر TLoU برای PS4
گیم پلی Uncahrted 4

تیزر TLoU 2 با حضور الی

و صبر کنید!

تیم سوپر مخفی ناتی داگ (کوجیما هم جزو تیمه) حدود 6 ساله در حال کار روی یه پروژه هستند. خودتون میدونید چیه! /:) :d نمایش تریلر بازی...

*کنفرانس تموم شد*
یه کراش هم تایید کنن دیگه تا 5 سال اینده چیزی از NDنمیخوام:دی

یه کراش هم تایید کنن دیگه تا 5 سال اینده چیزی از NDنمیخوام:دی
تا 5 سال آینده چیزی نمیخوای بابا دمت گرم توفعت خیلی پایین داش:d
TLOU2:-o
نگید جوئل میمیره که بدون جوئل بازی هیچ میشه:((

این که معلوم بود اخرین ما 2 خواهد امد
چه عکس زیبایی:d
tlou2 رو ps4 چه شود.............:>

اوپس.. «ناتی‌داگ» با «Left Behind» نشون داد چقدر خوب می‌تونه روایته فلش‌بک فلش فرواردی رو توی بازی پیاده کنه؛ از طرفی توی «آخرین ما» نشون داده بود که چطوری بلده با روایته اپیزودیکه فصل‌ها، اشکِ آدمو دربیاره

حالا وقتی این دوتا روایت کناره هم قرار بگیرن، میشه اینطوری نتیجه‌گیری کرد؛ ما با «الی» بازی رو شروع می‌کنیم که خیلی بزرگتر شده؛ این زمانه اصلیه بازیه؛ اما از طرفی فلش‌بک هم داریم که اونجا «جول» رو هدایت می‌کنیم؛ بعد وقتی توی فلش‌بک برسیم به زمانه حال، زمانه حال میرسه به آخرش و یه پایانه با شکوهه دیگه؛ اینطوری تمرکز هم میره روی شخصیته تنها شده‌ی الی و بیشتر شکافته میشه برامون

خودم یک لحظه به چیزایی که گفتم فکر کردم، رنگ از رخسارم پرید!

به مدت 45 دقیقه هست که این تصویر داره با من صحبت میکنه ! الان تازه صحبتش تموم شد کامنت دادم :d

خب یه کانسپت آرت اینطوری میتونه نت رو منفجر کنه وای به روزی که تریلر آنچارتد 4 تو E3 نمایش داده بشه فقط جنازس که از تو نمایشگاه میاد بیرون
آقا زبونتون رو گاز بگیرید:| جوئل بمیره چیه؟!:| استغفرالله....

با یه عکس تا ته داستان رو رفتین شاید اصلن خبری نباشه :d
شاید جناب طراح سرکارمون گذاشته میخواد میزان هایپ رو ببره بالا با توجه به اینکه E3 نزدیکه، یا شاید خواسته قدرت خودش رو نشون بده، یا شاید TLOU2 Confirmed =p~ ولی خدایی عجب جیگری شده ! :d

تصوره کاری که ناتی با ps4 میتونه انجام بده چقدر برام سخته !
در واقع یجوری نمایش قدرت هر نسل کنسول سونی رو به نام خودشون زدن.
خدا به قلب و مغز ما رحم کنه موقع معرفی هر عنوانی از ناتی :-o

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or