Naruto - خطر اسپویل (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین مبارزه انیمه

• مجموع رای دهنده‌ها
    43
مانگا مانگا مانگا مانگا مانگا ... اینده ی ناروتو اینده ی ناروتو اینده ی ناروتو اینده ی ناروتو :|
بابا در مورد انیمه هم حرف بزنید خوب :|
خوب یکی یکی دارن شخصیت های قوی میمیرن دیگه از این بدتر نمی تونه یک انیمه ادامه پیدا کنه :| تازشم اصلا از ناروتو خبری نیستش اَه :|:|

مانگا مانگا مانگا مانگا مانگا ... اینده ی ناروتو اینده ی ناروتو اینده ی ناروتو اینده ی ناروتو :|
بابا در مورد انیمه هم حرف بزنید خوب :|
خوب یکی یکی دارن شخصیت های قوی میمیرن دیگه از این بدتر نمی تونه یک انیمه ادامه پیدا کنه :| تازشم اصلا از ناروتو خبری نیستش اَه :|:|

خوب چون اكثرا دوستان مانگا رو خوندن و از حوادث بعدي خبر دارن ميان در مورد مانگا بحث ميكنن.

يكي از دلايلي كه اكثرا به طرف مانگا كشيده ميشن فيلرهاي پي در پي و بي ربط انيمه هست كه بعضا خيلي رو اعصابه.

قسمت اخر مانگا جالب بود. قبلا حدس میزدم که اروچیمارو نمرده باشه ولی اینکه چطوری زنده مونده رو هیچ تصوری ازش ندارم. یادمه اون مار هم که بنظر میرسید اخرین قسمت اروچیمارو باشه بوسیله اماتراسو سوخت و از بین رفت.

مانگا:
اولین بار توی زندگیم از اوروچیمارو خوشم اومد. با اینکه خیلی چرت دوباره برگشت. خیـــلی!
اروچیمارو با اینکه بنوعی قاتل یکی از بهترین کاراکترهای کل داستانه (هیروزن) ولی کلا شخصیت خوش ایندی داره .از همون لحظه که رفت منتظر برگشتش بودم. کاش یک راهی هم برای برگشتن جیرایا پیدا بشه.

در مورد اروچیمارو میتونم بگم یه بدمن عالی بود، به هیچ وجهنیازی نبود بهش ترحم کنی و دلیلی برای بد بودنش ذکر کنی. شخصیتش عالی بود.

اروچیمارو با اینکه بنوعی قاتل یکی از بهترین کاراکترهای کل داستانه (هیروزن) ولی کلا شخصیت خوش ایندی داره .از همون لحظه که رفت منتظر برگشتش بودم. کاش یک راهی هم برای برگشتن جیرایا پیدا بشه.

منکه نگفتم شخصیت بدیه. گفتم کلا ازش متنفرم.
حاجی بیخیال جیرایا برگرده؟ که چی بشه؟ همین الان بزرگترین اشتباه ناروتو به نظر خیلی ها همین بازگشت شخصیت های مرده بودش. قشنگ گند زد به اون احساساتی که آدم سره مرگ هر کدومشون داشت.

منکه نگفتم شخصیت بدیه. گفتم کلا ازش متنفرم.
حاجی بیخیال جیرایا برگرده؟ که چی بشه؟ همین الان بزرگترین اشتباه ناروتو به نظر خیلی ها همین بازگشت شخصیت های مرده بودش. قشنگ گند زد به اون احساساتی که آدم سره مرگ هر کدومشون داشت.

مگه من گفتم شما میگی بده؟ دوباره پست من رو بخونید.
بازگشت جیرایا از بازگشت کاکاشی و میناتو و برگشتن چاکرا سوناده که بدتر نیست همون اولش هم حیف شد که حذف شد. انصافا کسی نمیتونه جای اون رو پر کنه ولی مثلا اگه ساسکه مرده بود من شخصا مشکلی نداشتم چون جز گند زدن به داستان چیز دیگه ای ازش ندیدم و جای شخصیت منفی رو توبی بخوبی پر میکنه.

