Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شهاب این شماره از لحاظ روایت داستان مثل یکشه یا فرق کرده ؟
خیلی بهتر شده ! ولی خب استایل همونه ! منتها 10 برابر ، 1000 برابر بهتر شده !
ولی خب باید قشنگ توضیح بدی منظورت چیه :دی . چون من خیلی وقت پیش بازی کردم و چیزی از Storylineـه اون یادم نمیاد !

خیلی بهتر شده ! ولی خب استایل همونه ! منتها 10 برابر ، 1000 برابر بهتر شده !
ولی خب باید قشنگ توضیح بدی منظورت چیه :دی . چون من خیلی وقت پیش بازی کردم و چیزی از Storylineـه اون یادم نمیاد !

دمشون جیز - پس تا CE گیرت/گیرم اومد میرم تو کارش !

تو یکش فقط فایت داشتیم و بصورت متنی داستان و روایت میکرد - تو این کات سین هم داره یا باز مثل اون یه آرک باز میکنه و فقط باید جنگید ؟ کلا مثل DBش کردن یا نه ؟

من الان به مبارزه ی آسوما و هیدان رسیدم.تا اینجا که خیلی عالی بوده اما به نظرم مبارزات شماره قبلش باحال تر و سخت تر بود.من الان دارم روی سوپرهارد بازی میکنم سه سوته طرف میمیره!=((
کاملا درسته ! خیلی آسونه ! اذیت میکنه ! واقعا حیف و میل میشه گیم پلی بازی !
تو یکش فقط فایت داشتیم و بصورت متنی داستان و روایت میکرد - تو این کات سین هم داره یا باز مثل اون یه آرک باز میکنه و فقط باید جنگید ؟ کلا مثل DBش کردن یا نه ؟
نه این همش مکالمات شده ! منظورت از DB بخش بخشی بودنشه ؟ که فقط مبارزه داره ؟ نه ! اونطوری نیست . مثله شماره یکش هست .

دوستان بازی واسه کسی که نه ناروتو دیده نه بازی کرده می تونه جالب باشه؟
شما 360 دارین . اول Rise of A Ninja رو بازی کنید . بعد Broken Bond ! بعد هم این . وگرنه ممکنه خوشتون نیاد !

آقا یه نکته ! کسی میتونه عکس تمام شخصیت هارو با کیفیت و PNG رو بذاره ؟ خیلی لازم دارم .

من هم امروز صبح گرفتمش...
بینهایت باهال شده...:x
*********دوتا مشکل بزرگ داره!!::::**********

1-دوربین فوق مسخره
2-دیالوگهای بسیار زیاد!!!فکر کنم دوبرابر دیالوگهای خود انیمه باشه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or