Movie Center

من دیر به موضوع رسیدم :D ولی یک چیزی همیشه تو ذهنم از این مرحوم تازه سفر کرده تو ذهنم بود و اونم این که هیچ موقع حس خفنی از فیلم های آلن دلون نگرفتم.
کاریزما و محبوبیتش رو کاری ندارم منظورم فقط و فقط قدرت بازیگریش هستش.
خیلی از نقش هاش جوری بود یک کاراکتر رو در چند فیلم تکرار می کرد. حتی سامورایی هم آنچنان مورد پسند من نبود.
به گفته وحید بایرن عزیز این احتمال هم هست که نظر من صحیح نباشه ولی خب نظرمه دیگه :دی

مثال «بلک‌بری» دقیقاً نقطه مخالف «شوگرلز» بود که فیلم خوب هم بد تو گیشه می‌فروشه؛ من توش مغلطه‌ای نمی‌بینم! اصلاً مغلطه چی هست؟!

هیئت X یا Y «باربی» رو بهترین فیلم انتخاب کرده؟! این همون هیئت‌هایی نیستند که فیلم Don't Look Up (یکی از آشغال‌ترین آشغال‌ها) رو جز بهترین آثار سال 2021 انتخاب کرده بودند؟!

25 درصد از فیلم‌های هر دهه آشغال هستند؛ مثال، نصف فیلم‌های ترسناک از سال 2005 تا 2009

اوج سینما؟! اوج سینما (یا عصر طلایی سینما) به اوایل دهه 30 میلادی تا اواسط دهه 60 میلادی ختم می‌شه؛ ارباب حلقه‌ها و ماتریکس اوج سینما نیستند. نسل جدید سینما درش فیلم‌نامه لاغر میشه؛ به جاش قاب‌بندی‌ها، میزانسن‌ها و کارگردانی‌ها به پیشرفته‌ترین حالت می‌رسند؛ نصف فیلم‌های A24 از این دسته پیروی می‌کنند!

Unpopular Opinion: فیلم ExistenZ دیوید کراننبرگ خیلی خیلی بهتر از ماتریکس هست! 🦢 :D

پ.ن: این UO پایانی بوی یک جنگ NC-17 می‌ده!:D🦢
شما عصر طلایی هالیوود رو با عصر طلایی سینما قاطی کردی داداش.
در عصر طلایی سینما اختلاف نظرها وجود داره که بعضی ها تا همین 2020 رو عصر طلایی سینما میگن ولی از نظر من دهه نود و اوایل قرن 21 رو عصر طلایی سینما میگم اگه شما نظر متفاوت داری میتونی بگی نظر متفاوت داری دیگه چرا اطلاعات غلط میدی؟
کسی که میگه ماتریکس و ارباب حلقه ها اوج سینما نیستن به نظرم برای همچین کسی نباید وقت هدر داد.

• Like
Reactions: Arios 22 and VICE
من دیر به موضوع رسیدم :D ولی یک چیزی همیشه تو ذهنم از این مرحوم تازه سفر کرده تو ذهنم بود و اونم این که هیچ موقع حس خفنی از فیلم های آلن دلون نگرفتم.
کاریزما و محبوبیتش رو کاری ندارم منظورم فقط و فقط قدرت بازیگریش هستش.
خیلی از نقش هاش جوری بود یک کاراکتر رو در چند فیلم تکرار می کرد. حتی سامورایی هم آنچنان مورد پسند من نبود.
به گفته وحید بایرن عزیز این احتمال هم هست که نظر من صحیح نباشه ولی خب نظرمه دیگه :دی
کلا سینما صنعت ساخت سرگرمی هست و ممکنه میلیاردها نفر با میلیونها سلیقه وجود داشته باشه میشه گفت صحیح و غلطی داخلش وجود نداده و ببشترش سلیقه افراد هست ولی اینکه یه فیلمی رو بخوایم فیلم خوبی ازش یاد کنیم یا نه دیگه برمیگرده به اینکه چه تعداد افراد و منتقدی از اون فیلم خوششون اومده و تحسینش کردن و همین میشه معیار کلی برای رتبه دادن به اون فیلم یا بازیگر

مثلا خود من با فیلمهای جناب گاسپار نوئه اصلا ارتباط نمیگیرم و به نظرم اتلاف وقت هستن ولی خیلی ها از فیلمهای این شخص خوششون میاد و تحسینش میکنن

یا داخل صنعت گیم خودمون اکثریت بازی رد دد ۲ رو یه شاهکار میدونن ولی من ادم میشناسم اصلا از این بازی خوشش نمیاد و میگه زباله هست در هر حال اونم نظرش هست و این صنعت ها هم هدف اصلیشون سرگرمی هست و ممکنه هر شخصی سلیقه ش فرق کنه و نمیشه بهش خرده گرفت

حتی زیباترین زن سیاهپوست ام نیست
روزاریو داوسن و هیلی بری خیلی قشنگ تر بودن تو سن اين
زن که هیچی با مردان هم مقایسه کنی خیلی از این خوشگل تر پیدا میشه.
اصلا بین بازیگرا هم هیچی مطمنم همین الان بری جلو پادگان 07 کازرون بین سرباز های کچل و افتاب سوخته اعزامی تیر حداقل بالای10.20تا از این قشنگ تر پیدا میکنی.

الان سایتی هست که انکودهای درست و حسابی مثل KeepFRDS و Silence و... رو برای فیلم و سریال‌ها بذاره؟ هر سایتی که دیدم فقط PSA و Pahe رو میذارن. متاسفانه اکثر این انکودرها هم ترکرشون پرایوته و فقط با اینوایت میشه واردشون شد.
قبلا فیلم‌بان تنوع کیفیت خیلی خوبی داشت که جمع کرد. الانم من فقط فردا دانلود رو میشناسم اما ارشیوشون کامل نیست و دونه دونه سریال‌های قدیمی رو با کیفیت خوب قرار میدن ولی خب هر لحظه ممکنه دوباره سرور و سایتشون بسته بشه چون گویا از لحاظ مالی مشکل دارن :D

• Like
Reactions: Arash-S212
در واقع آن چیزی که باید فرمان را در پایان Inside out 2 بر عهده بگیرد تعادل است اما چیزی که تمام عناصر را برای بازگشت به یک نیروی واحد تبدیل می کند امید است.
در واقع پیام اینساید این است که نباید احساساتمان را به نظر و جلب توجه دیگران گره بزنیم هر چند آن را با پایان بندی سطحی فیلم که به شادی می انجامد هدر می دهد.

الان سایتی هست که انکودهای درست و حسابی مثل KeepFRDS و Silence و... رو برای فیلم و سریال‌ها بذاره؟ هر سایتی که دیدم فقط PSA و Pahe رو میذارن. متاسفانه اکثر این انکودرها هم ترکرشون پرایوته و فقط با اینوایت میشه واردشون شد.
قبلا فیلم‌بان تنوع کیفیت خیلی خوبی داشت که جمع کرد. الانم من فقط فردا دانلود رو میشناسم اما ارشیوشون کامل نیست و دونه دونه سریال‌های قدیمی رو با کیفیت خوب قرار میدن ولی خب هر لحظه ممکنه دوباره سرور و سایتشون بسته بشه چون گویا از لحاظ مالی مشکل دارن :D
سایت 30nama هست که گرونترین اشتراک رو داره ولی کیفیت های متنوعی داره و آرشیو فوق العاده کامل. سایت فیلتره ولی لینکای دانلودش بازه.

• Like
Reactions: Arash-S212

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or