Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا بحث انیمه نیست اینجا...
نسخه پال 8 مارس میاد...حالا حالا ها باید واستیم حالا اگه حرف نسخه پاله
اگه به آمریکا باشه...خوب باید زود لیک میشد
چرا اهمیت نمیدن به بازی های انیمه ایییی

این بازی پیداست که سبک گرافیکش باید کارتونی باشه درست مثل انیمه هایی که ازش اومده و پیداست که درست مثل انیمه پر از دیالوگهای زیاد باشه که از حوصله هر کسی خارجه و فقط اونایی که انیمه های این بازی را دانبال کردند میتونند ارتباط بهتری با بازی برقرار کنند و فکر نمیکنم این بازی زیاد بتونه با گیمرهایی که برای اولین باره میخوان این بازی را انجام بدن زیاد جالب در بیاد.

طرفدارهای بازی که قسمت های قبل رو بازی کردن میدونن چیه!!:>
یکیش خودمم! کاری هم به امتیازهای بازی ندارم!
بی صبرانه منتظرم >:d<

آخرین ویرایش:
این بازی پیداست که سبک گرافیکش باید کارتونی باشه درست مثل انیمه هایی که ازش اومده و پیداست که درست مثل انیمه پر از دیالوگهای زیاد باشه که از حوصله هر کسی خارجه و فقط اونایی که انیمه های این بازی را دانبال کردند میتونند ارتباط بهتری با بازی برقرار کنند و فکر نمیکنم این بازی زیاد بتونه با گیمرهایی که برای اولین باره میخوان این بازی را انجام بدن زیاد جالب در بیاد.

خودت متوجه شدی چی گفتی؟ مثل این میمونه بگی شاید کسی که متال گیر های قبلی رو بازی کنه نتونه با متال گیر 4 ارتباط برقرار کنه!

خودت متوجه شدی چی گفتی؟ مثل این میمونه بگی شاید کسی که متال گیر های قبلی رو بازی کنه نتونه با متال گیر 4 ارتباط برقرار کنه!

این بازی بر اساس انیمه ناروتو ساخته شده و منم گفتم کسی که انیمه رو از قبل دیده باشه خیلی بهتر میتونه با بازی ارتباط برقرار کنه تا اونایی که برای اولین باره میخوان برن سراغ بازی.

شاید کسی که متال گیر های قبلی رو بازی کنه نتونه با متال گیر 4 ارتباط برقرار کنه! حالت خوبه عزیزم؟ معنیه جمله خودتو فهمیدی که چی گفتی؟ متال گیر رو با انیمه مقایسه میکنی؟

به قولا میخواستی ابروشو درست کنی زدی که چشمشو کور کردی...b-(

والا من که تا قبل از بازی کردن نسخه قبلی هیچی از ناروتو نمیدونستم و بعد از اینکه یکم بازیش کردم ازش خوشم اومد و رفتم کلا انیمه ناروتو رو تا اینجا که اومده نگاه کردم. همون یکمی هم که داستان بازی رو انجام دادم راحت فهمیدمش ( داستان ناروتو کوچیک رو کامل کردم ).

دوستان من فهمیدم چرا این قدر طول میدن برای لیک (فکر کنم ) چون تو بازی یه سری چیز ها هست که هنوز تو انیمه نیومده مثل
ریننگان داشتن مادرا و سوسانو این هاش چون مادارا تو بازی قابل بازی کردنه من گیم پلیشو هم دیدم

حالا بحث انیمه نیست اینجا...
نسخه پال 8 مارس میاد...حالا حالا ها باید واستیم حالا اگه حرف نسخه پاله
اگه به آمریکا باشه...خوب باید زود لیک میشد
چرا اهمیت نمیدن به بازی های انیمه ایییی

کلا 4 روز تا 8 مارسه. در ضمن انگار لیک هم شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or