Movie Center

فیلم های دهه 90 اصلا فارغ از ایده ها به نظرم حس حال زندگی میداد
حس طلایی نور خورشید
ماشین امریکایی
رویا امریکایی
دخترهای زیبا و جذاب
همین الان تریلر فیلمی به اسم 1992 ببین ، مثلا دهه 90 هستش ولی اصلا خیلی چرکه
و از همه مهمتر اکثر تخریب ها واقعی یا داخل استدیو (سوله) یا کوچک شده با ماکت بودن
الان که رسما cgi
هرچقدر هم cgi واقعی باشه بازم هیچی شبیه به واقعیت نمیشه

تمام زیبایی آلن دولن به حرف نزدن زیادش تو فیلم هاش بود
شخصیت زیبا و ساکت و مرموز ، البته نون قیافشو خورد
همون تریلرشم نتونستم تحمل کنم.😬
حالا کسی هم مدعی نیست که همه فیلم های دهه 90 شاهکار هستن که دوستان یه فیلم بد دیدن که اندازه بودجه شم نفروخته و میخوان کل دهه رو با همون یکی دو فیلم زیر سوال ببرن.
ولی شاهکارها برای همون دهه و یه مقدار هم دهه اول قرن بیست یکم ساخته شدن و دیگه حتی کارگردان های خودشونم نتونستن تکرارشون کنن مثل ماتریکس یا ارباب حلقه ها

واقعا دوستان من چطور میتونم همچین چیزی رو هضم کنم که فیلم باربی 2023 پرفروش ترین فیلم سال شده و جزو بهترین فیلم ها شده در حالی که به نظر من گذاشتن اسم فیلم رو همچین چیزی رو کسر شان سینما میدونم.😐

واقعا توهینه به ما که در برابر فیلمهایی که ما دیدیم سینمای امروز چی داره میسازه

همون تریلرشم نتونستم تحمل کنم.😬
حالا کسی هم مدعی نیست که همه فیلم های دهه 90 شاهکار هستن که دوستان یه فیلم بد دیدن که اندازه بودجه شم نفروخته و میخوان کل دهه رو با همون یکی دو فیلم زیر سوال ببرن.
ولی شاهکارها برای همون دهه و یه مقدار هم دهه اول قرن بیست یکم ساخته شدن و دیگه حتی کارگردان های خودشونم نتونستن تکرارشون کنن مثل ماتریکس یا ارباب حلقه ها

واقعا دوستان من چطور میتونم همچین چیزی رو هضم کنم که فیلم باربی 2023 پرفروش ترین فیلم سال شده و جزو بهترین فیلم ها شده در حالی که به نظر من گذاشتن اسم فیلم رو همچین چیزی رو کسر شان سینما میدونم.😐

واقعا توهینه به ما که در برابر فیلمهایی که ما دیدیم سینمای امروز چی داره میسازه

من با آوردن مثال فیلم «شوگرلز» (که اطلاعات ویکی‌پدیایی خوبی هم درباره عملکرد تجاریش دادی!)، پرونده سینمای دهه 90 رو نبستم؛ گفتم آت‌وآشغال زیاد داره و باید بری سراغ آثار تصفیه‌ شده؛ این شامل تمامی دهه‌ها میشه. در دهه 90 و پس از موفقیت فیلم Goodfellas، عزیزان اومدند ده‌تا Rip-off از اون فیلم ساختند که Summer of Sam اسپایک لی یکی از اون افتضاح‌ها هست.

کسی نگفته «باربی» یکی از بهترین فیلم‌های سال گذشته بوده؛ این تصور غلط رو نکنید که هر فیلمی نامزد اسکار می‌شه، به معنای بهترین فیلم سال هست (سال 2011 فیلم Extremely Loud and Incredibly Close از سوی منتقدان افتضاح خطاب شد؛ ولی کمپین قوی داشت و تونست به جای «جدایی» فرهادی، نامزد بهترین فیلم بشه!) بهترین فیلم سال گذشته از نظر من Blackberry بود که اندازه بودجشم نفروخت! :D 🦢

مرسی نوید
خودمم چند وقته دیگه فیلم کره ایی خوب ندیدم.
این رو گفتی میرم توی کارش.
تو حس نمیکنی سینما کره جدیدا افت کرده؟
فیلم خوبی نمیبینم.

