Naruto - خطر اسپویل (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین مبارزه انیمه

• مجموع رای دهنده‌ها
    43
اينم نظر من(بر اساس مانگا) :

1 Sage of Six Path
2 Hashimara Senju
3 Madara Uchiha
4 Tobi
5
Naruto Uzumaki
6
Kabuto Yakushi
7 Minato Namikaze
8 Pain
9 Hiruzen Sarutobi
10 Itachi Uchiha

این تاپ تن منه بر اساس مانگا تا همین چپتر اخیر:

1 Sage of Six Path

2 Hashimara Senju

3 Madara Uchiha

4 Tobi

5
Naruto Uzumaki
(در حالت فقط چند ثانیه ای همکاری مشترک با کیوبی.)

6 Minato Namikaze

7 Itachi Uchiha

8 Kabuto Yakushi

9 Hiruzen Sarutobi

10 Pain

کورش بخشی از نظریت داره محقق میشه. بخشی هم از نظریه من هم داره شکل میگیره. (البته در مورد ناروتو)
مادارا ناپدید نشد.

چی چی میشه؟ قضیه چیه؟ من شماره اخری رو هنوز نخوندم.
مانگا 591 :
هیچی مادارا جان گفتن این ادو تنسی یه ریسک داره !
اگه کسی با ادو تنسی به دنیا برگشته باشه اگه یه جوتسو رو بلد باشه می تونه از زیر دست کاربر ادو تنسی بیاد بیرون و دیگر فناناپذیر !
حالا نمی دونم چرا برا ایتاچی اینطوری نشد با این که با امده بود بیرون با روش دیگه !!!

اصلا با قسمت قبلی حال نکردم. 590 چپتر منتظر بودیم ببینیم که این قسمت تیره داستان ایتاچی در اون شب چیه که با دنزو سر و تهش تو چهار صفحه سر اومد. خیلی میتونست بهتر بشه و داستانو تکون بده. نه اینکه بره همه رو بکشه و بگن دستت درد نکنه.
بمیری کیشی یه نقشه ماهی :dیه چیزهای خف خفنی راه بنداز عمو:d....
اما با این پایان قصه ایتاچی کلا داستان افت بیشتری کرد. فقط صفحه احساساتی آخرش خوب بود!
مانگا 591 :
هیچی مادارا جان گفتن این ادو تنسی یه ریسک داره !
اگه کسی با ادو تنسی به دنیا برگشته باشه اگه یه جوتسو رو بلد باشه می تونه از زیر دست کاربر ادو تنسی بیاد بیرون و دیگر فناناپذیر !
حالا نمی دونم چرا برا ایتاچی اینطوری نشد با این که با امده بود بیرون با روش دیگه !!!
ایتاچی تکنیکی رو بطور اتفاقی زد و از ادو اومد بیرون.مادارا خیلی خر زوره و با تکنیکی که نمیدونم چیه و حتی کی زد! پودر نمیشه! وگرنه بد سوتیه باید دید اون چیزی که سوگیتو و جوگو پیدا کردن و مهم بود دخلی به ادو پیدا میکنه یا نه

اصلا حواسم نبود دیروز مانگا های جامپ ریلیز شدن
دیگه باید فردا ببینم
///////////////////////////////////
تا چند وقت دیگه باید بگیم خداحافظ ناروتو

یه احساسی به من میگه ناروتو بعد شکست توبی علاوه بر اینکه 10دم میشه و همه بیجوها کمکش میکنن قدرت چشمی بدست میاره ( به خاطر اوزوماکی بودن احتمال زیاد رینگان) و بعد میره سراغ مادارا

یه احساسی به من میگه ناروتو بعد شکست توبی علاوه بر اینکه 10دم میشه و همه بیجوها کمکش میکنن قدرت چشمی بدست میاره ( به خاطر اوزوماکی بودن احتمال زیاد رینگان) و بعد میره سراغ مادارا

رینگان احتمالش خیلی زیاده یعنی اصلا برای اینکه sage of the six path بشه بنظرم باید رینگان داشته باشه ولی 10 دم رو بعید میدونم چون ظاهرا ده دم موجود شریری بوده.

رینگان احتمالش خیلی زیاده یعنی اصلا برای اینکه sage of the six path بشه بنظرم باید رینگان داشته باشه ولی 10 دم رو بعید میدونم چون ظاهرا ده دم موجود شریری بوده.
به نظر من هر شخصیت بزرگی یه ضعفی داشته. ناروتوبا غلبه بر اون ضعف از اون شخصیت جلو میزنه. ریکدو سنین یه ضعفی داشت، اون هم این بود که نمیتونست 10 دم رو کنترل کنه, واسه همینم توی خودش مهرش کرد و شد اولین جینچوریکی. در نهایت هم تقسیمش کرد. به نظر من ناروتو با کنترل اون 10 دم, ریکدو سنین رو هم جلو میزنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or