Movie Center

تامـ هاردی ، مارک ریلنس و کنت برانا !
اما اصل کاریـها یه سری جوون تازه کار هستن : فیـون وایتهد ، جک لودن ، آنورین بارنارد و هری استایلـز ار گروه وان دیرکشن که نقش اول فیلمـه !

First look at Guillermo del Toro's Trollhunters animated series

View attachment 58158
نگاه تو رو خدا! دل تورو میاد اینجا انیمیشن میسازه، بعد گیر داده تو دنیای گیم یه بازی ترسناک با کوجیما بسازه:| خدا لعنتش کنه:-"

---
در حال دانلود تریلر Rouge One :دی

• Like
Reactions: jetalpha
فوق العاده بود تریلر Rogue One ، موسیقی متن پایانی به شدت تاریک و متفاوت بود.
مهم تر از همه داستان فیلم ـه که بسیار مهمه ، و فک کنم خیلی غم انگیز هم هست .-(+بازگشت دارث ویدر تایید شده :x)
Shadowtrooper هم که هست .

52886470968863823675.jpg

Felicity Jones اینجور که بوش میاد قراره بترکونه :x

آخرین ویرایش:
این تریلر خیلی خوف بود :(( یعنی اخر عشق و حال. هر سال یه استار وارز داریم :D :x
یه الگوی مسخره توی این سری هست یه دختر جون و اینده دار یه سیاه پوست یه اسیایی یه جوون عاشق پیشه یه سیاست مداره قدرتمند و .... :دی.

درمورد SW FA
ری توی اون سن و سال جوری به نیرو درسترسی پیدا کرد که بن با وحود تمرینات و شناخت نیرو ازش ضعیفتر بود!. مسخره ست. چون وقتی آناکین رو اوردن توی انجمن گفتن به خاطر سن بالا ممکن نیست جدای بشه. اختلاف سن ری با آناکین ده سال بیشتره فک کنم :دی.

بعد لایت سیبر ـه لوک مگه GPS داشته که تونستن پیداش کنن؟ حالا گیریم یارو پیداش کرده از کجا فهمیده برا لوکه؟ :دی.

بنظرم من یه قدار فیلم کوتاه بود یا شاید خیلی به من خوش گذشته توی اون مدت :دی.

کیلو رن حرف نداره. شخصیت جوون که داره بین روشنی و تاریکی دست و پا میزنه و میخواد به زور روشنی درونش رو بکشه. هنوز خام ـه. لایت سیبرش نیمه کاره ساخته شده. تمریناتش نیمه کاره تموم شده. خیلی خوشم اومد ازش. جا برای کار زیاد داره :دی.

• Like
Reactions: Cloud Strife
یه الگوی مسخره توی این سری هست یه دختر جون و اینده دار یه سیاه پوست یه اسیایی یه جوون عاشق پیشه یه سیاست مداره قدرتمند و .... :D.

درمورد SW FA
ری توی اون سن و سال جوری به نیرو درسترسی پیدا کرد که بن با وحود تمرینات و شناخت نیرو ازش ضعیفتر بود!. مسخره ست. چون وقتی آناکین رو اوردن توی انجمن گفتن به خاطر سن بالا ممکن نیست جدای بشه. اختلاف سن ری با آناکین ده سال بیشتره فک کنم :D.

بعد لایت سیبر ـه لوک مگه GPS داشته که تونستن پیداش کنن؟ حالا گیریم یارو پیداش کرده از کجا فهمیده برا لوکه؟ :D.

بنظرم من یه قدار فیلم کوتاه بود یا شاید خیلی به من خوش گذشته توی اون مدت :D.

