به نظرم 2 suicide squad خیلی بهش میاد اما دنیای DC صدوهشتاد درجه با مارول متفاوته معلوم نیست بیاد موفق میشه یا نهحیف کارگردان فیلم اختصاصی فلش انتخاب شده ، وگرنه بهترین گزینه جیمز گان بود.اگه درست یادم باشه فلش از کرکتر های کمیک بوکی مورد علاقش بود.
من آو استیل 2 هم کارگردان نداره فعلا، ولی احساس میکنم آنچنان به استایل جیمز گان نمیخوره سوپرمن.
---------------
خلاصه امیدوارم وارنر از این وضعیت کمال سواستفاده رو بکنهو رو هوا بزنه جیمز گان رو.
![]()
با این حساب جانی دپ و رابرت داونی هم همین الان باید اخراج بشن. جانی دپ اتهامات domestic abuse داره. رابرت هم 10 سال پیش معتاد بوده و زندان رفته.
باید فیلم اولی فکر کنم unbreakable باشه را هم دید ؟View attachment 90663
اولین تریلر رسمی از فیلم Glass به همراه پوستری زیبا از آن در مراسم کامیک کان سن دیگو منتشر شد.
بازیگران:بروس ویلیس، ساموئل ال. جکسون، جیمز مکآووی، آنیا تیلور-جوی و سارا پلسون
کارگردان: ام. نایت شیامالان
زمان اکران: 18 ژانویه 2019
720p
راست میگی ها ، جوخه انتحاری 2 هم هست.به نظرم 2 suicide squad خیلی بهش میاد اما دنیای DC صدوهشتاد درجه با مارول متفاوته معلوم نیست بیاد موفق میشه یا نه
با توجه به محور بودن شخصیتهای ویلیس و جکسون تو فیلم جدید، باید دیدش. فارغ از این هم فیلم خوبیه و دیدنش توصیه میشه.باید فیلم اولی فکر کنم unbreakable باشه را هم دید ؟
split را دیدم
چقدر خوب بود تریلر! این ام نایت شیامالان چه کارگردانیه! به شدت از دو فیلم قبلی خوشم اومد واقعا عالی بود. بریم که یه سه گانه محشر دیگه رو شاهد باشیمView attachment 90663
اولین تریلر رسمی از فیلم Glass به همراه پوستری زیبا از آن در مراسم کامیک کان سن دیگو منتشر شد.
بازیگران:بروس ویلیس، ساموئل ال. جکسون، جیمز مکآووی، آنیا تیلور-جوی و سارا پلسون
کارگردان: ام. نایت شیامالان
زمان اکران: 18 ژانویه 2019
720p