Naughty Dog: محدودیتی با PS3 نداریم

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

M4ST3R

کاربر سایت
uncharted-3-2.jpg

Uncharted 2 Among Thieves سال گذشته عرضه شد و استاندارد جدیدی را بین بازی های ویدئویی در زمینه Visual ایجاد کرد، گرافیک و جلوه های بصری به قدری در این عنوان بالا بود که توانست از 99% سایت ها و مجلات نمرات کامل را در این زمینه بدست آورد تاکنون که نسخه سوم از این عنوان چندی پیش تائید شده است یکی از دغدغه های اصلی طرفداران در مورد فضای پیشرفت U3 نسبت به U2 بوده است.

سایت Ripten با خوش شانسی که با حضور در مراسم VGA امسال داشت توانست با چند تن از اعضای کلیدی استدیو Naughty Dog و سازندگان اصلی Uncharted 3 Drakes Deception مصاحبه ای هرچند کوتاه داشته باشد, در طی این مصاحبه وقتی در مورد پیشرفت گرافیکی U3 سوال شد جناب Christophe Balestra از ناتی داگ اعلام کرد برای خلق بازی ها بر روی PS3 هیچ محدودیتی از طرف این کنسول برای آنها ایجاد نشده است بدین معنی که دست آنها برای پیشرفت گرافیکی, بصری و ساخت عنوانی بزرگتر در نسخه سوم کاملاً باز است از این رو باید منتظر پیشرفت های تکنیکی بمراتب بیشتری نسبت به Uncharted 2 بود.

U3 اول نوامبر سال آینده بصورت رسمی برای کنسول PS3 ریلیس خواهد شد.

منبع

اصلا اون قدر من تو این زمینه هایپ از طرف سازنده های PS3 دیدم حالم بهم میخوره . اینو جدی میگم . یه روز نشد سازنده هاش یه روز مثل ادم 360 هی داخل قوطیش نکنن .

یه بار بازی LBP سازندهاش گفتن چندتا بادکنک و گونی با محیط 2D توانایی اجرا شدن روی 360 را نداره :| البته از نظر بعضی ها شاید این قضیه FACT هست من کاری ندارم ؟

از اخرین شاهکار و دست اورد سازندهای سونی بازی Infamous 2

“For Infamous 1 we were only using 20/25 percent of the power, now we're hovering over 50/60 percent of the power,” he said. “When we say it probably couldn't be done on the other console, we're talking strictly horsepower.

اینها فقط از 50 درصد قدرت PS3 در شماره 2 استفاده کردند و با این حساب بازم این بازی روی 360 قابل اجرا نیست !
پس با این حساب ما نتیجه میگیریم PS3 چیزی نزدیک به 3 برابر 360 قدرت داره ؟ :|

اینم که خبر امروز Naughty Dog هیچ محدودیتی با PS3 ندارد! این کلمه یعنی بی سابقه بوده که سخت افزار محدود کنسول بی محدودیت باشه ؟! شاید حرفشون این نبوده ولی میشه اینطور برداشت کرد ازش .

CRYTEK چقدر احمق بوده اصلا فکر اینو نکرده بود که CRYSIS 1 به راحتی روی PS3 قابل اجرا بوده دیگه چیکار داشتن رفتن طرف PC خاک بر سرتون کنم :d

• Like
Reactions: TCSCELL
معمولا وقتی یک بچه مهدکودکی ادعا میکنه، حرف یک پروفسور رو درون مورد براش میارن تا خفه شه. (البته فرض برینکه بچه مهدکودکی بفهمه قضیه رو).

این هم از همون نوع استدلال هایی هست که چون من نام کاربریم مال یه بازی 2010 ـی هست پس 15 سالمه ؟ :)
ووتچلول ...

با فرخ جان کاملا موافقم.کسی تو این سایت به من نمیتونه بگه فن.چون فن بازی در نیاوردم-و همه بازیها رو دوست میدارم.:dاما این naughty dog دیگه گندش رو در آورده.سر آنچارتد 2 هم خفه کرد ما رو.همه میدونیم آنچارتد 2 گرافیکش هنوز که هنوز-بی نظیر هست.و قطعا آنچارتد 3 هم رویائی عمل خواهد کرد-اما این مسخره بازیها هم حدی داره.واقعا دیگه خیلی شور شده.

اصلا اون قدر من تو این زمینه هایپ از طرف سازنده های PS3 دیدم حالم بهم میخوره . اینو جدی میگم . یه روز نشد سازنده هاش یه روز مثل ادم 360 هی داخل قوطیش نکنن .

