Fratos
کاربر سایت
درود
میتونی برای اینکه میزان سلامتی و چاکورا ( همون انرژی برای اجرای جادو ) و بدست اودن مقداری پول به انجام Quest ای بپردازی. با پول بدست امده میتونی از استاد ها فنون و تکنیک های جدید یاد بگیری، وسایل نینجائی قدرتمند تر تهیه کنی و ... . یا میتونی بدون توجه به این موارد، فقط به بخش داستانی رسیدگی کنی ولی همه حال بازی به گشت زدن در دهکده برگ ـه
.
وقتی تکنیک ها ویژه رو به کار ببری یه جلوه ها تصویری خوش رنگی میبینی که... :biggrin1:
دقیقا مثل سریال ـش...
.
فکر نکنه اسونه، یه Quest ها سرعتی داره که برای انجام چندتای اخرش زمین رو گاز میزنی :cheesygri
pcgamer جون
اشتباهت همین جاست که وقتی از روند بازی خبر نداری در موردش قضاوت میکنی.بچه گونه مث viva pinata منظورم این بود.بش می یومد بزن بکش برو جلو باشه:laughing:فکر نمی کردم ماجراجویی هم داشته باشه !تو لیست بازی هایی که می خوام بگیرم نوشتمش سر فرصت مکی گیرمش حتما خوبه که انقدر طرفدار داره
میتونی برای اینکه میزان سلامتی و چاکورا ( همون انرژی برای اجرای جادو ) و بدست اودن مقداری پول به انجام Quest ای بپردازی. با پول بدست امده میتونی از استاد ها فنون و تکنیک های جدید یاد بگیری، وسایل نینجائی قدرتمند تر تهیه کنی و ... . یا میتونی بدون توجه به این موارد، فقط به بخش داستانی رسیدگی کنی ولی همه حال بازی به گشت زدن در دهکده برگ ـه
وقتی تکنیک ها ویژه رو به کار ببری یه جلوه ها تصویری خوش رنگی میبینی که... :biggrin1:
دقیقا مثل سریال ـش...
. فکر نکنه اسونه، یه Quest ها سرعتی داره که برای انجام چندتای اخرش زمین رو گاز میزنی :cheesygri
pcgamer جون
این بازی رو هم زمان با Assassin's CREED گرفتم ولی میدونی چی شد... بعد از اینکه AC رو تست کردم که ببینم سالمه یا نه، نوبت این بازی شد و وقتی رفت برای تست، تقریبا 2 ساعت طول کشید :cheesygri و مجبور شدم ابتدا این رو تموم کنم بعد AC رو. البته خوب فن سریال هستم و شاید دارم یک طرفه برخورد میکنم ولی تنها من نیستم که... ببین چقدر طرفدار داره
.
این جور مسائل هم خیلی شدید سلیقه ای هستن... ممکنه تا سرحد مرگ عاشقش بشی یا 180 درجه برعکس، متنفر
.
ارزشش هم از یه سری شغال بازی های مثل Dark Sector و The CLUB و Turok و ... خیلی بیشتره.
این جور مسائل هم خیلی شدید سلیقه ای هستن... ممکنه تا سرحد مرگ عاشقش بشی یا 180 درجه برعکس، متنفر
ارزشش هم از یه سری شغال بازی های مثل Dark Sector و The CLUB و Turok و ... خیلی بیشتره.

اون زمانی که ذنبالش بودیم کجا بودی؟!! 

یکی از بهترین عنوان های 360 به نظر من همین بازی
.