Naughty Dog: محدودیتی با PS3 نداریم

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

M4ST3R

کاربر سایت
uncharted-3-2.jpg

Uncharted 2 Among Thieves سال گذشته عرضه شد و استاندارد جدیدی را بین بازی های ویدئویی در زمینه Visual ایجاد کرد، گرافیک و جلوه های بصری به قدری در این عنوان بالا بود که توانست از 99% سایت ها و مجلات نمرات کامل را در این زمینه بدست آورد تاکنون که نسخه سوم از این عنوان چندی پیش تائید شده است یکی از دغدغه های اصلی طرفداران در مورد فضای پیشرفت U3 نسبت به U2 بوده است.

سایت Ripten با خوش شانسی که با حضور در مراسم VGA امسال داشت توانست با چند تن از اعضای کلیدی استدیو Naughty Dog و سازندگان اصلی Uncharted 3 Drakes Deception مصاحبه ای هرچند کوتاه داشته باشد, در طی این مصاحبه وقتی در مورد پیشرفت گرافیکی U3 سوال شد جناب Christophe Balestra از ناتی داگ اعلام کرد برای خلق بازی ها بر روی PS3 هیچ محدودیتی از طرف این کنسول برای آنها ایجاد نشده است بدین معنی که دست آنها برای پیشرفت گرافیکی, بصری و ساخت عنوانی بزرگتر در نسخه سوم کاملاً باز است از این رو باید منتظر پیشرفت های تکنیکی بمراتب بیشتری نسبت به Uncharted 2 بود.

U3 اول نوامبر سال آینده بصورت رسمی برای کنسول PS3 ریلیس خواهد شد.

منبع

مایکروسافت توی نرم افزار قوی هست اما در حیطه WIndows و Midleware! در غیر اینصورت در زمینه بازی هیچی نیست!

به عنوان مثال در حال حاضر برترین گرافیک های کنسولی متعلق به بازی هایی 1st Party خود Sony هست و اتفاقا خود سونی بهترین استفاده رو از سخت افزارش میکنه اما در مقابل برترین عناوین X360 از نظر تکنیکی دست پخت شرکت های 3rd Party مثل CryT هست و خود مایکروسافت هیچ وقت نخواسته یا نتونسته که بازی بسازه که از حداکثر سقف کنسولش استفاده کنه.

اینجور که شما میگی و اتفاقا غلط هم هست باید قضیه برعکی میبود و حرف اول رو از نظر فنی بازی های 1st Party خود مایکروسافت و X360 میزدن که اصلا اینطور نیست! بقیه مساول و قدرت مایکروسافت توی نرام افزار و اینها هم همونطور که گفتم چون بازی رو شامل نمیشه به میان آوردنشون بالا پایین پریدن بیخود هست.
مگه میشه از یه سخت افزار با برنامه نویسی کار بیشتر از توانش گرفت؟
اینکه ما شاهد این گرافیک خوب روی ps3 هستیم در درجه اول مدیون چیپ سل هستیم...
برتری سونی بخاطر سخت افزار و خلاقیت استادیوهاش قدیمیش هست...
این مهم نیست که سونی بیاد برای کنسولش بازی اختصاصی با هزینه بالا و وقت زیاد تولید کنه....مهم اینکه شما نرم افزارهایی تولید کنی که هر توسعه دهنده ای جذب کنسولت بشه نه فقط کارمندات......اگه یادت باشه سونی بیشترین ضربه رو تو لانج کنسولش از عدم پشتیبانی توسط توسعه دهنده های ازاد که سرمایه محدود ولی دانش وتکنیک بالا داشتن خورد............
کلیه محصولات نرم افزاری ماکروسافت در ساده ترین شکل ممکن و اسون برای یادگیری هستند...ابزار توسعه 360 هم از این قاعده جدا نبودند...... طراحی نرم افزار برای یک کنسول درست مثل طراحی یه سیستم عامل هست و 100 البته ماکرو در این زمینه تجربه فراوانی داره...