مگه من گفتم شما میگی بده؟ دوباره پست من رو بخونید.
بازگشت جیرایا از بازگشت کاکاشی و میناتو و برگشتن چاکرا سوناده که بدتر نیست همون اولش هم حیف شد که حذف شد. انصافا کسی نمیتونه جای اون رو پر کنه ولی مثلا اگه ساسکه مرده بود من شخصا مشکلی نداشتم چون جز گند زدن به داستان چیز دیگه ای ازش ندیدم و جای شخصیت منفی رو توبی بخوبی پر میکنه.
بازگشت کاکاشی که کلا یه اشتباه از سوی کیشی بود کوروش جان. یعنی من قشنگ یادمه سره ارک پین ( چون 5 6 تا چپتر شروع به خوندن مانگا واسه اولین بار کردم ) بعد از اینکه کاکاشی رو زد کشت تا 2 هفته مانگا نداد فکر کنم خودش مونده بود چیکار کنه. بعد نشون داد که نه کاکاشی زدنس منتها آخرین چاکراش رو واسه اون موشکه هدر داد آخرشم همه زنده شدن. میناتو که بازگشت نبود درون خودِ ناروتو بودش. اما من شخصا از بازگشت ناگاتو یا ایتاچی و آسوما شدیدا شاکی ام. اصلا توهینه به مخاطب. تک تک اینا بیننده رو سره مرگشون متاثر کردن من خودم سره مرگ چیو باساما گریم گرفته بود بعد حالا دوباره اون شخصیت برگرده اصلا گند میزنه به تمام اون چیزی که ازش لذت بردم در حالی که اشکم رو در آورد.
البته اینا نظر خودمه ولی من با مرگ هر شخصیت توی داستان اگه به درام داستان کمک کنه کاملا موافقم چون داستان رو میتونه خیلی جذاب تر و طبیعی تر کنه. مثلا مرگ جیرایا به نظرم خوب و به جا بودش.

devil girl
تقریبا اکثر کسایی که مرده بودن برگشتن. جیرایا فقط نیست که خب زیر آبه :دی. الان اسپویل کنم؟
ادو تنسی باطل شد و همه به جز یه نفر برگشتن.

واقعا؟! چه مسخره شده! ببینم حتی اون سنسی تیم 10(منظورم تیم شیکامارو و دوستان :دی) اسمش الان از خاطره م رفته همونی که بدست هیدان کشته شد، برگشته؟ (آسوما بود یادم اومد:دی) یادمه برای مرگش خیلی احساساتی شده بودم

ویرایش: الان پست آقا شهاب رو خوندم ! آسوما برگشته ؟! ترجیح میدم دیگه ناروتو رو ادامه ندم ، چون با این حرکت حسابی تو ذوق مخاطب زدن!

آخرین ویرایش:
بازگشت کاکاشی که کلا یه اشتباه از سوی کیشی بود کوروش جان. یعنی من قشنگ یادمه سره ارک پین ( چون 5 6 تا چپتر شروع به خوندن مانگا واسه اولین بار کردم ) بعد از اینکه کاکاشی رو زد کشت تا 2 هفته مانگا نداد فکر کنم خودش مونده بود چیکار کنه. بعد نشون داد که نه کاکاشی زدنس منتها آخرین چاکراش رو واسه اون موشکه هدر داد آخرشم همه زنده شدن. میناتو که بازگشت نبود درون خودِ ناروتو بودش. اما من شخصا از بازگشت ناگاتو یا ایتاچی و آسوما شدیدا شاکی ام. اصلا توهینه به مخاطب. تک تک اینا بیننده رو سره مرگشون متاثر کردن من خودم سره مرگ چیو باساما گریم گرفته بود بعد حالا دوباره اون شخصیت برگرده اصلا گند میزنه به تمام اون چیزی که ازش لذت بردم در حالی که اشکم رو در آورد.
البته اینا نظر خودمه ولی من با مرگ هر شخصیت توی داستان اگه به درام داستان کمک کنه کاملا موافقم چون داستان رو میتونه خیلی جذاب تر و طبیعی تر کنه. مثلا مرگ جیرایا به نظرم خوب و به جا بودش.

devil girl
تقریبا اکثر کسایی که مرده بودن برگشتن. جیرایا فقط نیست که خب زیر آبه :دی. الان اسپویل کنم؟
ادو تنسی باطل شد و همه به جز یه نفر برگشتن.

