Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm GENERATIONS

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت

درود.

در آخرین شماره مجله JUMP! نسخه جدیدی از سری Ultimate Ninja Storm تایید شد.

لینک یوتیوب اسکن مجله

ضمن اینکه حضور زابوزا و هاکو که در سری اول ناروتو حضور داشتند تایید شده.

یه عکس دیگه هم تو اینترنت پخش شده که معلوم نیست مربوط میشه به بازی یا نه. هرچی هست خیلی عجیب و غیرمنطقیه!

• Like
Reactions: the dark knight
ضمن اینکه حضور زابوزا و هاکو که در سری اول ناروتو حضور داشتند تایید شده.

ممنون برا تاپیک ...

من که این دوتا رو تو شماره یک ندیدم ...

الان هم فقط یک نفر تو کاراکترا مونده که باز کنم اون هم فکر کنم کیمیمارو باشه ...

نه هاکو هست و نه زابوزا ...

شایدم نسخه بازی من ریجنی باشه که این 2 تا رو نداشته باشه ...

سلام...
هنوز داستان بازی معلوم نشده از کجا تا کجاست؟
توی این عکسهای جدید که از بازی امده هم از ناروتو1 هست هم از شیپودن!

عکساش جالبه احتمالا وسط بازی یهو فیلر می زنن باید با بچگی هاشون بازی کنیم.
اقا ارش بیا ویرایش کن پستت رو خیلی بد شده صفحه.....

تریلر گیمز کام رو دیدم چیزی که مشخصه پایه مبارزات نسبت به استورم 2 تغییری نکرده ,مطمئنا نباید شاهد عمق بیشتر در مبارزات باشیم,از نکات مثبت بازی میشه به زیاد شدن تعدا کارکتر ها و تقریبا تغییر تمامی فنون اشاره کرد...تکنیک های ساسکه و ناروتو کاملا تغییر کرده مابقی کارکترها رو ندیدم ولی مطمئنا اونها هم تغییراتی خواهند داشت,وجود کارکتر های سری اول مثل زابوزا ,ناروتو, ساسکه ,ساکوراو....از نکات جالب تریلر بود.
امیدوارم تو این شماره تعداد لوکیشن ها رو افزایش بدند,تو استورم 2 بعد مدتی تقریبا همه لوکیشن ها تکراری میشدن واین خودش یک معضل بود....

نه خیر فلش بک نیستن
بازی از اول ناروتو تا آخر ناروتو اون جور که تو تریلر بود
65 دقیقه ی آخر انیمه هم نشان میدن
تا جنگ چهارم نینجاها ست
از اول تا جنگ چهارم نینجا ها

---------- نوشته در 10:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 AM ارسال شده بود ----------

تریلر گیمز کام رو دیدم چیزی که مشخصه پایه مبارزات نسبت به استورم 2 تغییری نکرده ,مطمئنا نباید شاهد عمق بیشتر در مبارزات باشیم,از نکات مثبت بازی میشه به زیاد شدن تعدا کارکتر ها و تقریبا تغییر تمامی فنون اشاره کرد...تکنیک های ساسکه و ناروتو کاملا تغییر کرده مابقی کارکترها رو ندیدم ولی مطمئنا اونها هم تغییراتی خواهند داشت,وجود کارکتر های سری اول مثل زابوزا ,ناروتو, ساسکه ,ساکوراو....از نکات جالب تریلر بود.
امیدوارم تو این شماره تعداد لوکیشن ها رو افزایش بدند,تو استورم 2 بعد مدتی تقریبا همه لوکیشن ها تکراری میشدن واین خودش یک معضل بود....
بله لوکیشن ها عوض شده
تو عکس ها دیده باشین
خیلی لوکیشن های جدید اضافه شده

من دمو رو گرفتم.چیزه خاصی نداشت همون قبلیه بود تنها چیزی که متوجهش شدم که اضافه شده این بود که وقتی نینجوتسو روت اجرا میشه بازم میتونی از تکنیک جایگزینی استفاده کنی.کلا دموش رو نمی صرفه که بگیرین چون فقط سه مبارزه از قسمت داستانیش هست.
اولیش مبارزه با ساسکه که اول شیپودن بود برای اولین بار ساسکه رو میبینن اونجاست.دومیش هم با پین و سومیش هم با مادارایه وقتی که مادارا رفته بود با ناروتو حرف بزنه.
ولی این یکی تعداد کاراکتراش زیاده هم از سری اولش هست هم از شیپودن.میزوکاگه هم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or