Lord Odin
کاربر سایت
عكس كمتر ديده شده اسپيلبرگ. شكار كوسه در سواحل پاتايا 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
عججججججججببببببببببببببببببببجدا شدن کارگردان فلش از این فیلم اتفاق خیلی عجیب یا نادری نیست، ادگار رایت هم که مدت های طولانی رو Ant-Man کار کرده بود سر اختلاف عقیده با استودیو از پروژه کنار رفت.
این شایعهی جدا شدن جیمز وان از آکوا من رو هم سایت birth.movies.death و به خصوص نویسندهی اصلیش Devin Faraci راه انداختن. کسی که در تنفرش از یونیورس سینمایی DC دست کمی از شما نداره و از هر موقعیتی برای توهین و نشر "اخبار" و شایعههای دروغین و بی اساس استفاده میکنه. البته لازمه که بگم این اخلاق ایشون فقط منحصر به DC نیست و فقط کافیه یه سرچ ساده بکنید تا تعداد زیادی صفحه دربارهی اخلاق ایشون و توئیتهای توهین آمیزش ببینید.
یا حتی لازم نیست راه دوری بریم، تو خود همین سایتش یه چرخی بزنید متوجه میشین چه شایعههایی راه انداخته. این یکی ادعا میکنه که تو این یونیورس سینمایی دی سی گوردون سالها قبل مرده:
Find Out Which Batman Character Is Already Dead In BATMAN V SUPERMAN
معمولا هم تو توئیتر در حال دعوا کردن با افراد مختلفه. در کل نمونهی اعلای یک ترول هستش.
دوستان دیگه هم اشاره کردن که خود جیمز وان شایعهی کناره گیریش از پروژه رو رد کرده.
اولا که بیش از اندازه گنده کردین داستان رو . بعضی از مثال هایی که زدین خواب و رویا بودن! دوما ....عججججججججبببببببببببببببببببب
شما اون متنی که نوشته بودم خوندین؟؟؟؟تو اون کاملا توضیح دادم چرا از این یونیورس مسخره متنفرم ولی اگه نخوندی به عنوان یک بت فن اینجا دوباره میگم
کجای بتمن با رایفل میوفتاد به جون ملت؟؟؟؟؟کجای بتمن با بت موبیل از روی ملت رد میشد؟؟؟؟کجای بتمن چاقو میکنه تو سینه ی ملت؟؟؟؟؟کجای بتمن این قدر به کشتن علاقه مند بود؟؟؟؟کجای بتمن گردن ملتو میشکنه؟؟؟؟کجای بتمن ملتو منفجر میکنه؟؟؟؟؟کجای بتمن اینقدر احمقه؟؟؟؟؟کجای بتمن این قدر کند ذهنه؟؟؟؟؟؟؟نگاه کن من میتونم چندین خط از افتضاحات استاد اسنایدر این جا بنویسم پس برای تنفرم دلیل دارم به علاوه ساختمونی که پایش مشکل داسته باشه تا کجا میتونه کج بره بالا ؟؟؟؟بالاخره یکجا میخوره زمین!!