نسبت به قبل خب آره. همین الانم سرچ کنی بهترین فیلمای کُره‌ای، تو ۱۰۰تا اول اکثرشون مال قبل از ۲۰۱۵ هستن. ولی در کل فیلماشون یه جذابیت خاصی داره همیشه. این زبانشون خیلی تاثیر داره لااقل برای من. عجیب تو جذابیت و گیرایی بیشتر کمک میکنه. حالا خوشبختانه یه سری از کارای خوبشونو هنو ندیدم. تو این بی فیلمی، میشه دیدشون و لذت برد :D

• Like
Reactions: Arima Kishou
من با آوردن مثال فیلم «شوگرلز» (که اطلاعات ویکی‌پدیایی خوبی هم درباره عملکرد تجاریش دادی!)، پرونده سینمای دهه 90 رو نبستم؛ گفتم آت‌وآشغال زیاد داره و باید بری سراغ آثار تصفیه‌ شده؛ این شامل تمامی دهه‌ها میشه. در دهه 90 و پس از موفقیت فیلم Goodfellas، عزیزان اومدند ده‌تا Rip-off از اون فیلم ساختند که Summer of Sam اسپایک لی یکی از اون افتضاح‌ها هست.

کسی نگفته «باربی» یکی از بهترین فیلم‌های سال گذشته بوده؛ این تصور غلط رو نکنید که هر فیلمی نامزد اسکار می‌شه، به معنای بهترین فیلم سال هست (سال 2011 فیلم Extremely Loud and Incredibly Close از سوی منتقدان افتضاح خطاب شد؛ ولی کمپین قوی داشت و تونست به جای «جدایی» فرهادی، نامزد بهترین فیلم بشه!) بهترین فیلم سال گذشته از نظر من Blackberry بود که اندازه بودجشم نفروخت! :D 🦢
قسمت دوم جمله رو که ننوشته بودی چیزی که مشخصه که بیان نمیکنه آدم. اینکه مشخصه مثلا از دو سه هزار فیلم های هر دهه بیشتریاش آشغالن.
ما داریم در مورد اوج گرفتن سینما در یه بازه زمانی صحبت میکنیم که شاهکار زیاد داشت.

در مورد باربی من حرفی از اسکار زدم؟
باربی از سوی هیئت ملی بازبینی و انستیتوی فیلم آمریکا، یکی از ده فیلم برتر سال نام گرفت.

شما برای اثبات حرفات مغلطه جزء به کل میکنی اینجا هم شما بلک بری رو مثال میزنی که مثلا بگی فیلمایی هستن که بهترینن ولی اندازه بودجه شون نمیفروشن. خب این که برای همه مشخصه اونو حتی خواجه حافظ شیرازی هم میدونه فیلمایی وجود دارن که اندازه بودجه شون نفروختن ولی عالی بودن مثل فیلم فرزندان انسان

اینکه ابتدا و انتهای سینما را تنها به «آلن دولن» وصل می‌کن(ید)؛ فاجعه است!:D
🦢 :D جمله‌ات بدنه سینما و اون آواتار مارلون براندو رو تو قبر می‌لرزونه
خب منم بلدم نظریه نامحبوب بدم!:D
ما هم این کاره‌ایم!8-}
سینما چیزی ازش نمونده که حرف من بدنه‌اش رو بلرزونه!
همه چی به ف-اک عظما رفته!

قسمت دوم جمله رو که ننوشته بودی چیزی که مشخصه که بیان نمیکنه آدم. اینکه مشخصه مثلا از دو سه هزار فیلم های هر دهه بیشتریاش آشغالن.
ما داریم در مورد اوج گرفتن سینما در یه بازه زمانی صحبت میکنیم که شاهکار زیاد داشت.

در مورد باربی من حرفی از اسکار زدم؟

شما برای اثبات حرفات مغلطه جزء به کل میکنی اینجا هم شما بلک بری رو مثال میزنی که مثلا بگی فیلمایی هستن که بهترینن ولی اندازه بودجه شون نمیفروشن. خب این که برای همه مشخصه اونو حتی خواجه حافظ شیرازی هم میدونه فیلمایی وجود دارن که اندازه بودجه شون نفروختن ولی عالی بودن مثل فیلم فرزندان انسان

مثال «بلک‌بری» دقیقاً نقطه مخالف «شوگرلز» بود که فیلم خوب هم بد تو گیشه می‌فروشه؛ من توش مغلطه‌ای نمی‌بینم! اصلاً مغلطه چی هست؟!

