دوست عزیز واسه اینکه فیلمی که روی Dvd هست با زیرنویس ببینی یه سری برنامه ها هستن که اینکار رو انجام میدن!
مثلا من خودم از Total Video Converter استفاده میکنم که همراه باهاش یه برنامه ی دیگه به اسم Total Video Player نصب میشه که با اون میشه به شاخه ی دی وی دی بری و فایل اول فیلم رو از اونجا انتخاب کنی و بعد که فیلم اجرا شد روی تصویر کلیک راست کنی و load subtitle رو بزنی و زیرنویست رو انتخاب کنی! قسمت اول فیلم که تموم شد خود به خود میره قسمت بعدی فیلم ولی زمان بندی تغییر نمیکنه و این طوری میشه فیلم دی وی دی رو با زیرنویس جدا که روی هاردته ببینی!
اون روش vobsub و... ماله وقتیه که فیلم شما شامل یه بخش باشه(مثل xvid )
موفق باشی
من یه برنامه گرفتم که آیکونش وسطش علامت play هست و شبیه Media Player فقط فرقش اینه که از دو رنگ آبی وسفید در آیکونش استفاده شده و خوده برنامه هم مثله Winamp هست اما وقتی کیلیک راست می کنم load subtitle نداره؟اگه میشه برنامه رو برای داونلود بزار.خیلی خیلی ممنون میشم .
پسته منو نقله قول کرد منم خودم بهش معرفی کردم این برنامه رو! این که گفتی یه برنامه وحشتناک قوی واسه پخش DVD هست و البته XVID هم پخش میکنه ولی امکاناته خاصی نداره!!اگر منظورت اینهست اسم برنامه WinDVD Platinum هست که حجمش حدود 36 مگه اگه می خوای اساتید باید زحمتشو بکشن::biggrin1:![]()
پسته منو نقله قول کرد منم خودم بهش معرفی کردم این برنامه رو! این که گفتی یه برنامه وحشتناک قوی واسه پخش DVD هست و البته XVID هم پخش میکنه ولی امکاناته خاصی نداره!!
![]()
:cheesygri
سلام به همه دوستان.خسته نباشید.زیرنویس The Life of David Galeو Alfie رو می خواستم.ممنون
این اخرین ورژن برنامه هست!
Total Video Converter 3.11
سلامممنون از لطفت.ولی من فایل اول رو انتخاب کردم بعدشم زیرنویسو ولی وقتی فایل تموم شد بازم از اول شروع شد.نمیدونم باید فیلم و رو هارد بریزم؟آخه من از رو ایمیجه فیلم , رو هاردم استفاده کردم.ایمیج رو توی درایو مجازی گذاشتم بعد فایل اول رو انتخاب کردم.
سلام
نه نباید روی هارد بریزی!
فقط فایل اول فیلمت رو انتخاب کن و زیرنویس رو لود کن به اخرش که رسید خود به خورد میره قسمت بعدی رو میخونه و شما نمیخواد کاری انجام بدی...
پروفسور سمیر زیرنویسی واسش نیست:biggrin1:سلام
آقا زیرنویس Meet The Robinsons (2007) DVDRip وجود نداره؟:biggrin1:اگه هست یه جوون مردی زحمتش رو بکشه.
ممنون
سلام
خوب مشکل همین جاست که وقتی فایل اول تموم میشه بازم همون فایله اول رو از اولش پخش می کنه و قسمت بعدی نمیره!