Naughty Dog: محدودیتی با PS3 نداریم

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

M4ST3R

کاربر سایت
uncharted-3-2.jpg

Uncharted 2 Among Thieves سال گذشته عرضه شد و استاندارد جدیدی را بین بازی های ویدئویی در زمینه Visual ایجاد کرد، گرافیک و جلوه های بصری به قدری در این عنوان بالا بود که توانست از 99% سایت ها و مجلات نمرات کامل را در این زمینه بدست آورد تاکنون که نسخه سوم از این عنوان چندی پیش تائید شده است یکی از دغدغه های اصلی طرفداران در مورد فضای پیشرفت U3 نسبت به U2 بوده است.

سایت Ripten با خوش شانسی که با حضور در مراسم VGA امسال داشت توانست با چند تن از اعضای کلیدی استدیو Naughty Dog و سازندگان اصلی Uncharted 3 Drakes Deception مصاحبه ای هرچند کوتاه داشته باشد, در طی این مصاحبه وقتی در مورد پیشرفت گرافیکی U3 سوال شد جناب Christophe Balestra از ناتی داگ اعلام کرد برای خلق بازی ها بر روی PS3 هیچ محدودیتی از طرف این کنسول برای آنها ایجاد نشده است بدین معنی که دست آنها برای پیشرفت گرافیکی, بصری و ساخت عنوانی بزرگتر در نسخه سوم کاملاً باز است از این رو باید منتظر پیشرفت های تکنیکی بمراتب بیشتری نسبت به Uncharted 2 بود.

U3 اول نوامبر سال آینده بصورت رسمی برای کنسول PS3 ریلیس خواهد شد.

منبع

نتیجه ای که من از صحبت دوستان گرفتم این بود که استودیو شریف ND هیچ محدودیتی در بهینه کردن هرچیزی ندارن و احتمالا به همین دلیل هم هست که بازیشون رو روی 30 فریم عرضه کردند چون ظاهرا فریم ریت رو هم در بازیشون بهینه کردن!:d

آقا این دیگه این همه بحث نداره. عدم محدودیت یعنی اینکه سخت افزار ps3 دقیقا همون چیزیرو که ناتی داگ میخواد با همون کیفیت میتونه ایجاد کنه و سخت افزار وهسته های سل کم نمیاره دقیقا برعکس گفته نامکو در مورد تیکن 6 که گفته بود براشون برای ساخت نسخه xb مشکل بوجود اومده و فریم 60 که که برای بازیهای مبارزه ای(به دلیل تحرک بسیار) لازمه ممکن کمتر بشه.

همه نمی تونن با سخت افزار قوی تر برن بالا چون ارزه و وجود میخواد که سارنده های بازی های کنسولی ندارن
کرایتک، کرایسیس 2 رو برای کنسول می سازه = کرایتک یک سازنده بازی کنسولی است => ارزه و وجود بالاتر رفتن با سخت افزار قوی تر رو نداره!

بالاخره از کرایتک طرفداری کردی یا کوبوندیش؟!

داداش من منظورم از بازیساز های کنسولی همون هایی هستن که pc رو فراموش کردن وگرنه این رو همه میدونن که کرایتک pc فن هست در مورد کرایسیس 2 هم خودش گفته که برای درامد زایی بهتر می خواد بازی رو برای کنسول ها هم بده ولی کار اصلی رو رو همون pc انجام میدن.
بازی ساز بی ارزه کنسولی => نمونش بازی ساز های ژاپنی ( بنجل)

الان nd چوب دو سر طلا هست
اگر u2 گرافیکش خیلی کمتر از u3 باشه یعنی nd در مورد ساخت بازی u2 زر زده و از 100 درصد قدرت کنسول استفاده نکرده . چون با بهینه سازی نمیشه گرافیک رو خیلی برد بالا نهایت سرعت فریم شاید چنتا بره بالا و چنتا تغییر کوچیک