هیئت X یا Y «باربی» رو بهترین فیلم انتخاب کرده؟! این همون هیئت‌هایی نیستند که فیلم Don't Look Up (یکی از آشغال‌ترین آشغال‌ها) رو جز بهترین آثار سال 2021 انتخاب کرده بودند؟!

25 درصد از فیلم‌های هر دهه آشغال هستند؛ مثال، نصف فیلم‌های ترسناک از سال 2005 تا 2009

اوج سینما؟! اوج سینما (یا عصر طلایی سینما) به اوایل دهه 30 میلادی تا اواسط دهه 60 میلادی ختم می‌شه؛ ارباب حلقه‌ها و ماتریکس اوج سینما نیستند. نسل جدید سینما درش فیلم‌نامه لاغر میشه؛ به جاش قاب‌بندی‌ها، میزانسن‌ها و کارگردانی‌ها به پیشرفته‌ترین حالت می‌رسند؛ نصف فیلم‌های A24 از این دسته پیروی می‌کنند!

Unpopular Opinion: فیلم ExistenZ دیوید کراننبرگ خیلی خیلی بهتر از ماتریکس هست! 🦢 :D

پ.ن: این UO پایانی بوی یک جنگ NC-17 می‌ده!:D🦢

و بله من هم معتقدم ارباب حلقه ها و ماتریکس اوج سینما نبودند بلکه پایانی بر این اوج بودند، هر چند ارباب حلقه برای من اوج تمام فیلم هایی هست که تا حالا ساخته شده اند.
به نظرم بیشتر حرف های نامحبوب به این علت زده می شوند که توجه ها رو به سوی خود جلب کنند. از این جهت ماهیتشان بر پایه ی نقد ورزی ریاکارانه استوار است.

و بله من هم معتقدم ارباب حلقه ها و ماتریکس اوج سینما نبودند بلکه پایانی بر این اوج بودند، هر چند ارباب حلقه برای من اوج تمام فیلم هایی هست که تا حالا ساخته شده اند.
به نظرم بیشتر حرف های نامحبوب به این علت زده می شوند که توجه ها رو به سوی خود جلب کنند. از این جهت ماهیتشان بر پایه ی نقد ورزی ریاکارانه استوار است.

نظریه یا عقاید نامحبوب ماهیت «شوآف» ندارند؛ بلکه بستری (تقریباً غیرجدی) را فراهم می‌کند که فرد بالاخره آن عقیده یا نظرش حبس‌شده در ذهن و سینه‌اش را پس از سال‌ها در جمعی بیان کند؛ این عقیده گاهی می‌تواند آن طیف هم‌نظرش را نیز از خواب بیدار کند و قدرت جسارت بدهد تا بر بیان عقیده‌شان پایبند باشند؛ آن هم با بیان دلایل! از سوی دیگر (البته بیشتر)، این عقاید خون دیگران را به جوش می‌آورد و اکثر دیگران تا تا گلوله شات‌گان را سر طرف خالی نکنند، از تخریب فرد کوتاه نمی‌آیند! :D 🦢

پ.ن: ماهیت آن تاپیک UO همین بود که خون دیگران را به جوش آورد؛ در ادامه ایدئولوژی‌های سیاسی و فرهنگی خلط شدند؛ لحن بیش از حد خشن و در پایان هم تاپیک بسته شد (البته الان وضعیتش را نمی‌دانم!)

دوستمون که خدایی خوش سلیقه است و دانش خیلی خوبی تو این زمینه داره من خودم خیلی ازش یاد گرفتم، اوریگامی رو میگم نه فراستی :D

اما در مورد این شخصیت فراستی؛ به نظرم اصل قضیه ایشون ها هستند و فراستی در نادانی عین خودشیفتگی و شارلاتانی و عقده و حسادت، انگشت کوچیک ایشون ها هم نمیشه: :D

View attachment 346846View attachment 346847View attachment 346848
اصلا خود فراستی قبل توبه ـش یه جورایی مرید و کمراد امثال این مجانین بوده. :D
==============

من باب بحثی که شکل گرفته به نظرم بهترین و کامل ترین توصیف این جمله بود :D:
هر چند ارباب حلقه برای من اوج تمام فیلم هایی هست که تا حالا ساخته شده اند.
من هم.

