دومین تریلر رسمی از فیلم Alita- Battle Angel منتشر شد.
کارگردان: رابرت رودریگز
بازیگران: رزا سلزار، کریستف والتس، جنیفر کانلی، ماهرشالا علی، اد اسکرین و میشل رودریگز
720p
-------------------------------------

الان دوباره تست کردم درست شده بودیـ عکس از صفحه ارور میدی ؟ من الان تست کردم لینکا کاملا سالمه واسه بقیه رو نمیدونم ....
مورد انتظار ترین فیلم امسال منView attachment 90733
بازیگران: رزا سلزار، کریستف والتس، جنیفر کانلی، ماهرشالا علی، اد اسکرین و میشل رودریگز
720p
![]()
نرکیب رودریگز وجیمز کامرون چه شود....!!!!!View attachment 90733
720p
![]()
Orphan چند روز پیش دیدم خیلی خوب بودبا اینکه ترسناک نبود ولی برآورده کرد انتظارتمو از یک فیلم Horror.
دوستان یک لیستی از بهترین فیلمای ژانر Horror که نسبتا جدید باشه (از 2000 به بعد) از نظر خودتون میشه معرفی کنید؟ اینقد که در سال فیلم سطح پایین و مسخره تو این ژانر میاد فیلما خوب اون وسط گم میشه، هرچی میگردم چیز خاصی که ارزش دیدن داشته باشه پیدا نمیکنم.
Quiet Place و IT و کونجورینگ و ... اینا که معروفه هیچی چیزای دیگه![]()
گشتم نبود نگرد نیست ! فیلمی که واقعا ترسناک و جدید باشه .Orphan چند روز پیش دیدم خیلی خوب بودبا اینکه ترسناک نبود ولی برآورده کرد انتظارتمو از یک فیلم Horror.
دوستان یک لیستی از بهترین فیلمای ژانر Horror که نسبتا جدید باشه (از 2000 به بعد) از نظر خودتون میشه معرفی کنید؟ اینقد که در سال فیلم سطح پایین و مسخره تو این ژانر میاد فیلما خوب اون وسط گم میشه، هرچی میگردم چیز خاصی که ارزش دیدن داشته باشه پیدا نمیکنم.
Quiet Place و IT و کونجورینگ و ... اینا که معروفه هیچی چیزای دیگه![]()
واقعا انتظار ترسناک بودن از هیچ کدوم ندارمگشتم نبود نگرد نیست ! فیلمی که واقعا ترسناک و جدید باشه .
همون فیلم conjuring معروف هم دریغ از ایجاد ذره ای ترس !
اخرین فیلمی که به نظر من ترسناک اومد the grudge بود .
View attachment 90785
دومین تریلر رسمی از فیلم Slender Man منتشر شد.
بازیگران: جوئی کینگ، جولیا گولدانی تلس، انالیس باسو و تالیثا بیتمن
کارگردان: سیلوین وایت
زمان اکران: 10 آگوست
720p
---------------------------------------------------------------------
بنا بر گزارش های منتشر شده از سوی Deadline، ریبوت فیلم خاطره انگیز Home Alone با نام Stoned Alone و آن هم با درجه سنی Rدر دست ساخت است. رایان رینولدز جزء تولید کنندگان فیلم خواهد بود و این احتمال وجود دارد که ستاره فیلم نیز باشد.
Screenrant
------------------------------------------------------------------
بنا بر شایعات منتشر شده، منبع اصلی فیلم مورد انتظار The Batman اثر مت ریورز؛ کامیک Batman: Year One می باشد که در شاهد حضور بتمن جوان تری برخلاف بتمن حاضر سینما یعنی بن افلک خواهیم بود.
Movieweb
سلامYear One یکی از بهترین کامیکای تاریخه.البته با اون گندی که به The Dark Knight Returns زدن و اثر قهوهای BvS رو دادن بیرون، واقعاً بعید نیست اینم گند بزنن.
![]()