Naughty Dog: در کنار Last of US مشغول کار بر روی دو بازی جدید نیز هستیم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
358544-670x376.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید استودیو Naughty Dog در حال ساخت بازی The Last of US Remastered برای کنسول PS4 می‌باشد. ولی از قرار معلوم این شرکت تنها به یک بازی بسنده نکرده، و طبق سخنی که آقای Neil Druckmann کارگردان خلاق بازی عنوان نموده ND در کنار Tlou Re مشغول کار بر روی دو بازی دیگر نیز می‌باشد. وی در مصاحبه ای که با Edge داشت اذعان کرد:

"ما هم اکنون در حال ساخت بازی The Last of US RE هستیم، ولی در کنار آن نیز بر روی دو تجربه جدید نیز مشغول کاریم."

بی‌شک یکی از این دو بازی می‌تواند Uncharted جدید باشد ولی آن یکی چیست(؟) آیا ND بر روی Crash جدید کار می‌کند(؟)

dualshockers

ولمون کن تروقرعان! به فرض محال تو کنفرانس سونی Crash جدید توسط ND معرفی بشه، مگاتون که هیچی، بمب هیدروژنی ترکیده میشه کلا سیاه چاله درست میشه!:دی بهترین سورپرایز ممکن برای جامعه گیمرها همین ریبوت Crash توسط ND‌ هست.
الان من شدید فن Crashم . اما کافیه ولو یه تیزر 5 ثانیه ای از HL بده تا کل بازیای ماکرو و سونی برن زیر سایش از لحاظ هایپ .
اما در کل شدیدا از Crash استقبال میشه . به نظر من که واسه TLou 2 خیلی زوده .

شروع شد !؟ 8-|
================
راستی با توجه به یه سری از یارگیری هاشون هیچ بعید نیست یه FPS بسازنا :-" :دی

چی شروع شد؟ غر غر؟ :d
امیدوارم FPS نباشه، با اینکه باور دارم سونی به شدت نیاز به یک IP اول شخص قوی داره(Killzone همش بگیر نگیر داره همیشه خوب نیست:d) ولی دلم نمیخواد بهترین Talent های سونی روی بازی FPS که واسه من سبک ثانوی داره کار کنن.

ولمون کن تروقرعان! به فرض محال تو کنفرانس سونی Crash جدید توسط ND معرفی بشه، مگاتون که هیچی، بمب هیدروژنی ترکیده میشه کلا سیاه چاله درست میشه!:دی بهترین سورپرایز ممکن برای جامعه گیمرها همین ریبوت Crash توسط ND‌ هست.

سورپرایز قشنگی هستش و همونطور گفتم منم دوست دارم که یه Crash جدید بازی کنم ولی یه IP جدید با یه تم بزرگسالانه مثل The Last of Us رو ترجیح میدم، اگر یه IP کاملا نو و تازه معرفی کنن برای من خیلی خوشحال کننده تر هستش، حالا دوست دارم به E3 بیاندیشم که هم توش IP جدید و هم Crash Bandicoot جدید معرفی میشن.

استودیوی ناتی داگ با Crash مشهور شد...با Crash هم باید به این محبوب بودن خودش ادامه بده حالا چه یه سری دوستان خوششون بیاد چه نیاد...اینو مطمئن باشید این استودیو اینقدر که فکر می کنید ناشی نیست که اگر بخواد روی این بازی کار کنه تمرکزش روی بازی های دیگش به هم بریزه،خود سونی یه تیم مخصوص برای ساخت Crash تدارک می بینه چون عملن Niel و Bruce بیشتر دنبال سبکهای جدی هستن پس نمیان خودشون رو درگیر سبک پلتفرمر کنن حتی اگر بخوان هم سونی نمی ذاره چون این دو استعداد نهفته ای در سبکهای اکشن و هیجانی دارن و از اونجا که Justin و Amy هم دیگه نیستن پس این دو پایه ثابت ساخت عناوین جدی ناتی داگ حساب می شن.

