N3II: Ninety-Nine Nights

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود

n3ii.jpg

مجله فاميتسو اولين اطلاعات بازي ( Ninety-Nine Nights II ( N3 II را فاش كرد.
..............
Tetsuya Mizuguchi بازي ساز معروف ژاپني و خالق N3 در ساخت اين بازي دخيل نيست همچنين Ninety-Nine Nights II توسط Q Entertainment ( استوديو بازي سازي Mizuguchi و سازنده قسمت اول ) ساخته نمي شود و ساخت ان به feelplus ( سازنده Lost Odyssey كه توسط Microsoft تاسيس شده است ) محول شده.

كاراكتر هاي جديدي در اين قسمت حضور دارند و شخصيت اول بازي قبل يعني Inphyy ديگر در بازي حضور نخواهد داشت. اين بازي از دو نفر ( به صورت co-op ) پشتباني خواهد كرد. همچنين بر عكس قسمت اول , Ninety-Nine Nights II يك بازي خشن خواهد بود.

اين بازي توسط Q Entertainment در اخر امسال در ژاپن به صورت انحصاري براي X360 و در تاريخ نامشخصي توسط Microsoft در جهان منتشر خواهد شد.

باتشکر از کسرآ جان (619)

:(به نظر من شماره اولش که چیز دندون گیری نبود
بدم نبود ولی همچین بازی توپی هم نبود

در هر صورت حالا که سازنده اش feelPlus هست امیدوارم چیز خوبی از آب دربیاد

فری جان یادش بخیر N3 ... توی زمان خودش بازی خوبی بود. من اون زمان خیلی باهاش حال کردم.
مشکل زیاد داشت که بدترینش نداشتن چک پوینت که واقعا میرفت رو اعصاب. تو یه مرحله سخت 1 ساعت پیشروی میکردی به محض اینکه شهید میشدی (:دی) بازی از ثانیه اول مرحله شروع میشد!!.
به این یکی میشه امیدوار بود. وجود خون + سازنده جدید + Cooperate Mode و المان های نقش آفرینی میتونه جایگاه مناسبی برای این عنوان فراهم کنه.

يه تريلر ازش ديدم واقعا گرخيدم ! خيلي خفن بود ! 7 8 تا ارگان و لشگر ريخته بودن 1 نفر آدم ! 167 نفر رو تو همون يه تيكه جا تركوند ! خون هم خيلي فراوان بود . البته نسخه قبل رو بازي نكردم !

يه تريلر ازش ديدم واقعا گرخيدم ! خيلي خفن بود ! 7 8 تا ارگان و لشگر ريخته بودن 1 نفر آدم ! 167 نفر رو تو همون يه تيكه جا تركوند ! خون هم خيلي فراوان بود . البته نسخه قبل رو بازي نكردم !
تعداد مناسبی از دشمن که هوش درستی داشته باشن خیلی عالیه. خون هم که دیگه :love:.

خیلی بالاتر از اون چیزی بود که انتظار داشتم!. Boss Fight ها حماسی. گرافیکش حداقل دوبرابر بازی های هم سبک خودشه!!. داستانش هم زیبا بنظر میاد.
توسط Konami در ژاپن بصورت انحصاری عرضه میشه. تاریخ TBA هست.

نه بابا از این Hack & Slash های حماسی هست ! در سبک DW هست !
یه نفری باید یه ملت رو قلع و قم کنی ! :d
کلا شات هاش جالبه ! امیدوارم بازی خوبی هم باشه !

یکی دوتا هم گیم پلی داره، یه تریلر جدیدهم اومده ازش. شاخ سبک قوچی قوچی خودشه. جلوهای تصویری زیبا، از همه مهمتر خون. تو DW و SW خون مون نداریم اصلا :دی.

مشکل زیاد داشت که بدترینش نداشتن چک پوینت که واقعا میرفت رو اعصاب. تو یه مرحله سخت 1 ساعت پیشروی میکردی به محض اینکه شهید میشدی (:دی) بازی از ثانیه اول مرحله شروع میشد!!.
به این یکی میشه امیدوار بود. وجود خون + سازنده جدید + Cooperate Mode و المان های نقش آفرینی میتونه جایگاه مناسبی برای این عنوان فراهم کنه.

دقیقا همین ایراد باعث شد من اون موقع بیخیالش بشم، در حده گریه آدم رو کنف میکرد
ولی بجز این چک پوینت تو زمانه خودش خیلی خوب بود
امید دارم این شماره که میدونم خوبه چک پوینت داشته باشه
فک کنم قبلی رو هم یادشون رفته بوده واسش بزارن:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or