اگر گرافیک u2 با u3 فرق زیادی نداشته باشه بازم nd زر زده چون گفته ما میتونیم پیشرفت گرافیکی خوبی داشته باشیم تو u3 .
خوب ما دو تا حالت بیشتر نمیتونیم داشته باشیم و در هر دو حالت هم nd زر زده این یعنی کلا nd از دهنش صحبت نمیکنه و کلا تیلیغات میکنه و.....
=))

گر u2 گرافیکش خیلی کمتر از u3 باشه یعنی nd در مورد ساخت بازی u2 زر زده و از 100 درصد قدرت کنسول استفاده نکرده . چون با بهینه سازی نمیشه گرافیک رو خیلی برد بالا نهایت سرعت فریم شاید چنتا بره بالا و چنتا تغییر کوچیک
میشه بگید رو چه حساب این حرف رو زدید؟ تخصص و تجربه تون این زمینه چی هست؟ چند تا بازی بهینه سازی کردید؟ خیلی دوست دارم بدونم مبنای این صحبت تون چی بود.

LBP شد یه مشت بادکنک در فضای 2 بعدی :))و پول valve ته کشید :))این ترد خیلی با حال هست

نه اول تو روشن کن این بازی(LBP ) میتونه روی 360 بیاد یا نه ؟ من حتما جواب میدم قضیه اون دوتا
بادکنک و گونی چی بوده ! که دفعه بعدش نخندی OK؟

فرخ جان خوب مشخصه نمیاد .:d از یه بچه هم بپرسی بگی LBP بازی انحصاری سونی روی 360 بالا میاد میگه نه برای این که هیچ وقت برای 360 نمیاد که بخواد بیاد بالا .;)

بابا منظورم گرافیکش روی 360 شدنیه یا نه :dچون سازندهاش گفته بودند 360 توانایی اجراش را نداره !

آخرین ویرایش:
نه اول تو روشن کن این بازی(LBP ) میتونه روی 360 بیاد یا نه ؟ من حتما جواب میدم قضیه اون دوتا

فرخ جان خوب مشخصه نمیاد .:d از یه بچه هم بپرسی بگی LBP بازی انحصاری سونی روی 360 بالا میاد میگه نه برای این که هیچ وقت برای 360 نمیاد که بخواد بیاد بالا .;)

اولا که این مصاحبه از سازنده هاستhttp://www.gameguru.in/microsoft-xb...e-littlebigplanet-on-xbox-360-media-molecule/
اگه سواد اینگلیسی داشته باشی وداری ایشالا وبتونی جا های بولد شده رو بخونی گفتن lbp در این وضعیت به خاطر اینکه با توجه به سخت افزار ps3 ساخته شده رو 360 قابل اجرا نیست در پاراگراف بعدی گفته ولی 360 دستگاه خیلی قابلی هستش
Molecule said, “With LBP as it is, we couldn’t have made it on the Xbox 360 and the reason for that is actually because we designed it around the PS3’s strengths.”
However, the Media Molecule guy mentioned that the Xbox 360 is an extremely capable machine and one could come up with a user-generated content game on it just the way one could make it on the PS2, Megadrive or any other platform. Alex Evans also pointed out that the Cell is unique to PlayStation and they enjoyed using it.
دوما حرفت در مورد گونی و بادکنک خنده داره و نمیشه نخندید

من این چیزی که از پستت فهمیدم اگه من بگم lbp رو 360 قابل اجراست از گونی وبادکنک خارج میشه و اگه بگم نه همچنان گونی وبادکنک میمونه اخه این چه منطقی هستش

احتمالا این موتور nd خیلی خوفه که اینجور بازده خفن روی ps3 داره.اسم موتورش چیه؟کسی میدونه؟