استودیوی ناتی داگ با Crash مشهور شد...با Crash هم باید به این محبوب بودن خودش ادامه بده حالا چه یه سری دوستان خوششون بیاد چه نیاد...اینو مطمئن باشید این استودیو اینقدر که فکر می کنید ناشی نیست که اگر بخواد روی این بازی کار کنه تمرکزش روی بازی های دیگش به هم بریزه،خود سونی یه تیم مخصوص برای ساخت Crash تدارک می بینه چون عملن Niel و Bruce بیشتر دنبال سبکهای جدی هستن پس نمیان خودشون رو درگیر سبک پلتفرمر کنن حتی اگر بخوان هم سونی نمی ذاره چون این دو استعداد نهفته ای در سبکهای اکشن و هیجانی دارن و از اونجا که Justin و Amy هم دیگه نیستن پس این دو پایه ثابت ساخت عناوین جدی ناتی داگ حساب می شن.

اینم حرفیه.....

واسه TLoU2 فعلا خیلی زوده! باید یک سال و خورده ای بعد از عرضه UC4 بیاد! یعن حتی معرفیش هم بعد از عرضه UC4‌ باشه! من شخصا دوست دارم این بازی زمانی ساخته بشه که ایده های کافی برای ادامه دادنش باشه. چون TLoU2 باید مثل بازی اصلی یه چیز انقلابی باشه نه صرفا یه بازی موفق!

منم کلا TLoU‌ یا UC رو بازی های بهتری نسبت به Crash یا J&D میدونم اما با این حال هیچ رقمه نمیشه منکر هایپ خبری Crash جدید رو منکر شد! چون ساخت مجدد این بازی توسط سازندگان اصلیش بیشتر شبیه یک رویایی هست که قراره تحقق پیدا کنه تا یه خبر!!! عرضه بازی هایی عین Crash‌ یا Syphon ****** میتونن دلیل خیلی خوبی برای بهترین بودن PS4 باشن! در نتیجه من فکر میکنم هایپ خبری که Crash جدید تو کنفرانس سونی میتونه ایجاد کنه، از معرفی TLoU2 هم بیشتره چون TLoU جدید دیر یا زود معرفی میشه و همه میدونن اما Crash جدید یک رویاـه! واسه نسل ماها که گیم بازی کردن به صورت حرفه ای رو با PS و بازی هایی عین Crash‌ شروع کردیم این بازی خیلی بیشتر از یک بازی صرف ارزش و اهمیت داره!

واسه TLoU2 فعلا خیلی زوده! باید یک سال و خورده ای بعد از عرضه UC4 بیاد! یعن حتی معرفیش هم بعد از عرضه UC4‌ باشه! من شخصا دوست دارم این بازی زمانی ساخته بشه که ایده های کافی برای ادامه دادنش باشه. چون TLoU2 باید مثل بازی اصلی یه چیز انقلابی باشه نه صرفا یه بازی موفق!

منم کلا TLoU‌ یا UC رو بازی های بهتری نسبت به Crash یا J&D میدونم اما با این حال هیچ رقمه نمیشه منکر هایپ خبری Crash جدید رو منکر شد! چون ساخت مجدد این بازی توسط سازندگان اصلیش بیشتر شبیه یک رویایی هست که قراره تحقق پیدا کنه تا یه خبر!!! عرضه بازی هایی عین Crash‌ یا Syphon ****** میتونن دلیل خیلی خوبی برای بهترین بودن PS4 باشن! در نتیجه من فکر میکنم هایپ خبری که Crash جدید تو کنفرانس سونی میتونه ایجاد کنه، از معرفی TLoU2 هم بیشتره چون TLoU جدید دیر یا زود معرفی میشه و همه میدونن اما Crash جدید یک رویاـه! واسه نسل ماها که گیم بازی کردن به صورت حرفه ای رو با PS و بازی هایی عین Crash‌ شروع کردیم این بازی خیلی بیشتر از یک بازی صرف ارزش و اهمیت داره!

با بازیهایی مثل کرش نه! دقیقا با خود کرش!:d من PS ام دو تا بازی اولش Crash(یک) و (یک)Tekken بودن....
منظور منم از بازی نو و جدید TLOU 2 نبود، کلا یه Franchise جدید بود(اون خیلی هایپ شدیدتری بهم وارد خواهد کرد اگر در کار باشه)

واسه نسل ماها که گیم بازی کردن به صورت حرفه ای رو با PS و بازی هایی عین Crash‌ شروع کردیم این بازی خیلی بیشتر از یک بازی صرف ارزش و اهمیت داره!

