خیلی بهتر شده ! ولی خب استایل همونه ! منتها 10 برابر ، 1000 برابر بهتر شده !شهاب این شماره از لحاظ روایت داستان مثل یکشه یا فرق کرده ؟
خیلی بهتر شده ! ولی خب استایل همونه ! منتها 10 برابر ، 1000 برابر بهتر شده !
ولی خب باید قشنگ توضیح بدی منظورت چیه. چون من خیلی وقت پیش بازی کردم و چیزی از Storylineـه اون یادم نمیاد !
کاملا درسته ! خیلی آسونه ! اذیت میکنه ! واقعا حیف و میل میشه گیم پلی بازی !من الان به مبارزه ی آسوما و هیدان رسیدم.تا اینجا که خیلی عالی بوده اما به نظرم مبارزات شماره قبلش باحال تر و سخت تر بود.من الان دارم روی سوپرهارد بازی میکنم سه سوته طرف میمیره!![]()
نه این همش مکالمات شده ! منظورت از DB بخش بخشی بودنشه ؟ که فقط مبارزه داره ؟ نه ! اونطوری نیست . مثله شماره یکش هست .تو یکش فقط فایت داشتیم و بصورت متنی داستان و روایت میکرد - تو این کات سین هم داره یا باز مثل اون یه آرک باز میکنه و فقط باید جنگید ؟ کلا مثل DBش کردن یا نه ؟
شما 360 دارین . اول Rise of A Ninja رو بازی کنید . بعد Broken Bond ! بعد هم این . وگرنه ممکنه خوشتون نیاد !دوستان بازی واسه کسی که نه ناروتو دیده نه بازی کرده می تونه جالب باشه؟
دوستان بازی واسه کسی که نه ناروتو دیده نه بازی کرده می تونه جالب باشه؟
what the ... !فرزان جان حتما امتحانش کن
من که خیلی باهاش حال کردم
مخصوصا با co-op
مبارزه آسوما وهیدان....سلام...
من الان به مبارزه ی آسوما و هیدان رسیدم.تا اینجا که خیلی عالی بوده اما به نظرم مبارزات شماره قبلش باحال تر و سخت تر بود.من الان دارم روی سوپرهارد بازی میکنم سه سوته طرف میمیره!
تصاویر جدید:

کسی نیست جوابه ما رو بده؟سلام.یه سوال داشتم.چه طوری میشه قدرتی زد؟منظورم همون خطه هستش که وقتی زرد میشه حالتش اتیشی میشه.