یه بار بازی LBP سازندهاش گفتن چندتا بادکنک و گونی با محیط 2D توانایی اجرا شدن روی 360 را نداره :| البته از نظر بعضی ها شاید این قضیه FACT هست من کاری ندارم ؟

“For Infamous 1 we were only using 20/25 percent of the power, now we're hovering over 50/60 percent of the power,” he said. “When we say it probably couldn't be done on the other console, we're talking strictly horsepower.

اینها فقط از 50 درصد قدرت PS3 در شماره 2 استفاده کردند و با این حساب بازم این بازی روی 360 قابل اجرا نیست !

اینم که خبر امروز Naughty Dog هیچ محدودیتی با PS3 ندارد! این کلمه یعنی بی سابقه بوده که سخت افزار محدود کنسول بی محدودیت باشه ؟! شاید حرفشون این نبوده ولی میشه اینطور برداشت کرد ازش .

CRYTEK چقدر احمق بوده اصلا فکر اینو نکرده بود که CRYSIS 1 به راحتی روی PS3 قابل اجرا بوده دیگه چیکار داشتن رفتن طرف PC خاک بر سرتون کنم :d
باز فرصت برای فن بوی بازی فراهم شد.
چیزی که برام عجیبه اینه که شما همون حرفهای 3 سال قبل رو میزنید. یعنی نه دانشتون، نه اطلاعاتتون و نه تفکرتون نسبت به اون زمان کوچکترین تغییری کرده.

خداییش من قبول دارم گرافیک آنچارتد تو کنسولیها بهترین هستش و شاید شماره 3 هم بهترین باشه ولی قبول کنید این درصد دادن و بدتر از اون نامحدود خووندن ps3 دیگه خیلی hype مسخره ای هستش...... .

همینجوریشم همه ناتی داگ رو قبول دارن .....این حرفای بچه گانه لازم نیس.

اینم که خبر امروز Naughty Dog هیچ محدودیتی با PS3 ندارد! این کلمه یعنی بی سابقه بوده که سخت افزار محدود کنسول بی محدودیت باشه ؟!

فرخ این که شما هر جور میخوای میتونی از خبر برداشت کنی اما این خبر به من مرسونه که PS3 موب محدود شدن نظرات و این که چیزی رو میخواستن در بازی داشته باشن که با وجود قدرت PS3 نمیتونستن در بازی داشته باشن وجود نداره و دست ناتییی داگ باز بوده و چیز های که میخواهن در بازی قرار میدن .

اینم که PS3 میتونه کرایسیس رو اجرا کنه یا نه سوال این هستش که شما در چه حدی ازش انتظار داری اجرا کنه اگه انتظار PS3 کار یه سیستم HIGH رو انجام بده انتظار بیخودی شما هستش .

شما مثل این نگرفتی هنوز قدرت یه چیز نسبی هستش من یه برنامه مینویسم که کامپیوتر هنگ کنه از حساب کردنش بعد کامپیوتر همین جوری بمونه تا شما ریستش کنی اما آیا قدرت PC همون قدر هستش ؟ نه مشخصه با یه برنامه بهتر و درست تر میشه حساب های محاسبات دقیق تری رو هم بهش رسید شرکت ها با مرور زمان با آشنا شدن با سخت افزار و محدودیت های نرم افزاری مشکلاتشون رو به مرور حل میکنن که همین میشه درصد استفاده که میشه به مرور بهتر و بهترش کرد .

حالا یه بازی پیدا میشه بخش هاش تعداد عناصر استفاده از دستوریش بالا هستش و شما برای بهتر کردنش زیاد دست شما باز نیست این جا هستش که میگن بیشتر از این نمیشه قدرتش رو استفاده کرد منظور قدرت سیستم بازم نیست منظور قدرت چند دستوری هستش در حال اجرا .;)

امید وارم درک کنید .

چیزی که برام عجیبه اینه که شما همون حرفهای 3 سال قبل رو میزنید. یعنی نه دانشتون، نه اطلاعاتتون و نه تفکرتون نسبت به اون زمان کوچکترین تغییری کرده.

الان شما خیلی متحول شدی ؟ الان تو دانشمندی ؟ پستهات که بماند
حداقل یه چیزی بگو تو کتمان بره حرف از فنبازی میزنی ولی از حال و روز خودت خبر نداری .

فرخ این که شما هر جور میخوای میتونی از خبر برداشت کنی اما این خبر به من مرسونه که PS3 موب محدود شدن نظرات و این که چیزی رو میخواستن در بازی داشته باشن که با وجود قدرت PS3 نمیتونستن در بازی داشته باشن وجود نداره و دست ناتییی داگ باز بوده و چیز های که میخواهن در بازی قرار میدن .

