Movie Center

من خودم ترجیح میدم به جای خوندن یه مقاله کاملا آماتور و توهین آمیز تو وب سایت تخصصی مرد عنکبوتی!!! برم این مقاله رو بخونم!

The 6 Most Brutal Murders Committed by Batman | Cracked.com

و یا این

WORLD'S DEADLIEST: 10 Times Batman and Superman Have Killed Their Enemies

و خیلی از مقاله های دیگه با اشاره مستقیم به شماره های قدیمی بتمن که حتی شاید سن خود من هم قد نده.

دوست گرامی و عزیز شما لطف میکردی به خودت زحمت میدادی مقاله رو یه نگاه میکردی وگرنه متوجه میشدی که نه مقاله آماتوره و توهین آمیز و نه سایت فقط مربوط به اسپایدی.
منبع اصلی مقاله هم : Movie Legends Revealed: Did Batman Actually Kill Anyone in 'The Dark Knight Returns'? | Spinoff Online | TV & Film News Daily

اگه مقاله رو میخوندی متوجه میشدی که چیزی رو از خودشون در نیاوردنو تمام با استناد به کمیک بازگشت شوالیه تاریکی هست. که آقای زک اسنایدر مدعی بتمنش رو از اون برداشت کرده و بتمن اونجا مستقیم ادم کشته!!!!!

در مورد 2 تا لینکی که لطف کردی قرار دادی هم میرسونم به دست مسئولین سایت و نظرشون میپرسم.
یه نکته ای است توی این چند ماهی که با این سایت آشنا شدم , چیزی که متوجه شدم اطلاعات بسیار بالای 2 تا مدیر و مسئول سایت در زمینه کمیک بوک ها هست. خود سایت هم دیدم عدالت رو رعایت کرده خبر مربوط به DC هم باشه کار کرده. کمیک های ترجمه شده هم از DC داره که خودشون زحمت ترجمه اش رو کشیدن. میتونید برید دانلود کنید و مطالعه بفرمایید و لذت ببرید.
همین Dark Knight Returns رو هم ترجمه کردن. جدیدترین کارشون هم کراس اور بین مرد عنکبوتی و سوپرمن بوده.

دوست گرامی و عزیز شما لطف میکردی به خودت زحمت میدادی مقاله رو یه نگاه میکردی وگرنه متوجه میشدی که نه مقاله آماتوره و توهین آمیز و نه سایت فقط مربوط به اسپایدی.
منبع اصلی مقاله هم : Movie Legends Revealed: Did Batman Actually Kill Anyone in 'The Dark Knight Returns'? | Spinoff Online | TV & Film News Daily

اگه مقاله رو میخوندی متوجه میشدی که چیزی رو از خودشون در نیاوردنو تمام با استناد به کمیک بازگشت شوالیه تاریکی هست. که آقای زک اسنایدر مدعی بتمنش رو از اون برداشت کرده و بتمن اونجا مستقیم ادم کشته!!!!!

در مورد 2 تا لینکی که لطف کردی قرار دادی هم میرسونم به دست مسئولین سایت و نظرشون میپرسم.
یه نکته ای است توی این چند ماهی که با این سایت آشنا شدم , چیزی که متوجه شدم اطلاعات بسیار بالای 2 تا مدیر و مسئول سایت در زمینه کمیک بوک ها هست. خود سایت هم دیدم عدالت رو رعایت کرده خبر مربوط به DC هم باشه کار کرده. کمیک های ترجمه شده هم از DC داره که خودشون زحمت ترجمه اش رو کشیدن. میتونید برید دانلود کنید و مطالعه بفرمایید و لذت ببرید.
همین Dark Knight Returns رو هم ترجمه کردن. جدیدترین کارشون هم کراس اور بین مرد عنکبوتی و سوپرمن بوده.
اتفاقا من خوندم، اما حدودا پاراگراف های آخرش رو فقط نخوندم. اینکه میگم آمارتو و توهین آمیز منظورم نوع نوشتن مقاله است که به زبان محاوره نوشته شده و استفاده کلماتی همچون "برخی از DC فن های بی معلومات". این جمله از نظر معنای تکی کلمه مشکلی نداره اما یه حالت تحقیر آمیز داره با خودش. حالا یا از جای دیگه ترجمه شده یا نه، منم دو تا لینک دادم که اونا هم با سند نشون میدن که اینا آدم کشتن قبلا و پاک نیستن!