ماکان تو دیر رسیدی وگرنه ما ته دیگ قبلی ها رو هم خوردیم آتاری و کمودور 64 اوج شروع دنیای گیم ما دهه 60 ها بود بعدش با PS به شکوه رسید .:d

دقیقا هم موافقم به نظرم زوده که2 TLOU الان معرفی کنن من حتی پایم یه بازی جدید دیگه بسازن بین این عنوان ها .;)

ماکان تو دیر رسیدی وگرنه ما ته دیگ قبلی ها رو هم خوردیم آتاری و کمودور 64 اوج شروع دنیای گیم ما دهه 60 ها بود بعدش با PS به شکوه رسید .:d

گفتم به صورت حرفه ای!:دی قبلش منم میکرو و سگا داشتم، اما اصلا تو فاز این نبودم که چی دارم بازی میکنم!:دی همینکه داشتم میکرو یا سگا بازی میکردم به معنی این بود که دارم بهترین بازی هارو میزنم و واقعا تفاوتی بین بازی ها قایل نبودم!:دی اما PS برای من شروع دوران گیمری من به صورت حرفه ای بود! زمانی که دیگه میدونستم ژانر چیه، سازنده ها کیا هستن (تا حدودی البته!) و نکته مهم اینکه اسم بازی هارو درست بگم!:دی چون قبلا واسه هر بازی یه اسم اختراع میکردیم و به همون اسم صدا میکردیمش!:دی کمباد، شورش، خرگوش، دو کلانتر و ....

گفتم به صورت حرفه ای!:دی قبلش منم میکرو و سگا داشتم، اما اصلا تو فاز این نبودم که چی دارم بازی میکنم!:دی همینکه داشتم میکرو یا سگا بازی میکردم به معنی این بود که دارم بهترین بازی هارو میزنم و واقعا تفاوتی بین بازی ها قایل نبودم!:دی اما PS برای من شروع دوران گیمری من به صورت حرفه ای بود! زمانی که دیگه میدونستم ژانر چیه، سازنده ها کیا هستن (تا حدودی البته!) و نکته مهم اینکه اسم بازی هارو درست بگم!:دی چون قبلا واسه هر بازی یه اسم اختراع میکردیم و به همون اسم صدا میکردیمش!:دی کمباد، شورش، خرگوش، دو کلانتر و ....
چه جالب من هم به بازی sunset riders می گفتم دو کلانتر :d

من امیدوارم هیچ کدوم را نسازن تا وقتی که بتونم یه پلی 4 بخرم :d بعدش به شدت پایه ی CRAAAAAAAAAAAASH و TLOU2 هستم :d
دست و جیغ و هورررررررررررررراااااااااااااا
:d

من دنیای PlayStation رو با کراش شروع کردم، نه تنها من بلکه هممون انقدر خاطره ی خوب از این بازی داریم که دیگه نیازی به گفتن نیست که کراش چه معنی ای داره واسمون ولی الان مطمئن نیستم که اگه یه روزی معرفی بشه خوشحال میشم یا نه ! :دی دلیلشم اینه که هرچند به ND اعتماد کامل دارم اما زیاد مایل نیستم خاطرات و تصویری که الان ازش تو ذهنم دارم دست خورده بشه و ترجیح میدم همینطوری که الان هست بمونه ولی از یه چیزی مطمئنم :دی اینکه اگه تو E3 معرفی بشه هایپ یه جوری از وسط جررررر میخوره که دیگه با طناب هم دوخته نشه :دی

ملت مگه crash الان مال activision نیست؟!
همه چیز در هاله ای از ابهام قرار داره ولی شواهد و علایمی می گه که سونی این بازی رو خریده!:d
این همه بحث معرفی کرش تو E3 توسط سونی شکل گرفته و اگه واقعا خبری نبود سونی خیال همه رو راحت می کرد تا تو کنفرانسش ضد حال نخورن!

مخالف نیستما! فقط یه سئوال از حظورتون دارم. ND چیکار میتونه با کرش بکنه که قبلا نکرده؟ کرش عالی بود از هر نظر و ماهم چند تا دفتر 100 برگ ازش خاطره داریم. تموم شد :دی دیگه IP فروخته شده رو برن پس بگیرن بعد یکی از بهترین استودیوهای دنیا رو کاربگیرن واسه ریبوتش؟؟ R U MAD BRO؟ :دی

ترجیح میدم یه IP جدید توی همین فاز بسازن که "بین" یا ترکیبه Crash و Donkey Kong باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or