شما اگه به صفحه 2605 سر بزنی می بینی که من قبلا هم اینارو گفتم هر چند اون موقع هنوز خبر از 4 ساعته بودن کات اولیه نیومده بود
در مورد میزان وفاداری به DKR هم باید بگم بیشتر ازش الهام گرفته تا وفادار باشه مثلا نولان از نایت فال الهام گرفت ولی بهش وفادار نبود مثل BVS
بازم داری حرفایی میزنی که ربطی به بحث ما نداره، من سر پستی که شما 15 صفحه قبل گذاشتی با شما بحث نکردم، سر توهینها و ایراداتی که تو صفحهی قبل بیان کردی گفتم اون چیزایی که داری بهشون اشاره میکنی هیچ مشکلی ندارن و شما خودت اطلاع نداری. و اونجا حرفی از مشکلات تدوین یا فیلمنامه نزده بودی، فقط داشتی به فیلم و کلا یونیورس سینمایی دیسی توهین میکردی.
شباهت دارک نایت رایزز و نایت فال واقعا فقط در همون حد بازسازی صحنه ی شکسته شدن کمر بتمنه ولی واقعا شما داری کل اون مواردی رو که گفتم BVS مستقیما از دارک نایت ریترنز برداشته نادیده میگیری و معتقدی در همون حد شباهت رایزز به نایت فاله؟
من دیگه به بحث با شما ادامه نمیدم چون واقعا حس میکنم هربار فقط باید تکرار کنم که دلیل بحثمون این بوده که شما بدون اطلاع یه ایرادایی گرفتی و من علت اشتباه بودنشون رو نشون دادم اما شما هربار به جای قبول کردن این که اون مواردی که گفتی اشتباه بوده میای یه سری حرف نامربوط دیگه میزنی.
دوستان عزیزم رو دعوت میکنم به خوندن این مقاله تا ابهامات در مورد شخصیت پردازی بتمن برطرف بشه. :
آیا بتمن در كمیك بازگشت شوالیه تاریكی آدم میكشه؟
Foreign: $496,600,000 73.2%
نکته: همونطور که میدونید فروش داخلی فیلم برای 3 روز هست. یعنی از 6 تا 8 ام.
فروش خارجی هم بعضی کشور ها حدود 1 هفته هست اکران شده و بعض کشورها 3 روز.
همون طور که فردین هم گفت نوع نوشتار مطالب این سایت نشون دهندهی اینه که واقعا آماتورن. یه نگاه به سایر مطالبشون بندازین (50 دلیل برای "تنفر" از BVS که بعضی هاشون هم یا حالت بهانه گیری دارن یا نشون میدن فیلمو درست نفهمیده). لحن کلی خیلی از خبرایی که در مورد دیسی منتشر میکنن هم کلا یه حالت خصمانهای داره.
کلا سایتشو زیاد جدی نگیرین، برای گرفتن خبرای کمیک بوکی هم به سایتای خارجی مثل Comicbookresources.com مراجعه کنین خیلی جامع تر و حرفه ای ترن.
اما در مورد اون لینک اصلی انگلیسی، تو اون صفحه خیلی قطعی نیست کشته شدن یا نشدن اون خلافکار، و برایان کرونین (که واقعا قبولش دارم و مطالبش از این دست همیشه کیفیت عالی ای دارن) تخمین زده که بتمن اونجا اون شخصو نکشته، اما به نظر خودم کشته

فرانک میلر قطعا اون صحنه رو جوری کشیده که 100 درصد قابل تشخیص نباشه کشته شدن یا نشدن طرف، ولی خب اگه کشته باشه هم پلیسا بعدش که جنازه ها رو ببینن با دیدن یه جنازه ی هدشات شده فکر میکنن همون خلافکاری که مشین گان دستش بوده اونو کشته (به خصوص که قبلش هم یه خلافکار دیگه رو تیربارون کرده بود) و از اونجایی که کس دیگه ای تو اون صحنه نبوده(غیر از همون بچه ی 10 ماهه) پس کس دیگه ای هدشات شدن اون خلافکار به دست بتمنو ندیده و پلیس هم حرف اون خلافکار مشین گان به دست مبنی بر کشته شدن دوستش به دست بتمنو باور نخواهد کرد.
البته خب اینا حدسیات منه و کاملا میتونه غلط باشه ولی من به شخصه مشکلی با این که بتمن اونجا اون خلافکارو هدشات کرده باشه ندارم و به نظرم پلات هولی ایجاد نمیکنه.
از طرف دیگه سنایدر به فرانک میلر دسترسی داشته و میتونسته ازش بپرسه واقعا اونجا بتمن طرفو کشته یا نه

و از اونجایی که فرانک میلر بتمنشو به شدت خشن و حتی روانی مینویسه (به خصوص از یه دوره ای به بعد- تو Batman and Robin All star سال 2005 بتمن موقعی که دیک گریسون رو تو غار تنها میذاره بهش میگه اگه گرسنه شدی میتونی برای زنده موندن موش ها و خفاشای غارو شکار کنی و بخوری) احتمالا میلر تایید کرده باشه که بتمن طرفو کشته