Naughty Dog: در کنار Last of US مشغول کار بر روی دو بازی جدید نیز هستیم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
358544-670x376.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید استودیو Naughty Dog در حال ساخت بازی The Last of US Remastered برای کنسول PS4 می‌باشد. ولی از قرار معلوم این شرکت تنها به یک بازی بسنده نکرده، و طبق سخنی که آقای Neil Druckmann کارگردان خلاق بازی عنوان نموده ND در کنار Tlou Re مشغول کار بر روی دو بازی دیگر نیز می‌باشد. وی در مصاحبه ای که با Edge داشت اذعان کرد:

"ما هم اکنون در حال ساخت بازی The Last of US RE هستیم، ولی در کنار آن نیز بر روی دو تجربه جدید نیز مشغول کاریم."

بی‌شک یکی از این دو بازی می‌تواند Uncharted جدید باشد ولی آن یکی چیست(؟) آیا ND بر روی Crash جدید کار می‌کند(؟)

dualshockers

همون کاری که نینتندو داره با ماریو میکنه و مثلا میاد ماریو گلکسی میده همه رو به خاک و خون میکشه! :-"
نمیگم سالی 50 تا کراش داشته باشیما! :d منظورم اینه که بعد از این همه سال و نسخه هنوز تازگی داره! :d
کلا سبک پلتفرمر این پتانسیل رو داره که هیچ بازییش هیچوقت کم نیاره! :d مگر اینکه سازنده ایده کم بیاره! :-" پس یکی از بهترین استودیوهای دنیا،میره که بهترین پلتفرمر دنیا رو بسازه [دوباره!] ! >:)

مخالف نیستما! فقط یه سئوال از حظورتون دارم. ND چیکار میتونه با کرش بکنه که قبلا نکرده؟ کرش عالی بود از هر نظر و ماهم چند تا دفتر 100 برگ ازش خاطره داریم. تموم شد :دی دیگه IP فروخته شده رو برن پس بگیرن بعد یکی از بهترین استودیوهای دنیا رو کاربگیرن واسه ریبوتش؟؟ R U MAD BRO؟ :دی

ترجیح میدم یه IP جدید توی همین فاز بسازن که "بین" یا ترکیبه Crash و Donkey Kong باشه.

خب ناتی داگ با این بازی "ترکیبه Crash و Donkey Kong" چیکار میتونه بکنه که قبلا با کرش نکرده ؟ :d

آخرین ویرایش:
مخالف نیستما! فقط یه سئوال از حظورتون دارم. ND چیکار میتونه با کرش بکنه که قبلا نکرده؟ کرش عالی بود از هر نظر و ماهم چند تا دفتر 100 برگ ازش خاطره داریم. تموم شد :دی دیگه IP فروخته شده رو برن پس بگیرن بعد یکی از بهترین استودیوهای دنیا رو کاربگیرن واسه ریبوتش؟؟ R U MAD BRO؟ :دی

ترجیح میدم یه IP جدید توی همین فاز بسازن که "بین" یا ترکیبه Crash و Donkey Kong باشه.

خیلی از بازیهایی که الان داریم اجراشون میکنیم و لذت میبرم، ثمره همون نسلی هستند که کراش بود. اگر اینجور که شما میگی خیلی از بازی هایی قدیمی و ناب باید کنار گذاشته بشن چون به قول شما 100 برگ خاطره داریم و سازندها باید برن ip جدید بسازن که ریسک موفقیتشون بالاست

فریدون وید ال ریسپکت اصلا حرفت درست نیست!:دی نمیشه برای یه IP حدود و مرز تعیین کرد و گفت دیگه جا نداره ادامه داده بشه! به شرطی که خلاقیت وجود داشته باشه منسوخ ترین ایده هارو هم میشه ادامه داد. دقیقا به همین دلیل هم هست که اگه خود ND بازی رو مثلا بسازه (تو خواب) میتونه دوباره از Crash یه شاهکار جدید در بیاره که در عین نوستالژیک بودن جدید هم باشه. چون اینها استعداد و توانایی انجام همچین کاری رو دارن. عین کاری که نینتندو و میاموتو با Mario کردن، امدن Super Mario Galaxy رو ساختن که اصلا چیزی بود واسه خودش. هم نوستالژی داشت، هم ادامه یه IP فوق قدیمی بود، هم جدید بود و هم بینهایت خوب! ND میتونه با Crash همچین کاری بکنه.

crash جدید از ناتی داگ ؟؟ نمیدونم خوشحال باشم یا نارحت ؟ بیشتر دوست دارم اگه کرشی هست مدیا مولکول بسازه .

الان هم زمان کار روی 3 بازی یخورده آدمو به فکر میندازه :|
امیدوارم کرش نباشه چون برا ساخت کرش استودیوی مناسبتر هست!
تنها چیزی که دوست دارم باشه the last of us 2 هست!
وقتی که فک می کنم اگه تلو 2 فقط به اندازه ی نصف پیشرفتی که آنچارتد 2 نسبت به یک داشت پیشرفت کنه قوه ی تخیلم برای تصور اون بازی با ارور مواجه میشه!:d

عزیزان، ناتی داگ صاحب اصلی CRASH هست و نسخه هائی که توسط این شرکت ساخته شد تو ذهن ها موندگار شده! اونوقت شما مایل به ساخت شدن کراش توسط شرکت و استدیو دیگه هستید!؟
چــرا!؟

نمی دونم چیه و هیچ نظری ندارم (ip جدید باشه استقبال میشه- هرچند هیچی باشه استقبال میشه)

فقط با این که عاشق این کمپانیم ولی یک ویژگی بازیای این کمپانیو دوست ندازم: جنگای بیش از حد و طولانی بازیاش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or