Movie Center

من در عجبم fantastic beasts و shazam میشن خوب اما aquaman میشه بد و مقصرم وارنر ، اقا اگه مقصر وارنره همشون از godzzila گرفته تا shazam باید بد بودن
نمیگم وارنر مقصر نیست اما نه در حدی که هر فیلمی بد بود فقط بخاطر وارنره ، حالا تا انتشار اکوامن خیلی زمان مونده و چیزی معلوم نیست

علاقه شدیدی به گودزیلا دارم...از اون نسخه های کلاسیک ژاپنی بی نظیرش که وقتی بچه بودیم می دیدیم کلی خاطره دارم ...و البته نسخه تازه با این تریلر جدید که واقعا بی نظیر بود با اون اتمسفر خفگان و آخرالزمانی که یه فیلم گودزیلایی باید داشته باشه8-> به شدت حال کردم باهاش...کارگردانش که خوب هست به نظرم و البته جلوه های ویژه در حد خیلی خوب و حتی عالی...فقط با یه فیلمنامه چفت و بست دار و یه روایت خوب و البته طراحی هیولاهای داخل فیلم به یاد ماندنی خواهد شد...
اکوامن هم تریلرش خوب بود و کارگردانش هم خوبه...البته فیلم های اسنایدر هم تریلر های خفنی داشتن به خصوص زباله دوم:-&
به اکوامن امیدوارم:)

• Like
Reactions: bayern_vahid
تریلر گودزیلا واقعا خوب بود، فضاسازی های هر دو نسخه فیلم حداقل تا اینجا عالی بوده، تم فیلم اول تقریبا یه قرمز مرده بود اما این قسمت تم ابی غالب شده و واقعا حس خوبی میده که برای فیلم زحمت کشیده شده و یه فیلم هیولایی اشغال مثل Rampage یا Kong نیست. من قسمت اول رو واقعا دوست داشتم و اون دیدی که کارگردان به گودزیلا داشت و نذاشت زیاد ببینمش کاملا قبول دارم چون به گودزیلا و خود فیلم کاراکتر و شخصیت میده و تبدیل به یه موجود دم دستی نمیزاره بشه.

لپ کلام اینکه هایپ شدیم و اگه فیلم خوبی هم نشه، لامصب تریلر خوبی بود :دی

lws9_img_20180723_093512_084.jpg

=P~

تریلر به شدت بد و ناامید کننده. اصلا شبیه گودزیلا ۲۰۱۴ و گودزیلا ۱۹۹۸ (هرچقدر هم بد اما دوست داشتنی) و حتی مانگاهایش نبود.جلوه های بصری زیادی به کار برده بود که اگر درصدی حساب کنیم، فکر کنم ۸۰ درصد فیلم جلوه های بصری است. میلی بابی براوون همان نقش الون گونه میخواد بازی کنه و انگار همین تیپ کاراکتر را بلد هست. احساساتی، کم دیالوگ… به نظرم نمیاد نقطه عطفی تو کارنامش به حساب بیاد. هیچ وقت علاقه ای به این همه جلوه های ویژه ندارم و نداشتم.

تریلر به شدت بد و ناامید کننده. اصلا شبیه گودزیلا ۲۰۱۴ و گودزیلا ۱۹۹۸ (هرچقدر هم بد اما دوست داشتنی) و حتی مانگاهایش نبود.جلوه های بصری زیادی به کار برده بود که اگر درصدی حساب کنیم، فکر کنم ۸۰ درصد فیلم جلوه های بصری است. میلی بابی براوون همان نقش الون گونه میخواد بازی کنه و انگار همین تیپ کاراکتر را بلد هست. احساساتی، کم دیالوگ… به نظرم نمیاد نقطه عطفی تو کارنامش به حساب بیاد. هیچ وقت علاقه ای به این همه جلوه های ویژه ندارم و نداشتم.
گودزیلا و گیدورا حقوق بالایی می خواستن، بودجشون نرسید خودشونو استخدام کنن مجبور شدن با CGI درستشون کنن. حیف:(

دوستان در ارتباط با mulholland drive من یه تئوری دست و پا شکسته تو ذهنم دارم که با همه اتفاق های فیلم مطابقت نداره...

میخواستم ببینم تحلیلی، متنی ویدیویی چیزی هست که مورد استناد باشه و بخونم ببینم چه اتفاقی واقعا افتاد؟

نمی دونم تئوری خودم چقدر درسته ولی حدس می زنم تا حد زیادی مطابقت داشته باشه... ولی تنها چیزی که ازش مطمئنم زمان بندی فیلم بود که می تونم بگم پس و پیش بود و زمان بندی واقعی با اون ترتیبی که فیلم نشون داد خیلی فاصله داشت...

metal-gear-solid--1124439.jpeg

بر اساس گفته های jordan-vogt-roberts فیلم metal gear solid کاملا بر اساس نسخه اصلی بازی و براساس دیدگاه کوجیما ساخته خواهد شد از نظر او دلیل شکست خوردن فیلم هایی که براساس بازی ساخته میشود دیدگاه متفاوت نسبت به بازی هاست.
The Metal Gear Solid Movie Will Stay True to Kojima's Vision Says Director
........................
چقدر خوب یه کارگردان پیدا شد که فن بازی ها باشه و درک کنه که فیلم بر اساس بازی به چی نیاز داره=D>قبلا هم گفته بود دوست داره از رو metroid یه فیلم بسازه

آخرین ویرایش:
دوستان در ارتباط با mulholland drive من یه تئوری دست و پا شکسته تو ذهنم دارم که با همه اتفاق های فیلم مطابقت نداره...

میخواستم ببینم تحلیلی، متنی ویدیویی چیزی هست که مورد استناد باشه و بخونم ببینم چه اتفاقی واقعا افتاد؟

نمی دونم تئوری خودم چقدر درسته ولی حدس می زنم تا حد زیادی مطابقت داشته باشه... ولی تنها چیزی که ازش مطمئنم زمان بندی فیلم بود که می تونم بگم پس و پیش بود و زمان بندی واقعی با اون ترتیبی که فیلم نشون داد خیلی فاصله داشت...

به به چه فیلمی دیدی، راحت جاده مالهالند بین ده تا فیلم برتر کل زندگی من هست

منبع فارسی بخوای ؟ نقد فارسی یکسری تحلیل نسبتا خوب از فیلم داره ولی بهت پیشنهاد میکنم اگر سررشته فیلم دستت امده به جای خوندن تحلیل ها بری چند بار دیگه فیلم رو ببینی چون لذتش خیلی بیشتره

پ ن: پرسونا از برگمان هم ببین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or