Naruto: Rise of a Ninja

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی به جز ماموریت اصلی بازی ماموریت فرعی ها رو رفته ;)
من بازی رو تموم کردم اکثر ماموریت ها رو هم رفتم فقط یک چند تایی مونده
ولی انصافا دمو بازی افتضاح بود. از رو خود ان ی م ه نارتو گرفته بودن و بی کیفیت بود و اکثر جا ها نصف کاره میرفت قسمت بعد.برای کسی که ا ن ی م ه نارتو رو ندیده اصلا نمیتونه بفهمه که داستان بازی در چه موردی هست .ولی گرافیک بازی قابل قبول بود. به خصوص طراحی دهکده کونوها :biggrin1:

سلام.من همه ی ماموریت های جانبی و ninja race ها و hide and seek ها رو تموم کردم.از اینlovelorn ها هم 21 شون رو پیدا کردم که فقط یکیشون مونده.نقشه ای چیزی سراغ ندارین جای این ها رو نشون بده؟چون هر چی میگردم پیدا نمیکنم.:evil:
در ضمن این آچیومنت رو چه طوری میشه گرفت؟
The Acrobat (10 points): Reach the Hokage building's roof.

باید از عمارت Hokage بالا بروی که فکر کنم فقط با لول آپ شدن و توانایی پرش چند گانه ممکن باشد.در ضمن چون خیلی وقت است ناروتو بازی نکردم نمی دانم منظورش کدوم عمارت است ولی فکر کنم همانی باشد که پیرمرده جلوش تـلـپـه همیشه ! :دی

-------
ناروتو از اون بازیهای خوشـحالـه ، تا می توانید ازش بهره برید ! :دی

من همه ی فن ها رو تا آخر گرفتم و همون طور که در بالا گفتم اگه همین یارو رو پیدا کنم بازی به طور کامل تموم میشه که من حدس میزنم بالای اون ساختمونه باشه.
پ.ن:یکی کمک کنه:((

سلام.من همه ی ماموریت های جانبی و ninja race ها و hide and seek ها رو تموم کردم.از اینlovelorn ها هم 21 شون رو پیدا کردم که فقط یکیشون مونده.نقشه ای چیزی سراغ ندارین جای این ها رو نشون بده؟چون هر چی میگردم پیدا نمیکنم.:evil:
در ضمن این آچیومنت رو چه طوری میشه گرفت؟

این عکسه مکان lovelorn ها رو نشون میده

اینم یه عکسه دیگه آخه بعضیا گفته بودن عکس بالایه جای دقیق رو نشون نمیده حالا جفتشون رو امتحان کن ضرر نداره

یه سر به این لینک بزن کاملا نشون داده چجور بری اون بالا البته این کسی که ویدیو رو گذاشته قبلا اچیومنتشو گرفته و حالا از اول رفته بالا وقتی برسی اون بالا اچیومنت باز میشه

http://www.youtube.com/watch?v=kluiJ36SsB0

فریدون اون اچیومنتش به علاوه همه کاراکترهای بازی اچیومنتاشون آنلاینه اونم طوریه که 5 مسابقه رو پشت سر هم ببری تا باز بشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or