Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب بازی تموم شد کلی حال کردم.

فقط داستان چندین جا با داستان انیمه یکی نبود.
خدا خیرشون بده دست قطع شده رایکاگه رو هم پیوند زده بودن از روز اولشم بهتر بود، مادارا هم که دهن هر پنج کاگه رو سرویس کرده بود اینجا کاگه ها سرویسش میکنن و...

خوب بازی تموم شد کلی حال کردم.

فقط داستان چندین جا با داستان انیمه یکی نبود.
خدا خیرشون بده دست قطع شده رایکاگه رو هم پیوند زده بودن از روز اولشم بهتر بود، مادارا هم که دهن هر پنج کاگه رو سرویس کرده بود اینجا کاگه ها سرویسش میکنن و...

ایولا چه زود تممش کردی الانم میری تو لایو عش میکنی ایشالا ماهم به شما میپیوندیم

اگه دقت کرده باشی قبل از اینکه مبارزه شروع بشه یه نوشته میاد که میگه واسه کامپلت کردن مبارزه باید چیکار کنی مثلا مبارزه رو با یه اولتیمت جتسو تموم کنی این مربوط به اونه وقتی جونش به یه حدی برسه که با یه اولتیمت جتسو تمومش کنی اون نوشته میاد
آره ایناشو میدونم مشکل من اینه که اون اولتیمت جتسو رو چجوری باید زد!!!

بازی خوبی بود ولی ایکاش آخرش داستان رو تغییر نمیدادن و جای این موزیک های مسخره 4 تا از موزیک های انیمه رو میزاشتن
در باره مرحله آخر هم زیاد جالب نبود از دوربین بگیر تا حالت کوراما در کل خیلی بهتر میتونستن درستش کنن

بازی خوبی بود ولی ایکاش آخرش داستان رو تغییر نمیدادن و جای این موزیک های مسخره 4 تا از موزیک های انیمه رو میزاشتن
در باره مرحله آخر هم زیاد جالب نبود از دوربین بگیر تا حالت کوراما در کل خیلی بهتر میتونستن درستش کنن

کاملا موافقم کاش از اون موزیک های ناب خود انیمه حداقا واسه لحظات حساس استفاده میکردن

در مورد داستان هم بنظرم مجبور بودن چون از یه طرف میخواستن بازی یه پایان داشته باشه و از طرف دیگه هم داستان این بخشه انیمه هنوز تو خود مانگا هم تموم نشده که اینا بخوان دقیقا مثل اون تمومش کنن و
بلایی که مادارا سر 5 تا کاگه آورد رو نمیشد اینجا نشون داد چون به هر حال واسه یه سری از دوستان که با داستان چندان آشنا نیستن میخواستن که دخل مادارا رو هم بیارن هر چند به احتمال خیلی زیاد سوناده با جتسو خودش 4 تا کاگه رو نجات میده و خودش میمیره ولی خوب اینم فقط یه احتماله و دقیقا نمیدونیم

---------- نوشته در 11:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 AM ارسال شده بود ----------

بازیش open world یا rpg هستش ؟

یه چاشنی کوچیک از هر کدومشون داره.

من الان قطعه بنفش چاکرا رو از جا پیدا کنم؟!(برای فعال کردن ساسکه اترنال) همه جای غرب سرزمین رعد و برق و گشتم, ولی اصلا پیداش نکردم! کسی پیدا کرده؟! اگه کسی پیدا کرده اینجا بگه کجا پیدا کرده و چطور و...؟!

من الان قطعه بنفش چاکرا رو از جا پیدا کنم؟!(برای فعال کردن ساسکه اترنال) همه جای غرب سرزمین رعد و برق و گشتم, ولی اصلا پیداش نکردم! کسی پیدا کرده؟! اگه کسی پیدا کرده اینجا بگه کجا پیدا کرده و چطور و...؟!
من همرو باز کردم ولی ساسکه اترنال کیه دیگه؟!؟
بهدشم اگه کسی میخواد همرو ببره،یا تماری یا دیدارا بگیر بد تند و تند B رو بزنه. تماری باشه بجا شوریکن باد پرت میکنه و دیدارا هم پرنده انفجاری :D دهن یارو رسماً س.ر.وی.س میشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or