NARUTO : THE BROKEN BOND

• Thread starter Thread starter A.N.X
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
بچه گونه مث viva pinata منظورم این بود.بش می یومد بزن بکش برو جلو باشه:laughing:فکر نمی کردم ماجراجویی هم داشته باشه !تو لیست بازی هایی که می خوام بگیرم نوشتمش سر فرصت مکی گیرمش حتما خوبه که انقدر طرفدار داره
اشتباهت همین جاست که وقتی از روند بازی خبر نداری در موردش قضاوت میکنی.
میتونی برای اینکه میزان سلامتی و چاکورا ( همون انرژی برای اجرای جادو ) و بدست اودن مقداری پول به انجام Quest ای بپردازی. با پول بدست امده میتونی از استاد ها فنون و تکنیک های جدید یاد بگیری، وسایل نینجائی قدرتمند تر تهیه کنی و ... . یا میتونی بدون توجه به این موارد، فقط به بخش داستانی رسیدگی کنی ولی همه حال بازی به گشت زدن در دهکده برگ ـه :دی.
وقتی تکنیک ها ویژه رو به کار ببری یه جلوه ها تصویری خوش رنگی میبینی که... :biggrin1:
دقیقا مثل سریال ـش... :love:.
فکر نکنه اسونه، یه Quest ها سرعتی داره که برای انجام چندتای اخرش زمین رو گاز میزنی :cheesygri

pcgamer جون
این بازی رو هم زمان با Assassin's CREED گرفتم ولی میدونی چی شد... بعد از اینکه AC رو تست کردم که ببینم سالمه یا نه، نوبت این بازی شد و وقتی رفت برای تست، تقریبا 2 ساعت طول کشید :cheesygri و مجبور شدم ابتدا این رو تموم کنم بعد AC رو. البته خوب فن سریال هستم و شاید دارم یک طرفه برخورد میکنم ولی تنها من نیستم که... ببین چقدر طرفدار داره :دی.
این جور مسائل هم خیلی شدید سلیقه ای هستن... ممکنه تا سرحد مرگ عاشقش بشی یا 180 درجه برعکس، متنفر :دی.
ارزشش هم از یه سری شغال بازی های مثل Dark Sector و The CLUB و Turok و ... خیلی بیشتره.

من بالای اون ساختمونه -؟- رفتم. اچیومنته اکروباتو ازاد میکنه!

راهشم اگه ساختمونه رو شمال بگیری. ورودیه مسیرش میشه جنوبه شرقیه نقشه!!!
یه غاره تو ابه. باید رو اب بودیین برسین بهش.

(یعنی میشه یه بار دیگه ام تو leaf village قایم موشک بازی کونیم!؟!؟!؟! :love:)

من که قضاوت نکردم داشتم می پرسیدم ببینم ارزش خرید داره که اینجور که شما گفتی بله ;)
ممنون از کامنت هاتون فعلا 3 تا عنوان دیگه دارم gear of war و soul.,,ace combat..... که باید بگیرم بعدش حتما این بازیو می گیرم در مورد چمن ها که گفتی خیلی خوشم اومد می دونم منظورت دقیقا از گرافیکش چیه.

درود
pcgamer جون فقط خواستم راهنمائی کرده باشم که یک عنوان بسیار خوب رو از دست ندی، ورگنه نظر شما هرچی که باشه قابل احترامه.
والا دقیقا یادم نمیاد ولی یه جا خودنم که Cel-Shade خالی نیست و با یک تکنیک دیگه ترکیب شده و گرافیک نهائی رو تشکیل داده.
Rise of a Ninja به رو عنوان پیش غذای The Broken Bond استفاده کن تا هم روند و گیم پلی بازی دستت بیاد، هم یه نمور با داستان سریال اشنا بشی.
سریال رو دارم با زبان اصلی و زیرنویس انگلیسی فقط دیسک سوم ش تقریبا تا 15 قسمت یکم ایراد داره ولی باز قابل تحمله. خواستی بگو :دی.
sad but true جون یکم دیر رسیدی :( اون زمانی که ذنبالش بودیم کجا بودی؟!! :دی.
باز هم ممنون از راهنمائیت.

دیروز من این بازی رو با نینجا گرفتم فعلا که بازی نکرد مگه نینجا میزاره حالا اگه بازی کردم میام نتیجه رو میگم
کی بود گفت dark sector اشغاله:-"
اقا فریدون داری اشتباه میکنی در مورد dark sector :cool:
بهترین بازی xbox بعد از گیرز و جی تی ا و یه چند تای دیگه:biggrin1: به نظر من دارک سکتور بود

سلام . این بازی هم اومد . آیا از دوستان کسی هست این بازی رو انجام داده باشه . و درموردش توضیح بده . ممنون

بازی خیلی بد موقع اومد :mad: یکی از بهترین عنوان های 360 به نظر من همین بازی
هستش ولی نمیدونم چرا کسی تاحالا کسی چیزی ازین بازی نگفته :confused:

اقا هون :biggrin1:
سبک بازی چیه ؟
فقط اکشنه ؟ یا اکشن ادونچر ؟
==
اگه اینجوری که شما میگین هر 2 تا شمارش رو بگیرم بازی کنم !
ترکیب بسیار خوشایندی از ماجراجوئی و اکشن و مبارزه ست که 100% پیشنهاد میکنم اول Rise of a Ninja (قسمت اول) رو تموم کنی بعد بیای سروقت این یکی.
آقا فریدون شما که فن این بازی و کارتونش بودید شما یه چیزی بگید :smile:
فعلا که خبری نیست. دوستان فروشنده اول بازی های اسم و رسم دار رو دانلود میکنن بعد میرن سراغ این جور عناوین.
منتظرم تا بیارن :p.

پ.ن.
گرچه اینقدر بازی ریخته که وقت سرخاروندن نیست. چندتا بازی 360 دارم که هنوز تو درایو نرفتن. چند تا بازی ps3 هم هستن که هنوز از نایلون خارج نشدن :biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or