ولی یه خبر خوش اینکه..زحمات سونی توی نسل بعد جواب خواهد داد اگر دوباره از چیپ سل استفاده کنه..چون این چیپ به صورت مادر زادی برای سیستمهای مولتی پراسسور طراحی شده ......فقط کافی فرکانس چیپ سل رو بالاتر ببرند و چند تا چیپ سل دیگه رو که قیمت تولیدش اومده پایین بزارن کنارش
و حالا سونی داره روز به روز امکانات نرم افزاری این چیپ رو افزایش میده و ابزار توسعه بهتر کارامدتر و ساده تر رو در اختیار سازنده ها می زاره

• Like
Reactions: TCSCELL
مگه میشه از یه سخت افزار با برنامه نویسی کار بیشتر از توانش گرفت؟
اینکه ما شاهد این گرافیک خوب روی ps3 هستیم در درجه اول مدیون چیپ سل هستیم...
برتری سونی بخاطر سخت افزار و خلاقیت استادیوهاش قدیمیش هست...
این مهم نیست که سونی بیاد برای کنسولش بازی اختصاصی با هزینه بالا و وقت زیاد تولید کنه....مهم اینکه شما نرم افزارهایی تولید کنی که هر توسعه دهنده ای جذب کنسولت بشه نه فقط کارمندات......اگه یادت باشه سونی بیشترین ضربه رو تو لانج کنسولش از عدم پشتیبانی توسط توسعه دهنده های ازاد که سرمایه محدود ولی دانش وتکنیک بالا داشتن خورد............
کلیه محصولات نرم افزاری ماکروسافت در ساده ترین شکل ممکن و اسون برای یادگیری هستند...ابزار توسعه 360 هم از این قاعده جدا نبودند...... طراحی نرم افزار برای یک کنسول درست مثل طراحی یه سیستم عامل هست و 100 البته ماکرو در این زمینه تجربه فراوانی داره...

ولی یه خبر خوش اینکه..زحمات سونی توی نسل بعد جواب خواهد داد اگر دوباره از چیپ سل استفاده کنه..چون این چیپ به صورت مادر زادی برای سیستمهای مولتی پراسسور طراحی شده ......فقط کافی فرکانس چیپ سل رو بالاتر ببرند و چند تا چیپ سل دیگه رو که قیمت تولیدش اومده پایین بزارن کنارش
و حالا سونی داره روز به روز امکانات نرم افزاری این چیپ رو افزایش میده و ابزار توسعه بهتر کارامدتر و ساده تر رو در اختیار سازنده ها می زاره
agreed 100%
و البته این نسل و لانچ ps3 باعث شد که چند وقت پیش فکر میکنم یکی از سران سونی گفت در طراحی کنسول بعدی سونی و middleware هاش بالاخره از نظرات غول هائی همچون ice team ,nd , uk technology group استفاده میکنند

حالا همه بحثها به كنار خداييش با اين جمله ميتونين كنار بياين:با ps3 هيچ محدوديتي نداريم!
آخه يه كنسول با سخت افزار محدود بالاخره يه سقف كاراييه خاصي داره و زدن اين حرف با عقل هيچ نوع undead اي جور در نمياد.

حالا همه بحثها به كنار خداييش با اين جمله ميتونين كنار بياين:با ps3 هيچ محدوديتي نداريم!
آخه يه كنسول با سخت افزار محدود بالاخره يه سقف كاراييه خاصي داره و زدن اين حرف با عقل هيچ نوع undead اي جور در نمياد.
شما برداشتت اشتباه هست
پست های قبلی رو بخونی متوجه می شی

خب اینطوری فکر کن که برای ایده ها و کار هایی که میخوان بکنن محدودیتی رو این سیستم ندارن، مشکلی داره این؟
نمیخواید احتمالا بگید که این بازی سازها که کارنامه شون هم مشخصه اینقدر هم نمیفهمند که ما ها میفهمیم؟
جالب نیست این اظهار نظر ها.
ممکنه شما هم برای ایده و هدف خاصی که دارید روی حتی یه موبایل هم محدودیت نداشته باشید؟ بر میگرده به کاری که میخواهید بکنید.
البته اهداف و خروجیه کار این استودیو از عنوانهایی که تا حالا ساخته مشخصه و... بگذریم بازی با کلمات هستش این صحبتها.
اون قید هیچ رو هم نمیدونم کجای صحبتها دیدید!