کلا همینجوریهدوستان من فیلم The.Hateful.Eight رو الان 1080 گرفتم کیفیت تصویرش خیلی خوبه ولی این سیاهی های بالا و پایین صفحه یکم زیاده این فیلم کلا اینجوریه یا منبع دانلود من ایراد داره؟
این فیلم از دوربینهای Ultra Panavision 70 استفاده شده نسبت تصویرش توی سینماها مخصوص خودش وایدتر هست و همینطور از اسکوپ (سیاهیهای بالا و پایین تصویر) بیشتری برخورداره. فیلم های بن هور و خارتوم استفاده شده البته تارنتینو اینکارو بخاطر ادای دیین به سینما اسکوپ (نگاتیو) انجام داده. به شخصه رنگ بندی فیلم رو خیلی دوست داشتم کاملا متفاوت و سینمایی بود.دوستان من فیلم The.Hateful.Eight رو الان 1080 گرفتم کیفیت تصویرش خیلی خوبه ولی این سیاهی های بالا و پایین صفحه یکم زیاده این فیلم کلا اینجوریه یا منبع دانلود من ایراد داره؟
عججججججججبببببببببببببببببببب
شما اون متنی که نوشته بودم خوندین؟؟؟؟تو اون کاملا توضیح دادم چرا از این یونیورس مسخره متنفرم ولی اگه نخوندی به عنوان یک بت فن اینجا دوباره میگم
کجای بتمن با رایفل میوفتاد به جون ملت؟؟؟؟؟کجای بتمن با بت موبیل از روی ملت رد میشد؟؟؟؟کجای بتمن چاقو میکنه تو سینه ی ملت؟؟؟؟؟کجای بتمن این قدر به کشتن علاقه مند بود؟؟؟؟کجای بتمن گردن ملتو میشکنه؟؟؟؟کجای بتمن ملتو منفجر میکنه؟؟؟؟؟کجای بتمن اینقدر احمقه؟؟؟؟؟کجای بتمن این قدر کند ذهنه؟؟؟؟؟؟؟نگاه کن من میتونم چندین خط از افتضاحات استاد اسنایدر این جا بنویسم پس برای تنفرم دلیل دارم به علاوه ساختمونی که پایش مشکل داسته باشه تا کجا میتونه کج بره بالا ؟؟؟؟بالاخره یکجا میخوره زمین!!
خیلی هم خوب بسیار هم عالیاز طرف دیگه چیزی که از همون اول ساخت فیلم روش تاکید داشتن این بود که این فیلم به مقدار زیادی بر اساس گرافیک ناول دارک نایت ریترنزه، و توجهتو به این صحنه از این کتاب جلب میکنم:خب اول از همه اینو بگم با بتمن گلدن ایج که تفنگ داره و به راحتی آدم میکشه کاری ندارم و به اون اشاره ای نمیکنم، چون میدونم وقتی میگیم بتمن منظورمون اون بتمن نیست و سوپرهیروهای اون دوران خیلی ملاک بحث ما نیستن.
اما جدا از اون، چه بتمن برتون و چه بتمن نولان کم آدم نکشتن (چه مستقیم و چه غیرمستقیم)
در واقع تنها بتمن سینمایی که کسی رو نمیکشه بتمن شوماخره و اون هم بعد از شکست تجاری بتمن ریتنرز خشن و تاریک هدف خود وارنر بود که فیلم فضای شادتر و کودک پسندتری داشته باشه.
حداقل تو این نسخه یه دلیل داستانی برای این خشونت بتمنش آوردن (دیالوگ آلفرد راجع به علت خشن شدن آدمای خوب که تو تریلر هم بود رو که فراموش نکردی؟)
بتمنی که با رایفل و کلت آدم میکشه و گردن میشکنه هم تو کابوسیه که بتمن میبینه، همون کابوسی که توش سوپرمن به راحتی چندتا زندانی دیگه و در نهایت هم خود بتمنو میکشه. نمیخوای بگی که داری اینو حساب میکنی؟
بتمن چاقو رو تو سینه ی کسی نکرد، تو کتف طرف فرو کرد، یعنی همون جایی که اون چاقو رو به بتمن زده بود.
بتمن کی با ماشینش از رو کسی رد شد؟ با ماشینش با خلافکارا تعقیب و گریز داشت و ماشین چندتاشون رو چپ کرد. یعنی همون کاری که تو بتمن بیگنز با پلیسا کرد!
بتمن کجا کسی رو منفجر کرد؟ تو فیلم بتمن برتون کارخونهی مواد شیمیایی پر از خلافکارا رو منفجر کرد. تو بتمن ریترنز یه بمب رو به شکم یه خلافکار بست و پرتش کرد تو چاه فاضلاب. تو بتمن بیگنز ساختمون بیس لیگ آف شدوز رو که پر آدم بود منفجر کرد. تو این فیلم کی رو منفجر کرد؟
بتمن تو دارک نایت تو فیس رو به طور کاملا عمدی از بالای یک ساختمون پرت کرد پایین و کشتش.