بوسه سوناده هم زنده شدن مرده نبود. من اتفاقات بیخود داستان رو مثال زدم.بازگشت میناتو و مادر ناروتو با وجود اینکه بیرونی نبود ولی جزو اون اتفاقات بود. برای من برگشتن جیرایا منطقی تر از این مثالهاییه که گفتم مخصوصا که مرگش واقعا جای سوال داشت. چطور سنین افسانه ای اونطور در مقابل پین کم میاره چیزیه که برای من جای سواله. جیرایا و هیروزن کسانی هستند که جاشون واقعا خالیه.
بازگشت ناگاتو و ایتاچی هم هردوش برای من فوقالعاده بود چون دقیقا تا قبل از این از هیچ کدومشون خوشم نمی اومد ولی الان ناگاتو رو بهتر درک میکنم.

بوسه سوناده هم زنده شدن مرده نبود. من اتفاقات بیخود داستان رو مثال زدم.بازگشت میناتو و مادر ناروتو با وجود اینکه بیرونی نبود ولی جزو اون اتفاقات بود. برای من برگشتن جیرایا منطقی تر از این مثالهاییه که گفتم مخصوصا که مرگش واقعا جای سوال داشت. چطور سنین افسانه ای اونطور در مقابل پین کم میاره چیزیه که برای من جای سواله. جیرایا و هیروزن کسانی هستند که جاشون واقعا خالیه.
بازگشت ناگاتو و ایتاچی هم هردوش برای من فوقالعاده بود چون دقیقا تا قبل از این از هیچ کدومشون خوشم نمی اومد ولی الان ناگاتو رو بهتر درک میکنم.
جیرایا با یکی از قوی ترین شخصیت های داستان و قوی ترین شخصیت زنده کل داستان مبارزه کردش. با یه حرکت 3 تا از بدنش رو زد بازم. جیرایا شاید از پس یه پین یا 3 تا پین بر بیاد که اومد ولی خب... البته بازم بدون یه دست یه بدن دیگه پین رو زد که خودش خیلیه. جیرایا هم خودش میتونست فرار کنه ولی نکرد که قضیه ناگاتو رو متوجه شه.
کلا من با بازگشت از مرگ مخالفم. دقیقا همین این ناروتو رو حداقل واسه من یکی کاملا نابود کردش. کسی که مرد، مرد. این فقط کمبود خلاقیت و کم آوردن کیشی رو به من نشون داد.

اسپویل تو تگه شهاب راحت باش:
باز گشت اوروچیمارو بسیار جالب بود. با جدا کردن بخشی از کابوتو و چسبوندن اون به بدن آنکو دوباره اروچیمارو برگشت عند حرکت!
همه ی چاکراش رو از کابوتو پس گرفت و دوباره کابوتو تبدیل به آدم شد!

همونطور که از اوروچیمارو توقع داشتم گفت هیچ علاقه ای به جنگ جدید نداره و نشون داد هدفش به کل با بقیه فرق داره.

سوالات خرکی ای توی این چپتر اومد، مثل این که چه کسایی توی اون لوح هستند، که همه چیز رو می دونند و ساسکه می خواد بفهمه اونا چی می دونن.

قراره کجا برن که خوب می شناسن؟ کونوها یا آزمایشگاه های اوروچیمارو؟

@ Devil Girl
چون توی انیمه پخش شده بی اسپویلر می گم:

آسوما و سایر مرده ها با تکنیک ادوتنسی که توی سری اول ناروتو هم اون رو دیدیم (به وسیله ی اوروچیمارو) دوباره برگشتند، اما هیچ کاری نمیتونند با اراده ی خودشون انجام بدهند و باید مثل عروسک به کارهایی که کابوتو از اونها می خواد جواب بدن. اتفاقاً احساساتی ترین بخشهای انیمه رو هم شامل میشه.

جیرایا با یکی از قوی ترین شخصیت های داستان و قوی ترین شخصیت زنده کل داستان مبارزه کردش

نظرها متفاوته. ضمن احترام به نظر شما معتقدم قویترین شخصیت زنده توبیه و بقیه با اختلاف زیادی پشت سرش هستند. ناگاتوبدون شک قوی بود. خیلی قوی. ولی نه ناگاتو(وقتی زنده بود) و نه هیچ فرد زنده دیگه ای بنظر نمیرسه قابل مقایسه با توبی باشن. کسی که رسما هرکاری دلش خواست میکنه و بنظر نمیرسه کسی بدون امدادهای غیبی نویسنده بتونه ( حداقل فعلا) جلوش رو بگیره.

پ.ن: قضیه جیرایا مربوط به انیمه هست و نیازی به اسپویلر نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or