Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
BB افتضاح به تمام معنا بودش ! باز Rise of The Ninja قشنگ بود ولی این آخری یک افتضاح کامل بودش ... هر وقت مالتی Storm رو بازی کردی بیا و بگو مضخرف !

سلام ...
البته BB افتضاح نبود ولی افت بسیار زیادی نسبت به Rise of The Ninja کرده بود و حتی گرافیک و طراحی هنری بازی هم نصف بازی قبلی نبود اما Storm در مبارزات حرف اول و اخر را میزنه و هیچ شکی درش نیست من هیچ وقت از مبارزات این بازی سیر نمیشم اما مراحل داستانی کشش لازم را نداشت.

سلام ...
البته BB افتضاح نبود ولی افت بسیار زیادی نسبت به Rise of The Ninja کرده بود و حتی گرافیک و طراحی هنری بازی هم نصف بازی قبلی نبود اما Storm در مبارزات حرف اول و اخر را میزنه و هیچ شکی درش نیست من هیچ وقت از مبارزات این بازی سیر نمیشم اما مراحل داستانی کشش لازم را نداشت.
دقیقا ! به نظرم تنها ایراد استورم نبود بخش آنلاین بودش ! خدا کنه که تو این یکی این بخش وجود داشته باشه ... حیفه واقعا !

دقیقا ! به نظرم تنها ایراد استورم نبود بخش آنلاین بودش ! خدا کنه که تو این یکی این بخش وجود داشته باشه ... حیفه واقعا !
به احتمال 1000% بخش آنلاين داره . چون موقعي كه من ميخواستم بخرمش تو فروم هايه خارجي همه ميگفتن تنها بديش آنلاين نداشتنه(البته ما كه تا حالا آنلاين بازي نكرديم:(().
يه ضعف ديگه هم داشت بي روح بودن شهر و اينكه خيلي از نظر پيشرفت داستاني لمس بود. در هر صورت فقط fighting ش بود كه خيلي خوب بود.

سلام
به نظر من ناروتو بازیاش در کل چرت هست بازی رو کلا مصنوعی درست کردن ولی با Storm خیلی حال کردم
انصافا در مورد ناروتوهایی که روی کنسول wii هست اگه نگیم بهترین و روون ترین بازی فایتینگ هست حتما جز 3تای برتره

.
می گم دوستانی که تریلر رو دیدند به نظرشون شخصیت ها یه کم کوچیک نیستند؟!

باز بحث مقایسه راه افتاد!
آقا اصلا شماها استاد!بی خیال مقایسه شید!
این بحث مقایسه همینجا تموم شده هست!
-----
وای فایت ایتاچی و ساسکه.
ولی پسر عجب فایتی بشه بین اروچیمارو و ناروتو که دم 4 ـش ظاهر بشه.
:biggrin1:

بهترین خبری بود که شنیدم
دموش هم عالی بود کلی تو کف موندم
تاریخ رلیزش فقط یکم زیاده که اونم دندون رو جیگر میزارم
امیدوارم چیزه خفنی از آب دراد:love:

میگم این باندای که حق انتشار بازیهای انیمه ای رو داره.:-"
کاش یه One Piece میزد میرفتیم با لوفی میرفتیم جنگ دزدان دریایی:biggrin1:
البته ما به Bleach یا Death Note هم راضی هستیم.
:)

آخرین ویرایش:
میگم این باندای که حق انتشار بازیهای انیمه ای رو داره.:-"
کاش یه One Piece میزد میرفتیم با لوفی و به جنگ دزدان دریایی:biggrin1:
البته ما به Bleach یا Death Note هم راضی هستیم.:)

* * death note که فکر نکنم بازیش باحال بشه ولی بی اندازه در حسرت یک bleach می سوزیم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
آقا یکم واضح تر توضیح میدی منظورتو..
این(سنن گرشی)رو نگرفتم،نکنه همون تکنیک 1000 سال درد و رنج رو میگی؟:p

آخرین ویرایش:
Fratos جان یافتم.:p
تو انیمه جایی که ناروتو میخواد اون جیر جیرک رو از کاکاشی بگیره.
وقتی هوا تاریک میشه یهو ناروتو میاد این (سنن گُرُشی) رو بزنه که هاتاکه درمیره.:biggrin1:
تو تریلر هم ببینی دقیقا هوا تاریکه و ناروتو میره برای اجرای فن هزار سال درد و رنج.:biggrin1:
البته شاید فهمیده باشی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or