Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه نگا:
naruto : Rise Of The Ninja : تا اخر امتحان چونین یعنی مبارزه با گارا
Naruto : The Broken Bond : تا مبارزه با اونایی که ساسکه رو بردن
Naruto : Ultimate Ninja Storm 1 :???:d
Naruto : Ultimate ninja Storm 2 : از اول شیپودن
خوب این وسط من موندم اون Ninja Storm 1 فقط داستان دزدیدن گاراس؟:d:d
برادر دسپرادو جوابت رو داد ! دو تای اول ماله Ubisoftـه و دو تای بعدی ماله Namco/Bandai . شماره اول Storm هم بازگو قضایای سری اول بود .

• Like
Reactions: PouяiД
نه نگا:
naruto : Rise Of The Ninja : تا اخر امتحان چونین یعنی مبارزه با گارا
Naruto : The Broken Bond : تا مبارزه با اونایی که ساسکه رو بردن
Naruto : Ultimate Ninja Storm 1 :???:d
Naruto : Ultimate ninja Storm 2 : از اول شیپودن
خوب این وسط من موندم اون Ninja Storm 1 فقط داستان دزدیدن گاراس؟:d:d
Naruto : Ultimate Ninja Storm 1 کل سری اول رو داشت

• Like
Reactions: PouяiД
من شماره اول این بازی رو بازی نکردم چون انحصاری PS3 بود و اونموقع PS3 نداشتم.

دموی این شماره رو بازی کردم. واقعا در یک کلام در مقایسه با ساخته های یوبی سافت محشرههههههههه.
بعد از اینکه اینو بازی کردم فهمیدن با چه آشغال هایی از یوبی سافت داشتم حال می کردم :دی

دوستان فقط بگن اگر شماره اول هم دقیقا در این سبک هست برم بخرم بازی رو. هیجان واقعا بالا بود. صحنه ها خیلی سریع و شلوغ و جالب از کار در اومدن. جالب تر اینکه بازی روی 60 فریم اجرا میشه. خلاصه کلی حال کردیم از دمو :دی

دموی این شماره رو بازی کردم. واقعا در یک کلام در مقایسه با ساخته های یوبی سافت محشرههههههههه.
بعد از اینکه اینو بازی کردم فهمیدن با چه آشغال هایی از یوبی سافت داشتم حال می کردم :دی

دوستان فقط بگن اگر شماره اول هم دقیقا در این سبک هست برم بخرم بازی رو. هیجان واقعا بالا بود. صحنه ها خیلی سریع و شلوغ و جالب از کار در اومدن. جالب تر اینکه بازی روی 60 فریم اجرا میشه. خلاصه کلی حال کردیم از دمو :دی
شماره یکشم دقیقا همچین استایل فایت و گرافیک رو داره . اصلا از دستش نده فردین حتما بخرش ! معدود ایرادات یکش بخش داستانی نه چندان در قیاس با Rise of Ninja و نداشتن بخش آنلاین بود ! ولی خب از همه لحاظ از آشغالی مثل Broken Bond بهتر بود . کلا بشینی پای بتل هاش دیگه پا نمیشی :دی . یادش بخیر میرفتیم مهمونی تا این بازی رو میشد کلا مهمونی سوت و کور میشد همه میشستیم پاش :دی .
ولی بعید میدونم گیر بیاری ! خیلی نایابه ! البته یه جا میشناسم داره ( یعنی ماله خودمو فروختم اونجا حالا هنوز داره یا نه رو نمیدونم ! ) اگه میخوای بگو شمارش رو بهت بدم !

البته این رو هم بگم که امتیازات 2 شماره ساخته شده توسط یوبی سافت تو IGN و Gamespot از شماره اول این بازی بیشتره.

ولی در کل سلیقه ای هستش.منم اینو بیشتر دوست دارم

عناوینی که یوبی سافت ساخته بعد از چند ساعت به شدت تکراری و خسته کننده میشه. به جز اینکه داستان هایی که در خود انیمه دیدی رو دوست داری بازی کنی، هیچ اشتیاق دیگه ای برای ادامه کار بهت نمیده. الکی تو شهر بگرد بعد با چند نفر روبرو شو و وارد فایت مود به سبک دو بعدی شو. اون هم فایت مود هایی که باز هم تکراری میشدند.

اما اینی که من تو دمو دیدم فراتر از یه فایت مود معمولی بود. خیلی پر هیجان و پرسرعت بود. اختیار گردش آزاد هم داری توی محیط و به 3 جهت چپ و راست و بالا محدود نمیشی.

در کل اینطوری بگم که حس کامل هیجان انیمه ها رو به من منتقل کرد.

ببخشید اما این بازی رو konami ساخته.
=)) =)) =))
عزیزم این بازی ماله Namco/Bandai هستش ! کونامی رو از کجات در آوردی :دی ؟!
5d9238462fa54c138aa7.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or