نظریه یا عقاید نامحبوب ماهیت «شوآف» ندارند؛ بلکه بستری (تقریباً غیرجدی) را فراهم می‌کند که فرد بالاخره آن عقیده یا نظرش حبس‌شده در ذهن و سینه‌اش را پس از سال‌ها در جمعی بیان کند؛ این عقیده گاهی می‌تواند آن طیف هم‌نظرش را نیز از خواب بیدار کند و قدرت جسارت بدهد تا بر بیان عقیده‌شان پایبند باشند؛ آن هم با بیان دلایل! از سوی دیگر (البته بیشتر)، این عقاید خون دیگران را به جوش می‌آورد و اکثر دیگران تا تا گلوله شات‌گان را سر طرف خالی نکنند، از تخریب فرد کوتاه نمی‌آیند! :D 🦢

پ.ن: ماهیت آن تاپیک UO همین بود که خون دیگران را به جوش آورد؛ در ادامه ایدئولوژی‌های سیاسی و فرهنگی خلط شدند؛ لحن بیش از حد خشن و در پایان هم تاپیک بسته شد (البته الان وضعیتش را نمی‌دانم!)
من سخنان شما را نسبت به یک انسان که حق اظهار نظر دارد را می پذیرم، و شما هم واکنش هایی که نسبت به سخناناتان هست هست را باید بپزیرید. اینکه خون دیگران به جوش می آید حداقل در مورد من صدق نمی کند.
وقتی چنین حرفایی در مورد آلن دلون می زنید یا از ناشی گری شماست چون در آن صورت است نادانسته هجمه ها را به سوی خود کشانده اید. یا دانسته این کار را کرده اید که خون دیگران به قل خودتان به جوش بیاید. یا واقعا باور دارید اووریتد است ک به آن من احترام می گذارم حداقل به خاطره ماهیت واقعیش.
در اینجا نه کسی مرا می رنجاند و نه مرا شاد می کند. از این جهت من کسی در مقابل خود نمی بینم که بخواهم برای او شمشیر بکشم. در بحث با من همیشه راحت باشید چرا که من در تعادل کامل با هستی قرار دارم.

بحث پیچیده تر از این حرفاست که بخوام اینجا تایپ کنم
تمام دوره های سینما به جز 2012 به این سمت جذاب هستند
به نظرم دهه 90 تا اوایل 2005/6 یکی از بهترین دوره ها برای فیلم های بلاک باستر و پروژه های عظیم بود
دهه جدید دهه تکنولوژی و دیجیتال ، پلیرهای جدید ، تلویزیون های جدید ، پردازش سنگین عناوین و اکشن های ناب و تازه جذابیت فیلم ها رو 2 چندان کرده بود
بحث اورریت بودن الن دلون رو کاری ندارم ولی به نظرم الن از اون بازیگرای های تک نقشی بود
برخلاف بعضی از بازیگرها مثل ال و بیل و.......
درکل نمیشه روش عیبی گذاشت

سینمای موج نوی فرانسه با بازیگرها و کارگردانهای مطرح خودش انقلابی در صنعت سینما بود در ادامه این موج هم ستاره های مثل الن دلون و بلموندو و سایرین به همراه کارگردانهایی مثل ژان پیر ملویل نقش عظیمی در شکل گیری سینمای جدید بعد از جنگ جهانی داشتند

دوست عزیزمون اوریگامی هم نظر خودشون رو میگن و مثل هر نظر دیگه ای محترم هست ولی دلیل بر صحیح بودنش نیست نقدهای فیلمهای اون دوره هست میتونید مطالعه بفرمایید

من دیر به موضوع رسیدم :D ولی یک چیزی همیشه تو ذهنم از این مرحوم تازه سفر کرده تو ذهنم بود و اونم این که هیچ موقع حس خفنی از فیلم های آلن دلون نگرفتم.
کاریزما و محبوبیتش رو کاری ندارم منظورم فقط و فقط قدرت بازیگریش هستش.
خیلی از نقش هاش جوری بود یک کاراکتر رو در چند فیلم تکرار می کرد. حتی سامورایی هم آنچنان مورد پسند من نبود.
به گفته وحید بایرن عزیز این احتمال هم هست که نظر من صحیح نباشه ولی خب نظرمه دیگه :دی

مثال «بلک‌بری» دقیقاً نقطه مخالف «شوگرلز» بود که فیلم خوب هم بد تو گیشه می‌فروشه؛ من توش مغلطه‌ای نمی‌بینم! اصلاً مغلطه چی هست؟!

