Naughty Dog: در کنار Last of US مشغول کار بر روی دو بازی جدید نیز هستیم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
358544-670x376.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید استودیو Naughty Dog در حال ساخت بازی The Last of US Remastered برای کنسول PS4 می‌باشد. ولی از قرار معلوم این شرکت تنها به یک بازی بسنده نکرده، و طبق سخنی که آقای Neil Druckmann کارگردان خلاق بازی عنوان نموده ND در کنار Tlou Re مشغول کار بر روی دو بازی دیگر نیز می‌باشد. وی در مصاحبه ای که با Edge داشت اذعان کرد:

"ما هم اکنون در حال ساخت بازی The Last of US RE هستیم، ولی در کنار آن نیز بر روی دو تجربه جدید نیز مشغول کاریم."

بی‌شک یکی از این دو بازی می‌تواند Uncharted جدید باشد ولی آن یکی چیست(؟) آیا ND بر روی Crash جدید کار می‌کند(؟)

dualshockers

crash جدید از ناتی داگ ؟؟ نمیدونم خوشحال باشم یا نارحت ؟ بیشتر دوست دارم اگه کرشی هست مدیا مولکول بسازه .

الان هم زمان کار روی 3 بازی یخورده آدمو به فکر میندازه :|

امیدوارم کرش نباشه چون برا ساخت کرش استودیوی مناسبتر هست!
تنها چیزی که دوست دارم باشه the last of us 2 هست!
وقتی که فک می کنم اگه تلو 2 فقط به اندازه ی نصف پیشرفتی که آنچارتد 2 نسبت به یک داشت پیشرفت کنه قوه ی تخیلم برای تصور اون بازی با ارور مواجه میشه!:d

امیدوارم کرش نباشه چون برا ساخت کرش استودیوی مناسبتر هست!
تنها چیزی که دوست دارم باشه the last of us 2 هست!
وقتی که فک می کنم اگه تلو 2 فقط به اندازه ی نصف پیشرفتی که آنچارتد 2 نسبت به یک داشت پیشرفت کنه قوه ی تخیلم برای تصور اون بازی با ارور مواجه میشه!:d
آخه کراش بدون لوگوی ناتی داگه کبیر و اون پنجه ی نشان مرغوبیت شاید نچسبه:d
راستی راجب خبر با توجه به لحن صحبت نیل دراکمن فکر کنم آنچارتد رو در نظر نگرفته چون اون که معرفی شده قبلا

Ricky Cambier یکی از دیزاینر های The Last of Us توی Twitter پروژه فعلیش رو زده "آنونس نشده" . به احتمال 90% دارن روی ادامه ای برای لست آو اس کار میکنن . اون یکی پروژه هم که نیازی به گفتن نداره, Uncharted PS4 .

انچارتد رو اون یکی تیم داره می سازه اصلا به اینا ربطی نداره.
شرط می بندم یکیش اون IP فضایی ـه که کمیک بوک هاش رو همه دیدن یکی دیگه هم یه بازی جدیده :d

اوه اوه ابر استودیو تاریخ بازم میخواد یک بازی بسازه که ابر بازی تاریخ بشه :bighug::x

طبیعتا یکی از پروژه ها uncharted4 هستش و دیگری هم the last of us 2 که تیم اصلی ناتی داگ یعنی neil , bruce اونو میسازن .

اخبارهای اخیر نشون داده که tlou 2 منتشر خواهد شد اما زودتر از سال 2017 فک نکنم بیاد .

آخه کراش بدون لوگوی ناتی داگه کبیر و اون پنجه ی نشان مرغوبیت شاید نچسبه:d
راستی راجب خبر با توجه به لحن صحبت نیل دراکمن فکر کنم آنچارتد رو در نظر نگرفته چون اون که معرفی شده قبلا
بر منکرش لعنت! اصلا در اینکه ناتی داگ می تونه بهترین کرش ممکن رو بسازه شکی نیست! ولی من منظورم این هست که وقتی که استودیویی چون mm رو داریم که میشه به نوعی خوراکش رو ساخت عناوینی چون Crash دونست چرا این بازی رو بدیم دست استودیویی چون ناتی داگ که بهتره وقتش رو بگذاره برا بازی هایی تو سبک و سیاق آنچارتد و تلو؟!
باید از فیرست پارتی ها بهترین استفاده رو برد و کاری کرد که بعضی سبک ها نسوزه! مثلا کرش بیفته دست ناتی داگ کی می تونه اکشن ماجراجویی خوفناکی چون آنچارتد و لست آو آز برامون بسازه؟! خوب نیست که منتظر باشیم ناتی داگ کرش رو تموم کنه بد بره سراغ tlou2 !! در حالی که میشه با mm به یک کرش فوق العاده رسید!

- - -ویرایش - - -

انچارتد رو اون یکی تیم داره می سازه اصلا به اینا ربطی نداره.
شرط می بندم یکیش اون IP فضایی ـه که کمیک بوک هاش رو همه دیدن یکی دیگه هم یه بازی جدیده :d
خدا نکنه اینطور باشه :d
تمرکز روی یک بازی نتایج خیلی بهتری از ساخت همزمان چند بازی داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or