من خودم هم هیچ وقت ادعا نکردم چیزی میدونم. حتی قبلا هم چندین بار گفتن من کامیک های بتمن رو همرو نخوندم و خیلی خیلی پس و پیش خوندمشون. جاهایی که برام جالب بوده رو با سرچ تو اینترنت و خوندن یه شماره خاص پیدا کردم. همین :دی

شما اگه به صفحه 2605 سر بزنی می بینی که من قبلا هم اینارو گفتم هر چند اون موقع هنوز خبر از 4 ساعته بودن کات اولیه نیومده بود
در مورد میزان وفاداری به DKR هم باید بگم بیشتر ازش الهام گرفته تا وفادار باشه مثلا نولان از نایت فال الهام گرفت ولی بهش وفادار نبود مثل BVS
بازم داری حرفایی میزنی که ربطی به بحث ما نداره، من سر پستی که شما 15 صفحه قبل گذاشتی با شما بحث نکردم، سر توهین‌ها و ایراداتی که تو صفحه‌ی قبل بیان کردی گفتم اون چیزایی که داری بهشون اشاره میکنی هیچ مشکلی ندارن و شما خودت اطلاع نداری. و اونجا حرفی از مشکلات تدوین یا فیلمنامه نزده بودی، فقط داشتی به فیلم و کلا یونیورس سینمایی دی‌سی توهین میکردی.
شباهت دارک نایت رایزز و نایت فال واقعا فقط در همون حد بازسازی صحنه ی شکسته شدن کمر بتمنه ولی واقعا شما داری کل اون مواردی رو که گفتم BVS مستقیما از دارک نایت ریترنز برداشته نادیده میگیری و معتقدی در همون حد شباهت رایزز به نایت فاله؟
من دیگه به بحث با شما ادامه نمیدم چون واقعا حس میکنم هربار فقط باید تکرار کنم که دلیل بحثمون این بوده که شما بدون اطلاع یه ایرادایی گرفتی و من علت اشتباه بودنشون رو نشون دادم اما شما هربار به جای قبول کردن این که اون مواردی که گفتی اشتباه بوده میای یه سری حرف نامربوط دیگه میزنی.

دوستان عزیزم رو دعوت میکنم به خوندن این مقاله تا ابهامات در مورد شخصیت پردازی بتمن برطرف بشه. :

آیا بتمن در كمیك بازگشت شوالیه تاریكی آدم میكشه؟

فروش فیلم کاپیتان آمریکا : جنگ داخلی هم تا الان به شرح زیر بوده :

Domestic: $181,791,000 26.8%
+ Foreign: $496,600,000 73.2%

نکته: همونطور که میدونید فروش داخلی فیلم برای 3 روز هست. یعنی از 6 تا 8 ام.
فروش خارجی هم بعضی کشور ها حدود 1 هفته هست اکران شده و بعض کشورها 3 روز.

همون طور که فردین هم گفت نوع نوشتار مطالب این سایت نشون دهنده‌ی اینه که واقعا آماتورن. یه نگاه به سایر مطالبشون بندازین (50 دلیل برای "تنفر" از BVS که بعضی هاشون هم یا حالت بهانه گیری دارن یا نشون میدن فیلمو درست نفهمیده). لحن کلی خیلی از خبرایی که در مورد دی‌سی منتشر میکنن هم کلا یه حالت خصمانه‌ای داره.
کلا سایتشو زیاد جدی نگیرین، برای گرفتن خبرای کمیک بوکی هم به سایتای خارجی مثل Comicbookresources.com مراجعه کنین خیلی جامع تر و حرفه ای ترن.
اما در مورد اون لینک اصلی انگلیسی، تو اون صفحه خیلی قطعی نیست کشته شدن یا نشدن اون خلافکار، و برایان کرونین (که واقعا قبولش دارم و مطالبش از این دست همیشه کیفیت عالی ای دارن) تخمین زده که بتمن اونجا اون شخصو نکشته، اما به نظر خودم کشته:D
فرانک میلر قطعا اون صحنه رو جوری کشیده که 100 درصد قابل تشخیص نباشه کشته شدن یا نشدن طرف، ولی خب اگه کشته باشه هم پلیسا بعدش که جنازه ها رو ببینن با دیدن یه جنازه ی هدشات شده فکر میکنن همون خلافکاری که مشین گان دستش بوده اونو کشته (به خصوص که قبلش هم یه خلافکار دیگه رو تیربارون کرده بود) و از اونجایی که کس دیگه ای تو اون صحنه نبوده(غیر از همون بچه ی 10 ماهه) پس کس دیگه ای هدشات شدن اون خلافکار به دست بتمنو ندیده و پلیس هم حرف اون خلافکار مشین گان به دست مبنی بر کشته شدن دوستش به دست بتمنو باور نخواهد کرد.
البته خب اینا حدسیات منه و کاملا میتونه غلط باشه ولی من به شخصه مشکلی با این که بتمن اونجا اون خلافکارو هدشات کرده باشه ندارم و به نظرم پلات هولی ایجاد نمیکنه.
از طرف دیگه سنایدر به فرانک میلر دسترسی داشته و میتونسته ازش بپرسه واقعا اونجا بتمن طرفو کشته یا نه :D
و از اونجایی که فرانک میلر بتمنشو به شدت خشن و حتی روانی مینویسه (به خصوص از یه دوره ای به بعد- تو Batman and Robin All star سال 2005 بتمن موقعی که دیک گریسون رو تو غار تنها میذاره بهش میگه اگه گرسنه شدی میتونی برای زنده موندن موش ها و خفاشای غارو شکار کنی و بخوری) احتمالا میلر تایید کرده باشه که بتمن طرفو کشته :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13 and saphire
Inferno دن براون با کارگردانی ران هاوارد 28 اکتبر
Academy Award® winner Ron Howard returns to direct the latest bestseller in Dan Brown’s (Da Vinci Code) billion-dollar Robert Langdon series, Inferno, which finds the famous symbologist (again played by Tom Hanks) on a trail of clues tied to the great Dante himself. When Langdon wakes up in an Italian hospital with amnesia, he teams up with Sienna Brooks (Felicity Jones), a doctor he hopes will help him recover his memories. Together, they race across Europe and against the clock to foil a deadly global plot
pss3ftmpb0xn38f28aqy.jpg

