Naughty Dog: محدودیتی با PS3 نداریم

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

M4ST3R

کاربر سایت
uncharted-3-2.jpg

Uncharted 2 Among Thieves سال گذشته عرضه شد و استاندارد جدیدی را بین بازی های ویدئویی در زمینه Visual ایجاد کرد، گرافیک و جلوه های بصری به قدری در این عنوان بالا بود که توانست از 99% سایت ها و مجلات نمرات کامل را در این زمینه بدست آورد تاکنون که نسخه سوم از این عنوان چندی پیش تائید شده است یکی از دغدغه های اصلی طرفداران در مورد فضای پیشرفت U3 نسبت به U2 بوده است.

سایت Ripten با خوش شانسی که با حضور در مراسم VGA امسال داشت توانست با چند تن از اعضای کلیدی استدیو Naughty Dog و سازندگان اصلی Uncharted 3 Drakes Deception مصاحبه ای هرچند کوتاه داشته باشد, در طی این مصاحبه وقتی در مورد پیشرفت گرافیکی U3 سوال شد جناب Christophe Balestra از ناتی داگ اعلام کرد برای خلق بازی ها بر روی PS3 هیچ محدودیتی از طرف این کنسول برای آنها ایجاد نشده است بدین معنی که دست آنها برای پیشرفت گرافیکی, بصری و ساخت عنوانی بزرگتر در نسخه سوم کاملاً باز است از این رو باید منتظر پیشرفت های تکنیکی بمراتب بیشتری نسبت به Uncharted 2 بود.

U3 اول نوامبر سال آینده بصورت رسمی برای کنسول PS3 ریلیس خواهد شد.

منبع

همین استفاده از MLAA به تنهایی خیلی دست ND رو باز میکنه، چرا؟ چون پردازش MLAA به صورت موازی بین SPE ها انجام میشه و بار سنگین AA رو از دوش GPU ور میداره. اینطوری مقداری از پردازش GPU آزاد میشه و دست سازنده رو هم برای به کار بردن گرافیک بهتر باز میکنه.

حالا دیگه بماند بحث optimize کردن انجین و برنامه نویسی بهتر...
اصلا کل بازی رو SPU ها پردازش کنند و GPU بشینه نگاه کنه:دی بازم یعنی PS3 محدودیت ایجاد نمی کنه؟
امیدوارم اینطور باشه، من که از خدامه:دی
برای کار با PS3 محدودیت نداریم =/= PS3 ـه نا محدود
البته اینو یه بار تو این پست گفتی:دی

بدین معنی که دست آنها برای پیشرفت گرافیکی, بصری و ساخت عنوانی بزرگتر در نسخه سوم کاملاً باز است از این رو باید منتظر پیشرفت های تکنیکی بمراتب بیشتری نسبت به Uncharted 2 بود.
کلا اینجور تاپیک ها برای سرگرمی بد نیست ، به واقع محل ترول و ترولینگ تنی چند از "360 و PS3" ـهای شناخته شده سایت هست !!:d بعد جالبه حداقل میخواید ترول کنید قبلش چک کنید وا نداده باشید آتو دست همدیگه بدین بریزن ملت پروفایلتون:dالبته واقعیت این که سونی و رفقا زیاد حرف میزنن که ال کردیم 40% ، بل کردیم 70 درصد ... حال ادم رو بهم میزنن یکی نیست بگه بجای حرف زدن عمل کن !
Naughty Dog : دست ما برای پیشرفت U3 نسبت به U2 باز است و مشکلی نداریم --- BC : کنسول نامحدود PS3 !!

یعنی آخر تفسیر یک مصاحبه !:d Keep Your Profile ... Hurry Dude :d

با احترام به همه کاربران گُل سایت مخصوصا اون آقاهه:d

اصلا کل بازی رو SPU ها پردازش کنند و GPU بشینه نگاه کنه:دی بازم یعنی PS3 محدودیت ایجاد نمی کنه؟
امیدوارم اینطور باشه، من که از خدامه:دی

البته اینو یه بار تو این پست گفتی:دی

این اشتباه برداشت شما هستش .

این محدودیت رو چی موجب میشه ؟ شما اول این رو برای خودت معنی کن منظور از محدودیت چی هستش .

این هستش که شما انتظار داری باید برات واقعیت رو تبدیل به بازی کنن با PS3 یا نه محدودیت رو بر مبنای نیازی که برای طراحی بازیشون میخوان براشون ایجاد نمیکنه .

