Naughty Dog سی ساله شد .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

بله ؛ درست حواندید . در سال 1984 Andrew Gavin و Jason Rubin شرکتی تحت عنوان Jam راه اندازی کردند که پنج سال بعد به Naughty Dog تغییر نام داد . و اکنون در سال 2014 ؛ که 70 میلیون نسخه از بازی هایشان به فروش رفته است تولد سی سالگیشان را می گیرند !
13778049115
51441241661137888011.jpg

00966808274272780469.jpg

07147299067352094498.jpg

تولدت مبارک ND !

منبع

Last edited by a moderator:
بحث کراش رو تمومش کنید. ایــــــن همه استعداد ND رو حروم یه ipی کنن تا شیره جونش رو گرفتن و بعدش هم فروختنش؟ خودتون متوجه ی چی میگید؟ :دی.
اسم این کار پسرفته به نظر من.

چیزی گفته نشده هنوز، اما احتمالا؟
original-2-e1385136372329.jpg

Crash-to-Sony-Image.jpg

این رو منم دیده بودم، ولی بعد از اینکه این قضیه راه افتاد تو اینترنت Activision اعلام کرد که هنوز IP در اختیار اونهاست و اونها به دنبال راه هایی هستن که به دنیای بازی برش گردونن.
ناگفته نماند که من همونقدر که ماریو و زلدا رو نقد میکنم اگر امروز بازی Crash ببینم هم همون دید رو خواهم داشت، چون یه جورایی اصلا بازی Mature نشدنی هستش و به نظر Naughty Dog نباید وقت خودش رو با یه Relic که متعلق به دهه نود هستش تلف کنه(اصلا هم مهم نیست چقدر بچه بودم این بازی رو دوست داشتم و آرزوم این بود که یه روزی اون مرغای لعنتی رو بگیرم:d)

نكته جالب توجه اين عكس اون سطل اشغال سبز رنگ كه توهين مستقيم به اكتي هست :d رسما داره ميگه crash رو از سطل اشغالي به نام اكتي خارج كرديم :d

Activision واقعا شرکت بیخودی هستش ولی من موندم اینهمه پول رو چجوری در میارن:d بگم البته طرفدار زیاد دارن، یکی از بچه های همین سایت یکی از بهترین دوستای من همیشه بر ضد COD و Activision حرف میزد، روز Goodbye party ش قبل اینکه بره کانادا رفتم تو اتاقش کرواتم رو درست کنم دیدم بازی Black ops رو گذاشته زیر بالشتش:d
ترسیده بود پیداش کنیم و کلی اذیتش کنیم:d کلا COD و Activision طرفدارهای مخفی زیاد دارن.

بهترین خبری که میشه قبل از E3 شنید همینه، عاشقتم کراش و سونی:x

اون كه خيلي عاليه

اما الان يه احساس دوگانه دارم از يه طرف اميدوارم كرش دوباره بياد دست سوني و عناوين واقعا با حالي ازش ببينيم از يه طرف هم دلم نميخواد ناوتي داگ بسازتش با بازياي جديد ناوتي بيشتر حال ميكنم بنظرم بهتره بيفته دست Media Molecule

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or