هیئت X یا Y «باربی» رو بهترین فیلم انتخاب کرده؟! این همون هیئت‌هایی نیستند که فیلم Don't Look Up (یکی از آشغال‌ترین آشغال‌ها) رو جز بهترین آثار سال 2021 انتخاب کرده بودند؟!

25 درصد از فیلم‌های هر دهه آشغال هستند؛ مثال، نصف فیلم‌های ترسناک از سال 2005 تا 2009

اوج سینما؟! اوج سینما (یا عصر طلایی سینما) به اوایل دهه 30 میلادی تا اواسط دهه 60 میلادی ختم می‌شه؛ ارباب حلقه‌ها و ماتریکس اوج سینما نیستند. نسل جدید سینما درش فیلم‌نامه لاغر میشه؛ به جاش قاب‌بندی‌ها، میزانسن‌ها و کارگردانی‌ها به پیشرفته‌ترین حالت می‌رسند؛ نصف فیلم‌های A24 از این دسته پیروی می‌کنند!

Unpopular Opinion: فیلم ExistenZ دیوید کراننبرگ خیلی خیلی بهتر از ماتریکس هست! 🦢 :D

پ.ن: این UO پایانی بوی یک جنگ NC-17 می‌ده!:D🦢
شما عصر طلایی هالیوود رو با عصر طلایی سینما قاطی کردی داداش.
در عصر طلایی سینما اختلاف نظرها وجود داره که بعضی ها تا همین 2020 رو عصر طلایی سینما میگن ولی از نظر من دهه نود و اوایل قرن 21 رو عصر طلایی سینما میگم اگه شما نظر متفاوت داری میتونی بگی نظر متفاوت داری دیگه چرا اطلاعات غلط میدی؟
کسی که میگه ماتریکس و ارباب حلقه ها اوج سینما نیستن به نظرم برای همچین کسی نباید وقت هدر داد.

• Like
Reactions: Arios 22 and VICE
من دیر به موضوع رسیدم :D ولی یک چیزی همیشه تو ذهنم از این مرحوم تازه سفر کرده تو ذهنم بود و اونم این که هیچ موقع حس خفنی از فیلم های آلن دلون نگرفتم.
کاریزما و محبوبیتش رو کاری ندارم منظورم فقط و فقط قدرت بازیگریش هستش.
خیلی از نقش هاش جوری بود یک کاراکتر رو در چند فیلم تکرار می کرد. حتی سامورایی هم آنچنان مورد پسند من نبود.
به گفته وحید بایرن عزیز این احتمال هم هست که نظر من صحیح نباشه ولی خب نظرمه دیگه :دی
کلا سینما صنعت ساخت سرگرمی هست و ممکنه میلیاردها نفر با میلیونها سلیقه وجود داشته باشه میشه گفت صحیح و غلطی داخلش وجود نداده و ببشترش سلیقه افراد هست ولی اینکه یه فیلمی رو بخوایم فیلم خوبی ازش یاد کنیم یا نه دیگه برمیگرده به اینکه چه تعداد افراد و منتقدی از اون فیلم خوششون اومده و تحسینش کردن و همین میشه معیار کلی برای رتبه دادن به اون فیلم یا بازیگر

مثلا خود من با فیلمهای جناب گاسپار نوئه اصلا ارتباط نمیگیرم و به نظرم اتلاف وقت هستن ولی خیلی ها از فیلمهای این شخص خوششون میاد و تحسینش میکنن

یا داخل صنعت گیم خودمون اکثریت بازی رد دد ۲ رو یه شاهکار میدونن ولی من ادم میشناسم اصلا از این بازی خوشش نمیاد و میگه زباله هست در هر حال اونم نظرش هست و این صنعت ها هم هدف اصلیشون سرگرمی هست و ممکنه هر شخصی سلیقه ش فرق کنه و نمیشه بهش خرده گرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or