Movie Center

تو ایران عقب‌مونده ما، طرف (استاد) میاد به دانشجویان رشته فیلم‌سازیش می‌گه بشینید کتاب بخونید؛ ادبیات داستانی دهه‌های هفدهم، هجدهم، نهم رو بخونید؛ شاهنامه فردوسی بخونید (اگه نخونید، چیزی از داستان‌سرایی حالیت نمیشه) بشینید فن بوطیقا (ارسطو) رو شخم بزنید؛ این‌ها شما رو فیلم‌نامه‌نویس می‌کنه.

از اونور؛ یک طرف (زوئی کرویتز) با دیدن دو یا سه تا فیلمِ Get Out، Don't Worry Darling و I Spit On Your Grave، میاد Blink Twice رو می‌سازه! :D 🦢

آخرین ویرایش:
یه فیلمی بود فکر کنم جکی جان بازی کرده بود. برای خودش ربات های اسباب بازی داشت. تانک و این چیزها... و با اونا با گروه مقابل مبارزه می‌کرد. البته سایز ربات ها کوچک بود و در حد همون اسباب بازی بودن. کسی اسمشو میدونه؟
هر چی گشتم پیداش نکردم
مطمئنی جکی چان بوده ؟
من تو بچگی همچین فیلمی رو یادم میاد محصول هنگ کنگ بوده یارو شبیه جکی چان بود و با ربات های کوچیک یک ربات سیاه بزرگ رو شکست میداد
اسم فیلم :

Mad Mission part 2:Aces Go Places​

یه فیلمی بود فکر کنم جکی جان بازی کرده بود. برای خودش ربات های اسباب بازی داشت. تانک و این چیزها... و با اونا با گروه مقابل مبارزه می‌کرد. البته سایز ربات ها کوچک بود و در حد همون اسباب بازی بودن. کسی اسمشو میدونه؟
هر چی گشتم پیداش نکردم
فکر کنم Chinese Zodiac باشه خیلی سال پیش توی خدمت دیدمش.

• Like
Reactions: homayoon k2
سیدنی سوئینی اگه این بوبزها رو نداشت چیکار میکرد واقعا. جایی نیست که استفاده ابزاری ازشون نکنه :D
آقا استفاده کنه . خوبه که . ایشون اگه استفاده ابزاری نکنه ابزار می افته دست امثال زندایا اتفاقا خوبه که این بانوان هنوز فعال هستن و متر و معیار های سنتی هات بودن رو حفظ می کنن :))

nation's pride

تو ایران عقب‌مونده ما، طرف (استاد) میاد به دانشجویان رشته فیلم‌سازیش می‌گه بشینید کتاب بخونید؛ ادبیات داستانی دهه‌های هفدهم، هجدهم، نهم رو بخونید؛ شاهنامه فردوسی بخونید (اگه نخونید، چیزی از داستان‌سرایی حالیت نمیشه) بشینید فن بوطیقا (ارسطو) رو شخم بزنید؛ این‌ها شما رو فیلم‌نامه‌نویس می‌کنه.

از اونور؛ یک طرف (زوئی کرویتز) با دیدن دو یا سه تا فیلمِ Get Out، Don't Worry Darling و I Spit On Your Grave، میاد Blink Twice رو می‌سازه!
:D 🦢
چقدم پوینت لس و بی معنی بود
خودشونم نفهمیدن برای چی اینکارها رو میکردن ، طبق معمول هم با بازی فاجعه چانینگ تاتوم همراه بود

• Like
Reactions: HACKBOTER
اولین تریلر از جدیدترین اسپین آف جان ویک یعنی فیلم Ballerina با بازی گل بانو آنا د آرماس منتشر شد.

View attachment 351398
اسم اون یکی بالرینای کره ای رو برداشتن ، چسبوندنش به جان ویک یه داستان من درآوردی اینا پدر من رو کشتن هم وصل کردن بهش ، خب این که کلا ی چیز دیگه شد اسم فیلم رو هم عوض میکردی دیگه
به نظرم بالرینای کره ای از کل این یونیورس بهتره حتما ببینید...

فیلم‌نامه «بالرینا» سال 2017 نوشته شده است (اون هم به صورت گُمانی - Spec Script)؛ قرار بود یک استراحتی میان فیلم John Wick 2 و John Wick 3 باشه؛ ولی «لاینزگیت» ترجیح داد که یک معرفی مختصری از این کاراکتر در فیلم سوم داشته باشد؛ پس تشابه داستانی، مضمون با فیلم «بالرینای کُره‌ای» تصادفی بوده؛ هرچند کُره‌ای‌ها ممکن است از پیرنگ فاش‌شده برای تولید فیلم خود استفاده کرده باشند و فکر کنند (و بازی‌سنتری‌ها گمان کنند) که آن‌ها دست پیش رو از John Wick Universe گرفته‌اند. انتخاب بازیگر (از کلوئی گریس تا آنا دی آرماس)، یافتن کارگردان و مسائل دیگر باعث شد این فیلم Spin-Off فرایند پیش‌تولید طولانی را بگذارند و بالاخره در سال 2025 آماده اکران شود.

پی‌نوشت: فرانچایز «جان ویک» لنگه‌ای در ژانر اکشن ندارد؛ یک آرت-هاوس اکشن؛ مولد زیرژانر در ماهیت اکشن و شاید جزئی از بهترین‌های تاریخ سینمای اکشن قلمداد شود؛ هرچی که بعد از «جان ویک» می‌بینید؛ الهام‌گرفته از John Wick است. پس End of Discussion :D 🦢

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or