gjgmp634knbumj22y032.jpg

اولین عکس از فیلم Ghost in the Shell نمایش داده شده که یه نسخه کپی پیستی هالیوودی از انیمه شاهکار با همین اسم هست که من اصلا امیدی بهش ندارم ولی دیدن جلوهای ویژه این نسخه مخصوصا بانو اسکارلت هم توش هست که خالی از لطف نیست. من عاشق سبک سایبرپانکم برای همین بیشتر منتظر بلیدرانر 2 هستم تا این.
scarlett-johansson-promotional-photo-for-ghost-in-the-shell.jpg

موج اول نقدهای X-Men: Apocalypse منتشر شده و متاسفانه نقدها فوق العاده ناامید کننده بوده هرچند بعد اعلام برداشته شدن امبرگو درست 18 روز قبل اکران رسمی فیلم خیلیا امیدوار شدن ولی ظاهرا اعتماد به نفس سینگر و فاکس و سیمون کینبرگ زیاد از حد بوده

اکثرا بزرگترین مشکل فیلم Apocalypse و Four Horsemen دونستن (به جز مگنتو) و Apocalypse کلا به جز مشکلاتی که داشته صداش هم ظاهرا خیلی تو طول فیلم رو اعصابه :D و ظاهرا ژاویر هم متاسفانه خیلی تو حاشیه میره و بعضیا هم این قسمت The Last Stand 2 معرفی کردن

خودم خیلی به فیلم امید داشتم و جز مورد انتظارترین فیلمای سال برام بود ولی خب اینم نتیجه هندونه هایی هست که زیر بقل سینگر گذاشتن

پ.ن: قسمت بعدی X-Men (مشخص نیست The New Mutants یا ادامه همین) هم تایید کردن در دهه 90 اتفاقاتش رخ میده :D و وولورین 3 هم بطور رسمی تایید شد ریتش R خواهد بود

آخرین ویرایش:
بازم داری حرفایی میزنی که ربطی به بحث ما نداره، من سر پستی که شما 15 صفحه قبل گذاشتی با شما بحث نکردم، سر توهین‌ها و ایراداتی که تو صفحه‌ی قبل بیان کردی گفتم اون چیزایی که داری بهشون اشاره میکنی هیچ مشکلی ندارن و شما خودت اطلاع نداری. و اونجا حرفی از مشکلات تدوین یا فیلمنامه نزده بودی، فقط داشتی به فیلم و کلا یونیورس سینمایی دی‌سی توهین میکردی.
شباهت دارک نایت رایزز و نایت فال واقعا فقط در همون حد بازسازی صحنه ی شکسته شدن کمر بتمنه ولی واقعا شما داری کل اون مواردی رو که گفتم BVS مستقیما از دارک نایت ریترنز برداشته نادیده میگیری و معتقدی در همون حد شباهت رایزز به نایت فاله؟
من دیگه به بحث با شما ادامه نمیدم چون واقعا حس میکنم هربار فقط باید تکرار کنم که دلیل بحثمون این بوده که شما بدون اطلاع یه ایرادایی گرفتی و من علت اشتباه بودنشون رو نشون دادم اما شما هربار به جای قبول کردن این که اون مواردی که گفتی اشتباه بوده میای یه سری حرف نامربوط دیگه میزنی
بله من توی صفحه ی قبل ایرادهای درستی نگرفتم حق با شماست

Assassin's Creed "The Movie" first trailer coming tomorrow
For every commercial success like "Lara Croft: Tomb Raider" or the "Resident Evil" series, there are a whole lot of forgettable duds like "Doom" and "Street Fighter: The Legend of Chun-Li." But Ubisoft and Fox, which will release the first trailer for "Assassin's Creed" on Wednesday, are bullish on the film, and plans are already in the works for an ongoing franchise.

از رو تریلرش به نظرم به شدت ضعیف میومد و هیچ ربطی ام به اساسین کرید نداشت ظاهرا حالا من این چند نسخه آخرو بازی نکردم ولی بر اساس قبلیا...
یه جورایی یاد فیلم قبلی هیتمن افتادم...چرا مایکل فسبندر باید بره تو همچین فیلمی!؟ :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or