نتیجه ای که من از صحبت دوستان گرفتم این بود که استودیو شریف ND هیچ محدودیتی در بهینه کردن هرچیزی ندارن و احتمالا به همین دلیل هم هست که بازیشون رو روی 30 فریم عرضه کردند چون ظاهرا فریم ریت رو هم در بازیشون بهینه کردن!:d
واقعا متوجه نمی شید یا خودتون رو می زنید به کوچه علی چپ؟
برای بار سوم میگم! :d اینا گفتن هر کاری که بخوان رو می تونن انجام بدن، خُب اصلا مد نظرشون نیست که بازی روی 60 بیاد که
اینا می خوان روی همون 30 فریم و با اون گرافیکی که مدنظرشون هست بسازن و اینکارو هم میتونن بکنن! تمام
در ضمن پست اول رو دوباره بخون!
دست آنها برای پیشرفت گرافیکی, بصری و ساخت عنوانی بزرگتر در نسخه سوم کاملاً باز است
اینجا حرف از بهینه سازی فریم ریت زده اصلا؟ یا فقط پیشرفت گرافیکو گفته؟
اگر گرافیک u2 با u3 فرق زیادی نداشته باشه بازم nd زر زده چون گفته ما میتونیم پیشرفت گرافیکی خوبی داشته باشیم تو u3 .
اگ nd با اون سطح دانشش زر زده باشه تو چی زدی؟ لابد تحلیل کردی؟!
احتمالا این موتور nd خیلی خوفه که اینجور بازده خفن روی ps3 داره.اسم موتورش چیه؟کسی میدونه؟
خود بازی (البته شماره 2) رو با Naughty Dog Engine 2.0 ولی برای فیزیکش از Havok استفاده کردن.

آخرین ویرایش:
اولا که این مصاحبه از سازنده هاستhttp://www.gameguru.in/microsoft-xb...e-littlebigplanet-on-xbox-360-media-molecule/
اگه سواد اینگلیسی داشته باشی وداری ایشالا وبتونی جا های بولد شده رو بخونی گفتن lbp در این وضعیت به خاطر اینکه با توجه به سخت افزار ps3 ساخته شده رو 360 قابل اجرا نیست در پاراگراف بعدی گفته ولی 360 دستگاه خیلی قابلی هستش
Molecule said, “With LBP as it is, we couldn’t have made it on the Xbox 360 and the reason for that is actually because we designed it around the PS3’s strengths.”
However, the Media Molecule guy mentioned that the Xbox 360 is an extremely capable machine and one could come up with a user-generated content game on it just the way one could make it on the PS2, Megadrive or any other platform. Alex Evans also pointed out that the Cell is unique to PlayStation and they enjoyed using it.
دوما حرفت در مورد گونی و بادکنک خنده داره و نمیشه نخندید

من این چیزی که از پستت فهمیدم اگه من بگم lbp رو 360 قابل اجراست از گونی وبادکنک خارج میشه و اگه بگم نه همچنان گونی وبادکنک میمونه اخه این چه منطقی هستش

همین گفتشون با یک تیر دو نشان میشه ! یعنی در کل منظور اینا چی بوده ؟

وقتی یه بازی برای یک سخت افزار محدود میشه و برنامه نویسی هم روی اون انجام میشه پس مشخصا با همین برنامه نویسی نمیشه این بازی را روی کنسول دیگه اورد .
مثل این میمونه که بگم یه برنامه مربوط به مکینتاش را روی ویندوز اجراش کنم ؟! خب نمیشه که .
خب کل عالم اینو میدونن و نیاز به گفتن نیست ولی هدف سازنده از این که میاد این حرف را میگه چیه ؟
اینا باید از این گفتشون یه هدفی را دنبال کرده باشند ؟ و تنها چیزی که میشه از همین منتنی که گذاشتی کشید بیرون اینطوره که یعنی ما باتوجه به برنامه نویسیس که روی PS3 انجام دادیم گرافیکی را خلق کردیم که روی 360 شدنی نیست . منم دنبال همون افکتها هستم که باتوجه به سخت افزار PS3 خلق شده که روی 360 شدنی نیست ؟

برداشتت به کل اشتباه هستش . یعنی ما بازری رو برای PS3 طراحی کردیم نه برای کنسول دیگه منظور از متن همون گزینه انحصاری بودنش هستش با توجه به طراحی که برای PS3 صورت گرفته .

وقتی شما یه متور میسازی که برای PS3 هستش فقط نمیتونی از سازنده انتظار داشته باشی که بیاد بگه بازی روی 360 هم اجرا میشه گفتنش منظور همین هستش که فقط روی PS3 عرضه میشه و نه روی کنسول دیگه ای .