بتمن تو دارک نایت رایزز به طور مستقیم به کامیون شلیک کرد و رانندهشو در جا کشت و باعث شد کامیون چپ کنه و به طور غیر مستقیم تالیا رو هم کشت.
View attachment 59162
View attachment 59163
اگر میخواید ادعای "بت فن" بودن بکنید حداقل یکم با سورس متریال یا فیلم های قبلی آشنایی داشته باشید (یا حتی همین فیلمی رو که دارید بهش گیر میدید درست ببینید) که فحش دادن های بی دلیلتون یکم موجه جلوه کنه.
خیلی هم خوب بسیار هم عالی
در مورد دارک نایت ریترنز شما لطف کن یک سر به لینک زیر بزن
Movie Legends Revealed: Did Batman Actually Kill Anyone in 'The Dark Knight Returns'? | Spinoff Online | TV & Film News Daily
در مورد سایر فیلم ها هم عالی بودنشون دلیل بر بی عیب بودنشون نیست بخاظر همین هم هست ظرفداران به بتمن این فیلم ها لقب Caped Killer دادن در همین رابطه سایت comicbook.com کلیپی هم گداشته بود
در همون تعقیب و گریز بگدریم از اینکه با ماشین رفت تو یکی و همونو پرت کرد روی یکی دیگه در یکجا با مسلسل بهش حمله میشه و اون هم جواب میده و بعد از سط ماشیبن رد میشه یکی دیگه هم هست در اون کامیون حمل کریپتونایت چند نفر بودن و اومد رفت تو صورتشون یا سکانی های قبل از نجات مارتا!!!!!!!که با یتوینگ یکی یکی ماشین ها رو فرستاد هوا از اینا گدشته این فیلم واقعا بده
شما گفتی :این فیلم به مقدار زیادی بر اساس گرافیک ناول دارک نایت ریترنزه و توجهتو به این صحنه از این کتاب جلب میکنماین لینک رو قبلا هم دیدم، ولی به پست من ربطی نداره؛ مگه من تو پستم ادعا کردم که بتمن تو دارک نایت ریترنز کسی رو کشته که شما میخوای با این لینک اثبات کنی که کسیو نکشته؟
شما پرسیدی که بتمن کِی کسی رو کشته، و من برات فیلمای قبلیشو مثال زدم، و همچنین پرسیدی که کی تفنگ گرفته دستش، و من در جوابش این صحنه از کتابو مثال زدم.
و تاکید هم کردم که فیلم در این زمینه ها به این اثر وفادار بوده.
حالا جدا از این مسئله لازم نیست هربار هی تاکید کنی که نظرت دربارهی فیلم چیه، شما از فیلم خوشت نیومده و به نظرت فیلم بده و افتضاحه. اوکی، با این مشکلی نیست ولی دلایلی که داری برای افتضاح بودن فیلم میاری و به خاطرشون به فیلم توهین میکنی ناشی از ناآگاهی خودته.
فیلم اصلا بینقص نیست و قطعا مشکلاتی داره ولی هیچکدومش اینایی که شما داری میگی نیست.
