اون طور که من فهمیدمسلام
ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم . چطوری میشه زیر نویس sub/idx یک فیلم رو هماهنگ کرد در کوتاه ترین زمان ؟
با تایمینگ خود VobSub خیلی ور رفتم ولی زیرنویس سرعتش متغییره و نمیشه با اون تنظیم کرد
فقط یک رهنمایی کامل بزارید الان تو سریال هیروز قسمت سومش گیر کردم
ممنون
برو اینجا srt بگیر با kmplayer هم جواب میده!!!سلام به دوستان عزيز
عزيزان زير نويس فارسی فليم اره 1 و 2 و 3 و 4 و 5 رو ميخواستم ، از اونايی که ميشه با KM Player اجراش کرد! ( Sub\idx )
ممنون ميشم اگر سريع زحمتش رو بکشيد لازم دارم
خب این رو باید شما تست کنی دیگهممنون دوست من بابت لينکا ، اما تو هرکدوم 5-6 تا زير نويس مختلف آپلود شده ، کدوم يکی رو دانلود کنم؟ کدوم يکی کاملا با فيلم هماهنگه و روان و درست ترجمه شده؟
دوست عزیز اگه می خوای روی دایویکس اجرا بشه هیچ برنامه ای احتیاج نداره فقط زیرنویس رو هم اسم فایل دایویکس کن همینآقا من تازه شروع کردم به دانلود فیلم DIVX و هنوز درست زیرنویس اضافه کردن رو یاد نگرفتم تو نت هم که سرچ کردم همش برنامه AVI SUB میومد دانلودش کردم ولی زیر نویس رو که به فیلم اضافه میکنم نمیاد اصلا"
میشه یکی از دوستان زحمت بکشه منو کامل راهنمایی کنه...
برای دیدن فیلم های دایوایکس KMPlayer پیشنهاد میشه! قابلت اضافه کردن زیرنویس و کلا ویرایش زیرنویس رو هم داره...AVI چطور؟؟؟ برای فرمت AVI از چه برنامه ای برای اضافه کردن زیرنویس استفاده کنم من همین فیلمهایی رو میگم که روی تورنت میان و حدودا" اکثرشون 700 مگ حجم دارن یه برنامه راحت برای برای اضافه کردن زیرنویس به این فیلم ها میخوام...