این هم که سازنده ها میگن این بازی فقط روی PS3 ارجا میشه منظورشون همین هستش که بازی انحصاری برای PS3 هستش . حالا بعضی ها میان میگن چی داره PS3 که 360 نمیتونه اجرا کنه که برداشت اشتباهشون از متن هستش وقتی بازی برای 360 ساخته نشه به طبع روی 360 اجرا هم نمیشه شما انتظار نداری روی هوا بیاد اجرا بشه که .

در کل خیلی برداشت های پرتی داری فرخ جان دقیقا بد ترین برداشت رو میکنی .:d

اتفاقا برداشت های من کاملا درسته حالا اگر بر فرض بذاریم برداشت تو درسته پس چه نیاز داره که این خبر را بدن ؟

مثلا فردا بانجی بیاد بگه HALO روی PS3 نمیاد چون بازی انحصاریه 360 هست !
یا فردا اپل بیاد تمام برنامه هایی که برای مکینتاش ساخته شده برای سیستم عامل ما طراحی شده و روی ویندوز عملی نیست ! عجب اطلاع رسانی اینو که همه میدونستند :d
خلاصه سعی نکنید به قول دوستان این قضیه ها را ماله کشی کنید :d وقتی یه سازنده میاد چینی حرفی را میگه حتما داره یه هدفی را دنبال میکنه وگرنه اصلا نیاز به اون چیزهایی که خودتون میگید جنبه خبری نداره همون که بالا مثال زدم . خوبه بالا همین چیزهایی که خودت گفتی از سیر تا پایاز گفتم .

ویرایش :

گفتم اگه منظور اونا اون چیزی هست که تو میگی اصلا نیاز به خبر رسانی نبود ! چون همه عالم اینو میدونن و به خاطر یک اقدام مسخره دو روز این خبر کل فروم را فراگیر نمیکنه .

آخرین ویرایش:
همین گفتشون با یک تیر دو نشان میشه ! یعنی در کل منظور اینا چی بوده ؟

وقتی یه بازی برای یک سخت افزار محدود میشه و برنامه نویسی هم روی اون انجام میشه پس مشخصا با همین برنامه نویسی نمیشه این بازی را روی کنسول دیگه اورد .
مثل این میمونه که بگم یه برنامه مربوط به مکینتاش را روی ویندوز اجراش کنم ؟! خب نمیشه که .
خب کل عالم اینو میدونن و نیاز به گفتن نیست ولی هدف سازنده از این که میاد این حرف را میگه چیه ؟
اینا باید از این گفتشون یه هدفی را دنبال کرده باشند ؟ و تنها چیزی که میشه از همین منتنی که گذاشتی کشید بیرون اینطوره که یعنی ما باتوجه به برنامه نویسیس که روی PS3 انجام دادیم گرافیکی را خلق کردیم که روی 360 شدنی نیست . منم دنبال همون افکتها هستم که باتوجه به سخت افزار PS3 خلق شده که روی 360 شدنی نیست ؟

برداشتت به کل اشتباه هستش . یعنی ما بازری رو برای PS3 طراحی کردیم نه برای کنسول دیگه منظور از متن همون گزینه انحصاری بودنش هستش با توجه به طراحی که برای PS3 صورت گرفته .

وقتی شما یه متور میسازی که برای PS3 هستش فقط نمیتونی از سازنده انتظار داشته باشی که بیاد بگه بازی روی 360 هم اجرا میشه گفتنش منظور همین هستش که فقط روی PS3 عرضه میشه و نه روی کنسول دیگه ای .

این هم که سازنده ها میگن این بازی فقط روی PS3 ارجا میشه منظورشون همین هستش که بازی انحصاری برای PS3 هستش . حالا بعضی ها میان میگن چی داره PS3 که 360 نمیتونه اجرا کنه که برداشت اشتباهشون از متن هستش وقتی بازی برای 360 ساخته نشه به طبع روی 360 اجرا هم نمیشه شما انتظار نداری روی هوا بیاد اجرا بشه که .

