Movies Subtitle | زير نويس فيلم

سلام
زيرنويس فيلم Scream (جيغ) 1و2و3 رو ميخواستم نسخه هم فرق نميكنه هرچي باشه مشكلي نيست
فعلا فقط تونستم Scream 1 رو برات پیدا کنم. بازم میگردم اگر 2 و 3 پیدا شد برات میذارم.;)
http://www.zshare.net/download/5746825741f88bdd/
کسی زیر نویس فارسی درست حسابی از Batman :The Dark Knight داره ؟ مرسی :biggrin1: .
بفرمایید:
http://www.zshare.net/download/5746831791666e2b/
یا علی مدد

سلام!
حسن جان بابت زیرنویس های قبلی ممنون، این هم چند تا فیلم دیگه است که خواستم ببینم زیرنویس فارسی داره یا نه:
The Big Lebowski
Equilibrium
Resident Evil Degeneration
Righteous Kill

سلام
یه چی تو مایه های عاجزانه و داغون و اینا . بیزحمت زیر نویس sleepy hollow فارسی رو لطف کنید .بعد هم من هر چی گرفتم 2 قسمت بوده مثلا برا سی دی اول و دوم که تو پارت دوم به خاطر زمان بندی متفاوتشون زیرنویس رو نشون نمیده . نشسم خودم زمان بندی و مچ کردم یوخده . مشکل حل شد اما فیلم زهر مار شد .
پس بی زحمت در یه حرکت اعصاب دوستانه زیرنویس یکسره این فیلم و بزارین که خودتون میدونین یکسرس ها؟

من که میدونم جوابی نمیگیرم:دی

سلام
یه چی تو مایه های عاجزانه و داغون و اینا . بیزحمت زیر نویس sleepy hollow فارسی رو لطف کنید .بعد هم من هر چی گرفتم 2 قسمت بوده مثلا برا سی دی اول و دوم که تو پارت دوم به خاطر زمان بندی متفاوتشون زیرنویس رو نشون نمیده . نشسم خودم زمان بندی و مچ کردم یوخده . مشکل حل شد اما فیلم زهر مار شد .
پس بی زحمت در یه حرکت اعصاب دوستانه زیرنویس یکسره این فیلم و بزارین که خودتون میدونین یکسرس ها؟

من که میدونم جوابی نمیگیرم:دی
این فایل که پیوست کردم یکسرس .
می تونی از » اینجا « هم بگیری و یا از » اینجا « .

Attachments

ممنون سعید جون. یه سره هس اما حدود 1 الی 2 3 دقیقه زیرنویسش جلوتره:( با kmplayer نیگا میکنم بعد سینک میکنم اما هیچی عوض نمیشه. شایدم کار دیگری باید کرد.
ممنون

ممنون سعید جون. یه سره هس اما حدود 1 الی 2 3 دقیقه زیرنویسش جلوتره:( با kmplayer نیگا میکنم بعد سینک میکنم اما هیچی عوض نمیشه. شایدم کار دیگری باید کرد.
ممنون
سلام
مهدی جون زیرنویس انگلیسی مچ با فیلمت رو بده ببینم!
ببینم میشه کاریش کرد:دی

درود
دوستان زير نويس فيلم هاي unforgiven و ben hur رو مي خواستم كه اولي 1 پارت و دومي 2 پارت هست.
ممنون

Unforgiven

واسه Ben Hur هم متاسفانه من چیزی پیدا نکردم .

سلام
لطفا زیر نویس فارسی فصل دوم سریال Prison.Break بدین ؟
سالم باشه :cheesygri

Prison Break Season 2

سلام.زيرنويس فارسي اين چندتا فيلمو مي خواستم
The Fast & The Furious
2 Fast 2 Furious
The Escapist
Beverly Hills Chihuahua
The Village Barbershop
Hellsing 1 & 2
ممنون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند