Naughty Dog سی ساله شد .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

بله ؛ درست حواندید . در سال 1984 Andrew Gavin و Jason Rubin شرکتی تحت عنوان Jam راه اندازی کردند که پنج سال بعد به Naughty Dog تغییر نام داد . و اکنون در سال 2014 ؛ که 70 میلیون نسخه از بازی هایشان به فروش رفته است تولد سی سالگیشان را می گیرند !
13778049115
51441241661137888011.jpg

00966808274272780469.jpg

07147299067352094498.jpg

تولدت مبارک ND !

منبع

Last edited by a moderator:
امیدوارم همیشه همینطور تو اوج بمونن:x
واقعا با شاهکارهایی ک تحویلمون دادن ثایت کردن ک لیاقت و استعدادشون بیشتر از اینهاست
امیدوارم الگو خوبی برای همه شرکتهای بزرگ باشه که بهشون ثایت شه گاهی هم باید ریسک کرد تا ب اوج بری تا اینکه سالی ی عنوان تکراری تا وقتی مردم میخرن رو تحویل ملت بدی
ب امید روزی که همه پلتفروم ها بتونن از شاهکار های این استدیو لذت ببرن :x
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امسال ی اتفاق بد هم تو این استدیو افتاد ک جدا شدن یکی از نفرات برجسته استدیو بود که میتونه زنگ خطری باش برای مدیران استدیو

امیدوارم همیشه همینطور تو اوج بمونن:x
واقعا با شاهکارهایی ک تحویلمون دادن ثایت کردن ک لیاقت و استعدادشون بیشتر از اینهاست
امیدوارم الگو خوبی برای همه شرکتهای بزرگ باشه که بهشون ثایت شه گاهی هم باید ریسک کرد تا ب اوج بری تا اینکه سالی ی عنوان تکراری تا وقتی مردم میخرن رو تحویل ملت بدی
ب امید روزی که همه پلتفروم ها بتونن از شاهکار های این استدیو لذت ببرن :x
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امسال ی اتفاق بد هم تو این استدیو افتاد ک جدا شدن یکی از نفرات برجسته استدیو بود که میتونه زنگ خطری باش برای مدیران استدیو
متاسفانه و یا خوشبختانه این استودیو فرست پارتی شرکت سرگرمی های Sony هست ! به عبارتی دیگر تا آخر بازی هاشون رو فقط بر روی پلتفرم مربوطه عرضه خواهند کرد ! :d
==========

من شخصا شاید هیچ بازی رو تا پایان نرم، ولی بازی های team ICO و ناتی داگ رو نمیشه تجربه نکرد ! جدی میگم اگر واقعا خودتون رو یک گیمر می دونید (علاقه به بازی های خوب و خوش ساخت دارید.) حتما کارهای این دو استودیو رو دُنبال کنید ! از کجا می دونید شاید یه توفیق اجباری و شاید یه چیزی، یه اتفاقی بیفته (!) دیگه مثل من اصلا سمت بازی های دیگه هم نرید ! من شخصا خودم فقط گروه خونی ـیم با بازی های (یا بهتره بگیم شاهکار) های همین استودیو ها سازگار هستش ! :d طوری که بعد از تجربه عناوین و آثار این استودیو دیگه اصلا چند مدت بازی نمی کنم، یعنی لازم نیست که بازی کنم ! کاری که در انتهای همین نسلی که گذشت The Last of Us تونست کاری کنه که من فرسنگ ها از دیگر عناوین عرضه شده توسط دیگر استودیوها فاصله بگیرم و اصلا سمت اونها نرم، یعنی دیگه بعد از تجربه این عناوین نمی تونستم برم ! :d
در کل واقعا مبارک باشه ! البته BC هم فن "ناتی داگ" زیاد داره خوشبختانه ! پس مبارک بچه های بازیسنتر هم باشه ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or