شما از اول میدونی برای مثال نمیدونم برای مثال PS3 میتونه 1000 دستور اجرا کنه حالا این 1000 تا خودش محدودیت نیست . حالا میایم میگیم من میخوام این رو درست کنم تا الان این 1000 دستوری بودن مشکلی برای من پیش نیاورده و من با ... کاری که کردم مشکلی نداشتم با این 1000 دستوری بودن . شاید بتونم با چیزی که 100000 دستوری باشه چیز بهتری بسازم اما با این 1000 تای مشکلی نداشتم و کارم رو کردم .

آیا صحبت من به این معنی هستش که PS3 محدود نیست و دارم چرت میگم یا دارم تبلیغ میکنم ؟

دوستان معنی محدود بودن رو با پیشرفت روی یه چیز محدود اشتباه گفتن شما نمیتونی از دستگاهی که 10 دستور اجرا میکنه انتظار بازی 32 بیتی باشی اما میتنی انتظار بهتر شدن رو در محدوده همون 10 دستوری بیشتر کنی و مشکلی هم باهاش نداشته باشی .

آخرین ویرایش:
کلا اینجور تاپیک ها برای سرگرمی بد نیست ، به واقع محل ترول و ترولینگ تنی چند از "360 و PS3" ـهای شناخته شده سایت هست !!:d بعد جالبه حداقل میخواید ترول کنید قبلش چک کنید وا نداده باشید آتو دست همدیگه بدین بریزن ملت پروفایلتون:dالبته واقعیت این که سونی و رفقا زیاد حرف میزنن که ال کردیم 40% ، بل کردیم 70 درصد ... حال ادم رو بهم میزنن یکی نیست بگه بجای حرف زدن عمل کن !
Naughty Dog : دست ما برای پیشرفت U3 نسبت به U2 باز است و مشکلی نداریم --- BC : کنسول نامحدود PS3 !!

یعنی آخر تفسیر یک مصاحبه !:d Keep Your Profile ... Hurry Dude :d

با احترام به همه کاربران گُل سایت مخصوصا اون آقاهه:d
سلام
شما میدونی محدودین نداشتن ینی چی
ینی هیچ مانعی جلوت نیست
و میتونی تا هرجایی خواستی جلو بری
به عبارتی بی نهایت یا نامحدود

سلام
ینی هیچ مانعی جلوت نیست
کسی هم بګه pc نامحدوده پس چرت ګفته چون شاید استدیو x بتونه یه بای بسازه که عمرا تا ۵ سال دیګه هیچ کس نتونه اجراش کنه.
هر وسیله ای محدودیت داره و این رو همه می دونند ولی نظر مصاحبه کننده با استنباط شخصی یه سری فن بوی می تونه از زمین تا آسمون تفاوت داشته باشه(این رو با شخص مخصوصی نبودم)

در کل اگه این جوری که شما میگی بود الان آمریکا باید از منظومه شمسی خارج میشد برای این که ناسا هیچ محدودیتی در خرج تحقیقات و .... برای هوا فضا نداره .
محدودیتی که پیش میاد منابع هستش با علم . دیدی بازم در بدون محدودیت بودن خودش محدودیت وجود داره .

سلام
ینی هیچ مانعی جلوت نیست

کی یه همچین حرفی رو زده که معنی محدودیت نداشتن یعنی هر جور خواستی برو ؟

مثال ساده به شما میگن هیچ محدودیتی نداری یه خیابان هستش بقلش دره هستش یه پیچ هم هستش شما 150 تا میری چون بهت گفتن محدودیت سرعت در این خیابان نداریم .

پس میری ته دره .

محدود بودن یا نبودن به معنی این نیست که شما میتونی هرکاری خواستی انجام بدی هرچیزی برای خودش محدودیت خاص خودش رو داره .

شما نمیتونی با هواپیما با سرعت های خیلی بالا بری نزدیک اتمسفر برای این که فشار هواپیمات رو مچاله میکنه . میشه هواپیمای ساخت که مچاله هم نشه اما ایا با این امکانات میشه ؟ یا میشه گفت میشه سرعت بالای رفت اما نه نزدیک اتمسفر .;)

آخرین ویرایش:
واقعا بعضیا منتظرن یه خبری بیاد رو سایت اونجوری که دوست دارن برداشت کنن و شروع کنن به توپیدن !
سلام
ینی هیچ مانعی جلوت نیست
شما میدونید
محدودیتی با PS3 نداریم
یعنی چی ؟ نه معلومه که نمیدونید . چون کلا هرچی واسه کنسول مقابل باشه مضخرف هستش !
PS3 واسه کار که ND میخواد تو این نسخه انجام بده هیچ محدودیتی نداره . نیمخواد بازی-ای با وسعت گرافیک CRYSIS روی PC عرضه کنه که اینجوری میگید . واقعا جالبه !