اینم که PS3 میتونه کرایسیس رو اجرا کنه یا نه سوال این هستش که شما در چه حدی ازش انتظار داری اجرا کنه اگه انتظار PS3 کار یه سیستم HIGH رو انجام بده انتظار بیخودی شما هستش .

شما مثل این نگرفتی هنوز قدرت یه چیز نسبی هستش من یه برنامه مینویسم که کامپیوتر هنگ کنه از حساب کردنش بعد کامپیوتر همین جوری بمونه تا شما ریستش کنی اما آیا قدرت PC همون قدر هستش ؟ نه مشخصه با یه برنامه بهتر و درست تر میشه حساب های محاسبات دقیق تری رو هم بهش رسید شرکت ها با مرور زمان با آشنا شدن با سخت افزار و محدودیت های نرم افزاری مشکلاتشون رو به مرور حل میکنن که همین میشه درصد استفاده که میشه به مرور بهتر و بهترش کرد .

حالا یه بازی پیدا میشه بخش هاش تعداد عناصر استفاده از دستوریش بالا هستش و شما برای بهتر کردنش زیاد دست شما باز نیست این جا هستش که میگن بیشتر از این نمیشه قدرتش رو استفاده کرد منظور قدرت سیستم بازم نیست منظور قدرت چند دستوری هستش در حال اجرا .;)

امید وارم درک کنید .

اولا اینکه نخواستی مثل بقیه نقل قول کنی جای تشکر داره .

این چیزها که میگی درست ولی متوجه پست من نشدی تمام حرفهایی که از دهن سازندگانش در اومده نا خوداگاه اون چیزهایی که گفتم را معنی میکنه منم اینا را گفتم . کلا یه جوری دوست دارن فقط به کنسول مقابل ....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Biohazard

به نظرت معنی این که ما برای کار با ps3 محدودیتی نداریم با این که ps3 محدودیتی نداره یکیه؟؟؟
جمله اول می تونه این طور معنی بشه که هر بازی ما می تونه پیشرفت داشته باشه و ما برای پیش رفت توی این ضمینه محدودیتی نداره.

سلام
داداش ما یه حرفی زدیم که مقایسع جی پی یو کنسولا بود گفتن باز یه چیزی تازه دیده داره میگه که همتون منو یه طرفه کردین و پاک کردم اون مطلبو
بعد دوستامون میان میگن میگی قدیمیه و ماله گذشتست
میشه یه سازی بزنین که ما بتونیم باهاش کنار بیایم

ظاهرا اینطور به نظر میرسه.

:))

هر کسی با ترولینگ هات بتونی عصبی کنی، من یکی رو نمی تونی. هرچند همه دیگه تو BC شناختن تو رو...

کلمه جدیدی در دیکشنری وارد شد:دی "کنسول ِ نامحدود" !
آخه کجا گفت "کنسولِ نامحدود" ؟!
گفت ما محدودیتی نداریم! یعنی اینکه تمام چیزهایی که می خوان تو بازی قرار بدن رو می تونن قرار بدن! حالا شاید اصلا گرافیک بازیش پایین باشه!
----------------------------------------------
نمیدونم چرا وقتی یکی برای بازیش تبلیغ می کنه فوری میگن هایپ!
خوبه هر چی هم گفته، عمل کرده تا حالا!

1- به من چه. :d
2- معمولا وقتی یک بچه مهدکودکی ادعا میکنه، حرف یک پروفسور رو درون مورد براش میارن تا خفه شه. (البته فرض برینکه بچه مهدکودکی بفهمه قضیه رو).

1- حرف مرد یکیه.
2- پولش ته کشیده بوده.

1 ,2 که همدیگه رو نقض میکنن
احتمالا اون اوقع که به ps3 بد بیراه میگفتن پولشون زیادی کرده بوده"m$" بعدش که پولشون تموم شده اومدن از طرفدانهای ps3 معذرت خواهی کردن و اومدن تو کنفرانس سونی..............
واقعا که حرف مرد یکی هست=))=))

معلوم نيست اين مسخره بازي ها كي قرار تموم بشه.

سال 2025:
Naughty Dog: كنسول Ps3 براي ما هيچ محدوديتي بوجود نياورده است.و ما قصد استفاده از 100% قدرت اون را در آينده اي نزديك داريم.

بابا الان همه ديگه ميدونن كه يك سالي هستش كه هردو كنسول PS3و XBOX360 دارن جون ميكنن واسه اجراي بازيهاي خوش گرافيك.ديگه اين چه حرفهايي هستش من نميدونم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or