براي يك كار غلط(دروغ) هزار دليل ميتوان آورد كه سرانجام مي شود هزارو يك كار غلط (دروغ).
ابوعلي سينا
توانا بود هر که دانا بود.
فردوسی !!!
ای کاش به سوالات من جوابی میدادید.
البته جمله ای که گفتید بیشتر شامل حال نوشته خودتون میشه به نظر من :)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Victarion
براي يك كار غلط(دروغ) هزار دليل ميتوان آورد كه سرانجام مي شود هزارو يك كار غلط (دروغ).
ابوعلي سينا

دوست من،
من هم پي اس دارم هم ٣٦٠ هم از گجت هاي اپل استفاده ميكنم هم ويندوز رو پي سي دارم بحث فن بازي نيست بحث زياده گويي و تعريف بيش از حد و كتمان حقيقته.

Ps:ترجيح ميدم بين نظرات سازنده بهترين fps تاريخ و سازنده خود اين بازي مورد نظر،اولي رو باور كنم.

دوست من،
من هم پي اس دارم هم ٣٦٠ هم از گجت هاي اپل استفاده ميكنم هم ويندوز رو پي سي دارم بحث فن بازي نيست بحث زياده گويي و تعريف بيش از حد و كتمان حقيقته.

Ps:ترجيح ميدم بين نظرات سازنده بهترين fps تاريخ و سازنده خود اين بازي مورد نظر،اولي رو باور كنم.

:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:

جالبه شما میتونی همه رو به درغ گوی متهم کنی اما میتونی شما دلیل بیاری که چرا ND دروغ میگه ؟ و یه جوری ثابت کنی که دروغ میگه ؟

شما بداشتت این هستش که داری میگه ما روی PS3 محدودیتی برای بازیمون نداشتیم دروغ میگه . شما تا الان چند بازی ساختی ؟ میشه بدونیم ؟ شما در ND کار میکنی ؟ یا این که خبر های داری که بقیه ندارن ؟

این که شما ترجیح میدی صحبت غول FPS سازی رو قبول کنی غول FPS سازی VALVE هستش که بچمون .... تا قبل E3 2010 یه چیز میگفت بعد E3 2010 یه چیز های دیگه خیلی از دوستان هم گفتن یک دفعه رو عوض کرد الان ما باید چه حرفش رو قبول کنیم قبلش یا بعدش .

داره دروغ میگه . باید ثابت کنی وقتی حرفی میزنی . با 1 جمله میشه گفت اگه بیشتر از این نیاز داشت در حالت کلی بازی میتونست مثل GT5 بشه 1080 P و 60 PFS نکه PS3 نتونه بالا تر رو اجرا کنه . بر عکس براشون کیفیت مهم تر از کمیت هستش .

و نیازی بیشتر از این ندیدن . حالا شما بیا بگو دروغ میگه وقتی U1 روی 720 P و 30 FPS بوده و U2 هم روی 720 P و 30 FPS بوده پس دلیلی نداشته که U3 بیاد بشه 1080 P و 60 FPS .

یه حساب 2*2=4 تا هستش . پس وقتی بازی این جوری چیزاش ثابت هستش در U3 ND دیگه نیازی به 1080 ,.... نداره پس محدودیتی برای بازی که میخواستن بسازن با اون گرافیک ندارن .

در کنارش با ریکد کردن بازی و اصلاح ساختار برنامه هاشون کیفیت بهتری رو میگیرن .

پس محدودیتی براشون ایجاد نکرده اگه قرار بود بازی رو 1080 و 60 FPS بسازن بله با اون گرافیک براشون محدودیت های بوجود می امد اما بازم مشخص نیست محدودیت کلی داشته باشن .