سلام
ینی هیچ مانعی جلوت نیست
شما بلدی به جمله رو صحس بخونی و معنیشو درست درک کنی؟
صد البته که بلدی :d پس لطفا، خواهشا یه بار دیگه پست اول رو بخون!
راهنمایی :arrowd:
گفت ما محدودیتی نداریم! یعنی اینکه تمام چیزهایی که می خوان تو بازی قرار بدن رو می تونن قرار بدن! حالا شاید اصلا گرافیک بازیش پایین باشه!

اصلا اون قدر من تو این زمینه هایپ از طرف سازنده های PS3 دیدم حالم بهم میخوره . اینو جدی میگم . یه روز نشد سازنده هاش یه روز مثل ادم 360 هی داخل قوطیش نکنن .

یه بار بازی LBP سازندهاش گفتن چندتا بادکنک و گونی با محیط 2D توانایی اجرا شدن روی 360 را نداره :| البته از نظر بعضی ها شاید این قضیه FACT هست من کاری ندارم ؟

از اخرین شاهکار و دست اورد سازندهای سونی بازی Infamous 2

“For Infamous 1 we were only using 20/25 percent of the power, now we're hovering over 50/60 percent of the power,” he said. “When we say it probably couldn't be done on the other console, we're talking strictly horsepower.

اینها فقط از 50 درصد قدرت PS3 در شماره 2 استفاده کردند و با این حساب بازم این بازی روی 360 قابل اجرا نیست !
پس با این حساب ما نتیجه میگیریم PS3 چیزی نزدیک به 3 برابر 360 قدرت داره ؟ :|

اینم که خبر امروز Naughty Dog هیچ محدودیتی با PS3 ندارد! این کلمه یعنی بی سابقه بوده که سخت افزار محدود کنسول بی محدودیت باشه ؟! شاید حرفشون این نبوده ولی میشه اینطور برداشت کرد ازش .

CRYTEK چقدر احمق بوده اصلا فکر اینو نکرده بود که CRYSIS 1 به راحتی روی PS3 قابل اجرا بوده دیگه چیکار داشتن رفتن طرف PC خاک بر سرتون کنم :d

کلمه جدیدی در دیکشنری وارد شد:دی "کنسول ِ نامحدود" !

البته واقعیت اینه که از نظر کلی بی ربط نمیگه ! :d در حال حاضر نرم افزار خیلی از سخت افزار عقب تره ! یعنی محدودیت ایجاد نمیکنه (نه فقط 3 ، 360 و PC همینطوره) منتها میمونه انگشت مبارک برنامه نویس ها که چه جوری قدرت دربیارن :d

Crysis هم بحثش جداس ! چون اون انجین باید انقدر بهینه بشه که رو کنسول بیاد ! قدرت زیاد مسئله نیست ! همه میتونن برن بالا با سخت افزار قوی تر ! مهم اینه که بتونی بیاریش رو کنسول ! همین Crysis 2 حداقل تریلر هایی که من ازش دیدم از شماره اولش هم بهتره

Crysis هم بحثش جداس ! چون اون انجین باید انقدر بهینه بشه که رو کنسول بیاد ! قدرت زیاد مسئله نیست ! همه میتونن برن بالا با سخت افزار قوی تر ! مهم اینه که بتونی بیاریش رو کنسول ! همین Crysis 2 حداقل تریلر هایی که من ازش دیدم از شماره اولش هم بهتره

همه نمی تونن با سخت افزار قوی تر برن بالا چون ارزه و وجود میخواد که سارنده های بازی های کنسولی ندارن

کرایسیس 2 که در حد مدیوم کرایسیس 1 هستb-)

nd هم گفته بود تو قسمت دوم از 100 درصد قدرت کنسول استفاده کردیم چه طور شده الان می خوان گرافیک رو ببرن بالا تر ؟ لابد با بهینه سازی !!! ( همون جمله همیشگی کنسولی ها ):))

LBP شد یه مشت بادکنک در فضای 2 بعدی :))و پول valve ته کشید :))این ترد خیلی با حال هست

همه نمی تونن با سخت افزار قوی تر برن بالا چون ارزه و وجود میخواد که سارنده های بازی های کنسولی ندارن
کرایتک، کرایسیس 2 رو برای کنسول می سازه = کرایتک یک سازنده بازی کنسولی است => ارزه و وجود بالاتر رفتن با سخت افزار قوی تر رو نداره!

بالاخره از کرایتک طرفداری کردی یا کوبوندیش؟!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or