N nejireza کاربر سایت Mar 21, 2012 #16 من نسخه یوسی رو بازی کردم تفاوتی زیادی با نسخه قبلی نداره اما برای من که انیمه رو دوست دارم لذت بخشه
ezio love کاربر سایت Mar 21, 2012 #18 سلام من که بازی رو تا آخر رفتم آبش رو هم گرفتم ولی کلا بخش داستانی بازی مثل نسخه قبلی نیست یعنی فقط مبارزه تن به تن با یه سری عکس از داستان که رد می شن کلا از نظر داستانی چیزی نداره فقط برای مبارزه تن به تن خوبه
سلام من که بازی رو تا آخر رفتم آبش رو هم گرفتم ولی کلا بخش داستانی بازی مثل نسخه قبلی نیست یعنی فقط مبارزه تن به تن با یه سری عکس از داستان که رد می شن کلا از نظر داستانی چیزی نداره فقط برای مبارزه تن به تن خوبه
soltanmasoud کاربر سایت Mar 24, 2012 #19 سلام. بلاخره نسخه پال این بازی هم لیک شد :d ABGX.net راستی ، ریجن جی و USA جفتشون XGD3 بودن ، ولی جلوی پال هیچی ننوشته ، یعنی XGD3 نیست ؟؟؟
سلام. بلاخره نسخه پال این بازی هم لیک شد :d ABGX.net راستی ، ریجن جی و USA جفتشون XGD3 بودن ، ولی جلوی پال هیچی ننوشته ، یعنی XGD3 نیست ؟؟؟
Arman Sensi Gold User Mar 24, 2012 #23 حالا از کجا بخریم ؟ گرفتار شدیما تو کفیم در حد تیم رئال مادرید
Naruto کاربر سایت Mar 24, 2012 #24 نوشته شده توسط Arman Sensi: حالا از کجا بخریم ؟ گرفتار شدیما تو کفیم در حد تیم رئال مادرید بیشتر... قاعدتا از مغازه هایی که بازی رو میفروشن:d فردا ریخته بازار خیالت راحت!
نوشته شده توسط Arman Sensi: حالا از کجا بخریم ؟ گرفتار شدیما تو کفیم در حد تیم رئال مادرید بیشتر... قاعدتا از مغازه هایی که بازی رو میفروشن:d فردا ریخته بازار خیالت راحت!
N nejireza کاربر سایت Mar 25, 2012 #26 نوشته شده توسط sin cara: از کجا خریدی؟ بیشتر... خودم دانلود کردم دستگاه خواهرزادم یوسی هست براش گرفتم
نوشته شده توسط sin cara: از کجا خریدی؟ بیشتر... خودم دانلود کردم دستگاه خواهرزادم یوسی هست براش گرفتم
Uzumaki Naruto کاربر سایت Mar 25, 2012 #27 منم دانلود کردم حالت داستانی با ساسکه رو یخورده بازی کردم فعلا خبری از اون راه رفتن های الکی و اعصاب خرد کن نیس :d
منم دانلود کردم حالت داستانی با ساسکه رو یخورده بازی کردم فعلا خبری از اون راه رفتن های الکی و اعصاب خرد کن نیس :d
master.mhn کاربر سایت Mar 27, 2012 #28 مطمئنین که xgd3 هست چون اینجا هیچی ننوشته و حجمش هم 7.11گیگ هست.
Naruto کاربر سایت Mar 27, 2012 #29 نوشته شده توسط master.mhn: مطمئنین که xgd3 هست چون اینجا هیچی ننوشته و حجمش هم 7.11گیگ هست. بیشتر... بله XGD3 هستش و الان اگر سایت های اینترنتی رو ببینید، متوجه میشید که اکثرا نسخه Burner Max بازی رو برای فروش گذاشتن.
نوشته شده توسط master.mhn: مطمئنین که xgd3 هست چون اینجا هیچی ننوشته و حجمش هم 7.11گیگ هست. بیشتر... بله XGD3 هستش و الان اگر سایت های اینترنتی رو ببینید، متوجه میشید که اکثرا نسخه Burner Max بازی رو برای فروش گذاشتن.