محدودیت وقتی به وجود میاد که شما ایده ای داشته باشین که به سادگی نشه با بقیه عناصری که در بازی وجود داره جاش بدین در پردازش کلی و.... اما اگه U2 رو بازی کرده بودی میفهمیدی که دیگه از اون همه صحنه های سینمای و.... وقتی سر بلند بیرون امده برای یه کنسول برای این نسل عالی هستش .

آخرین ویرایش:
يعني شمايي كه بعد از ديدن يه بازي فوتبال در مورد نتيجه و ارنج تيمها نظر ميدي حتما بايد دوره اي اف سي گذرونده باشي؟!
قياس شما تا حدودي ! مع الفارق هستش نيازي به برنامه نويس بودن نيست تا فهميد كدوم حرفا غلو هستند..من با آنچارتد يك و دو كلي حال كردم اما الان ميبيني تعصب ندارم روي چيز خاصي!

كسب پول و منافع بيشتر باعث ميشه آدم گاهي اوقات حرفاشو عوض كنه نگو كه اينو نگرفتي نيوويل ام بخاطر گرفتن پول بيشتر و اينكه ميخواد واسشون بازي بسازه مجبوره مجيزه سوني رو بگه!

بهرحال جفت كنسولها(ps3&360)خوب هستند مهم اينه كه ما لذتشو ببريم و تحت تاثير اينجور حرفا قرار نگيريم.

amir-yorke من تو پست های قبلی اشتباهت رو بهت گفتم، حالا تو میخوای چشماتو ببندی و گوشاتو بگیری بگی من راست میگم، خُب بگو! به من چه!
همه چی داری فقط عکس 360 رو زدی بعد می گی فن بازی در نمیارم!

آخرین ویرایش:
اوه اوه اوه چه زد و خوردی داره میشه اینجا یکم خون کم داره :d
الان جو اینجا رو عوض میکنم:

از یک استاد سخنور دعوت به عمل آمد که در جمع مدیران ارشد یک سازمان ایراد سخن نماید. محور سخنرانی در خصوص مسائل انگیزشی و چگونگی ارتقاء سطح روحیه کارکنان دور می زد.
استاد شروع به سخن نمود و پس از مدتی که توجه حضار کاملا به گفته هایش جلب شده بود، چنین گفت: "آری دوستان، من بهترین سالهای زندگی را در آغوش زنی گذراندم که همسرم نبود!"
ناگهان سکوت شوک برانگیزی جمع حضار را فرا گرفت! استاد وقتی تعجب آنان را دید، پس از کمی مکث ادامه داد: "آن زن، مادرم بود!"
حاضران شروع به خندیدن کردند و استاد سخنان خود را ادامه داد...

تقریبا یک هفته از آن قضیه گذشت تا این که یکی از مدیران ارشد همان سازمان به همراه همسرش به یک میهمانی نیمه رسمی دعوت شد. آن مدیر از جمله افراد پرکار و تلاشگر سازمان بود که همیشه سرش شلوغ بود.
او خواست که خودی نشان داده و در جمع دوستان و آشنایان با بازگو کردن همان لطیفه، محفل را بیشتر گرم کند. لذا با صدای بلند گفت: "آری، من بهترین سالهای زندگی خود را در آغوش زنی گذرانده ام که همسرم نبود!"
همان طور که انتظار می رفت سکوت توام با شک همه را فرا گرفت و طبیعتا همسرش نیز در اوج خشم و حسادت به سر می برد. مدیر که وقت را مناسب دید،‌ خواست لطیفه را ادامه دهد، اما از بد حادثه، چیزی به خاطرش نیامد و هر چه زمان گذشت، سوءظن میهمانان نسبت به او بیشتر شد، تا اینکه به ناچار گفت: "راستش دوستان، هر چه فکر می کنم، نمی تونم به خاطر بیارم آن خانم که بود!"=)):))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or