در کل خیلی برداشت های پرتی داری فرخ جان دقیقا بد ترین برداشت رو میکنی .:d
اتفاقا برداشت های من کاملا درسته حالا اگر بر فرض بذاریم برداشت تو درسته پس چه نیاز داره که این خبر را بدن ؟

مثلا فردا بانجی بیاد بگه HALO روی PS3 نمیاد چون بازی انحصاریه 360 هست !
یا فردا اپل بیاد تمام برنامه هایی که برای مکینتاش ساخته شده برای سیستم عامل ما طراحی شده و روی ویندوز عملی نیست ! عجب اطلاع رسانی اینو که همه میدونستند :d
خلاصه سعی نکنید به قول دوستان این قضیه ها را ماله کشی کنید :d وقتی یه سازنده میاد چینی حرفی را میگه حتما داره یه هدفی را دنبال میکنه وگرنه اصلا نیاز به اون چیزهایی که خودتون میگید جنبه خبری نداره همون که بالا مثال زدم . خوبه بالا همین چیزهایی که خودت گفتی از سیر تا پایاز گفتم .
d

اتفاقا بشتر جنبه تبلیغاتی داره چرا یه استدیو نمیتونه از بازیش تعریف کنه مگه یه بازی 5-10 ساعته از چیش میشه بیان صحبت کنن که براش تبلیغ باشه نمیتون که از بازی هی نشون بدن برای این که برای مردم عادی میشه نمیتونن در مورد داستان صحبت کنن برای این که داستان لو میره .

من یا شما هم کسی نیستم که بخوایم برای استدیو ها براشون مشخص کنیم در مورد چی حرف بزنن یا نزنن یا این که چجوری در مورد بازیشون تبلیغ بکنن یا نکنن .

این هم که میگی من دارم ماست مالی میکنم واقعا برام جالبه برای این که میگن به نظر من داره این رو میگه شما نظرت .... هستش من دارم ماست مالی میکنم جالبه برام .

میشه بگی کجاش رو دارم ماست مالی میکنم مطلب به چه خوانای گفته نکنه تو ترجمش مشکل داری ؟. میخوای ترجمش کنم ؟

we couldn’t have made it on the Xbox 360 and the reason for that is actually because we designed it around the PS3’s strengths.

وقتی به چه صراحت گفته به دلیل این که روی برای PS3 طراحی شده نمیشه روی 360 اجراش کرد شما میخوای اجراش کنی خوب برو اجراش کن .

هیچ صحبتی در مورد گرافیک نشده در این مطلب .

ویرایش:

این موضوع مال زمان عرضه هستش زمانی که MM به سونی نپیوسته بوده تازه این همه بیشتر مشخص میکنه که جنبه تبلیغاتی داره و داره میگه بازی رو شما روی PS3 میتونی بازی کنی و منتظر نسخه 360 یا PC نشین .

آخرین ویرایش:
کار خوبی که سونی انجام داده , موتور اختصاصی کنسولش یعنی EDGE خیلی زود آماده کرد و به سازنده های بازی های اختصاصیش داد تا بازی سازهای بازی های انحصاریش روی اون کار کنن . طبیعتا انجینی که برای PS3 ساخته و بهینه شده نمی تونه روی 360 اجرا بشه . مثل X ENGINE ماکروسافت که متاسفانه هنوز آماده نشده ...

کار خوبی که سونی انجام داده , موتور اختصاصی کنسولش یعنی EDGE خیلی زود آماده کرد و به سازنده های بازی های اختصاصیش داد تا بازی سازهای بازی های انحصاریش روی اون کار کنن . طبیعتا انجینی که برای PS3 ساخته و بهینه شده نمی تونه روی 360 اجرا بشه . مثل X ENGINE ماکروسافت که متاسفانه هنوز آماده نشده ...

اونو ولش کن :d یه چیزایی گفتن که موندن توش :d یحتمل X-Engine میره واسه نسل بعد ! مگه اینکه 343 یا Fire Bird ازش استفاده کنن

یعنی الان همه بازیهای انحصاری سونی با یک موتور ساخته میشن ؟!!! من هیچ شباهتی بین KZ - U - GOW - Resistance - R&C و ...... نمیبینم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or