این که من گفتم شما نسبت به این زمینه ناآگاهی به خاطر همین بوده که فکر میکردی بتمن هیچوقت چنین ویژگیهایی نداشته و تمام این المانهایی که ازش تو این فیلم نشون دادن تغییراتی بوده که سنایدر از جانب خودش روی شخصیت بتمن اعمال کرده.شما گفتی :این فیلم به مقدار زیادی بر اساس گرافیک ناول دارک نایت ریترنزه و توجهتو به این صحنه از این کتاب جلب میکنم
من گفتم که در اونجا این کارها رو نکرده همین
به علاوه از کی تا حالا درآوردن چندتا پنل شده وفاداری؟؟؟؟وفاداری به درآوردن پنل نیست
اما اون قسمتی که بلد کردم
یعنی شما ضعف شخصیت پردازی رو از ضعف های BVS نمی دونی؟؟؟؟؟جدا از این ها من کی گفتم که تنها دلیل من اینها هستن؟؟؟؟؟
ضعف در کارگردانی افراط در استفاده از از جلوه ی ویژه و کیفیت شدیدا پایین اونها هم هست
وقتی یک فیلمی کات اولیش 4ساعته تبدیل میشه میشه به 2ساعتو خورده ای نشون از بی برنامگی اشکال در فیلمنامه عدم درک درست از روند کلی فیلم نبود یک مدیر کلی داره حالا این وسط همون نسخه ی سینماش پره از کات های عجیب و غریب و سردرگم کننده بی معنی و پرش های بسیار زیاد که نشون میده حتی تدوینش هم مشکل داره حالا اگه از جاده صاف کن بودن این فیلم فاکنور بگیریم!!!!!اگه اینها مشکلات اساسی نیستن پس چی هستن؟؟؟؟؟
شما اگه به صفحه 2605 سر بزنی می بینی که من قبلا هم اینارو گفتم هر چند اون موقع هنوز خبر از 4 ساعته بودن کات اولیه نیومده بوداین که من گفتم شما نسبت به این زمینه ناآگاهی به خاطر همین بوده که فکر میکردی بتمن هیچوقت چنین ویژگیهایی نداشته و تمام این المانهایی که ازش تو این فیلم نشون دادن تغییراتی بوده که سنایدر از جانب خودش روی شخصیت بتمن اعمال کرده.
الان منظورت اینه که این فیلم به دارک نایت ریترنز وفادار نیست؟ چون فقط چند تا فریم از اون رو تو فیلم آورده؟ شما اصلا با داستان DKR آشنایی داری؟ این فیلم به آثار زیادی ادای دین در حد بازسازی یک فریم یا صحنه داره ولی دارک نایت ریترنز اثریه که فیلم هم تو طراحی های ظاهری بتمنش، هم تو خود مبارزهی بین دو شخصیت اصلیش، و مهمتر از اونا تو شخصیت پردازی خود بتمن و خشونتش و بک ستوریش کاملا ازش اقتباس کرده و بهش وفاداره. و این که شما از این میزان وفاداری بی اطلاعید و فکر میکنید علت ادعای من درباره ی وفاداری فیلم فقط به خاطر اینه که چند تا فریم ازش رو تو فیلم آورده فقط نشون میده که با داستان DKR آشنایی ندارین. یعنی همون حرفی که قبلا زدم.
به عنوان مثال تو فیلم چند صحنه از Superman Peace On Earth بازسازی شدن ولی هیچ کس ادعا نمیکنه فیلم به اون اثر وفاداره:
View attachment 59244
از طرف دیگه، من هیچ وقت نگفتم اینها تنها دلایل شما هستن، شما میتونی هزاران دلیل پیش خودت داشته باشی ولی اون دلایلی که تو پست های قبلیت بیان کردی دلایل اشتباهی بود (و علت اشتباه بودنشون رو هم تو پست های قبلیم بیان کردم) و الان هم داری یه سری حرفای جدید میزنی، و ایرادهایی رو بیان میکنی که تو پستای قبلیت اشاره ای بهشون نکرده بودی.
من خودم هم قبلا گفتم که معتقدم فیلم یه سری مشکل داره، مشکلات فیلمنامه و تدوین فیلم رو قبول دارم ولی اینا رو داری برای اولین بار بیان میکنی و ربطی به بحث ما نداره.
من خودم ترجیح میدم به جای خوندن یه مقاله کاملا آماتور و توهین آمیز تو وب سایت تخصصی مرد عنکبوتی!!! برم این مقاله رو بخونم!دوستان عزیزم رو دعوت میکنم به خوندن این مقاله تا ابهامات در مورد شخصیت پردازی بتمن برطرف بشه. :
آیا بتمن در كمیك بازگشت شوالیه تاریكی آدم میكشه؟