کیلو رن حرف نداره. شخصیت جوون که داره بین روشنی و تاریکی دست و پا میزنه و میخواد به زور روشنی درونش رو بکشه. هنوز خام ـه. لایت سیبرش نیمه کاره ساخته شده. تمریناتش نیمه کاره تموم شده. خیلی خوشم اومد ازش. جا برای کار زیاد داره :D.
اتفاقا به نظر من بدترین شخصیت منفی کل دوران بود این رن...اصلا اون ورود اولش کجا و اون خراب کاری آخرش کجا..:|
منظورم اینه که باید از شخصیت منفی سریال متنفر بود نه اینکه بهش دل بست(اینم مث سایر فیلمای مارول رنگ دیزنی به خودش گرفته=شخصیت منفی قدرت کمتری داره)شما این گفته ی منو با شخصیتای مریض got و bb در نظر بگیرید یا همین خان استارترک:D همین الانشم بدون هیچ پیش زمینه ای،ری زد رن رو داغون کرد:| واقعا به نظر من ضعیف ترین استارورزی بود که تا الان دیده بودم (البته بحث سه گانه ی دوم جداس)و به شدت تقلیدی از سه گانه ی اول هست:-q

به شدت به این نسخه ی فرعی امیدوارم،چون عوامل فیلم از زیر فشار تم اصلی بیرون اومدن و راحت می تونن بد از ترین قسمت سری رو بسازن...مخصوصا اینکه تم تاریکی هم داره...ولی واقعا فاز این sw های جدید چیه که شخصیتای اصلی همه زنن و یه سیاه پوست دنبالشون راه افتاده:|

شخصیت رن فقط همون با کلاهش خوب بود به نظرم دلیلی نداشت برداره اینجوری ابهتش و اون تصوری که حالا من خودم ازش داشتم از بین رفت بقیه رو نمیدونم....اصن در حد دارث ویدر نبود به هیچ وجه ولی پتانسیلش داره تو قسمت های بعدی یکم سیاه تر بشه....به نظرم بازیگرش بندیک کمبرباچ بود خیلی خوب می شد اصن با این نمیتونم ارتباط برقرار کنم:|یکم زشته

دست مارول هست.

این فکر کنم قبلا هم توضیح داده شده در رابطه باهاش، دردویل یه کاراکتر خیابونی و محله ای هست، ابعاد کارش هم در همین حد و اندازه هست و سر همین مشخصات زیاد بدرد این یونیورس سینمایی مارول نمیخوره که بخواد ازش یه فیلم جداگونه بسازه، آنچنان کاراکتر تاثیرگذاری هم تو یونیورس های مارول نیست که نیاز به تک فیلم داشته باشه، همونجور که کسی اینجا نمیاد بگه چرا فیلم از Black Widow یا Hawkeye یا Falcon و ... نمیسازه!

هممم دست مارول استوديوز و كمپاني ديزني نيست كه دنياي سينمايي مارول رو ساختن، دست فاكس قرن بيستم هستش. لينك فيلمش كه ساخته شده بود گواهي ميده : Daredevil (film) - Wikipedia, the free encyclopedia

كمپاني فاكسي كه اكس من و فنتستيك فور و ددپول و اكس فورس دستش هست. شايد با داستان هاي جديد ديردويل جديدي هم با درجه سني R بسازن، خدا رو چه ديدين؟ :دي

یه الگوی مسخره توی این سری هست یه دختر جون و اینده دار یه سیاه پوست یه اسیایی یه جوون عاشق پیشه یه سیاست مداره قدرتمند و .... :D.

درمورد SW FA
ری توی اون سن و سال جوری به نیرو درسترسی پیدا کرد که بن با وحود تمرینات و شناخت نیرو ازش ضعیفتر بود!. مسخره ست. چون وقتی آناکین رو اوردن توی انجمن گفتن به خاطر سن بالا ممکن نیست جدای بشه. اختلاف سن ری با آناکین ده سال بیشتره فک کنم :D.

بعد لایت سیبر ـه لوک مگه GPS داشته که تونستن پیداش کنن؟ حالا گیریم یارو پیداش کرده از کجا فهمیده برا لوکه؟ :D.

بنظرم من یه قدار فیلم کوتاه بود یا شاید خیلی به من خوش گذشته توی اون مدت :D.

کیلو رن حرف نداره. شخصیت جوون که داره بین روشنی و تاریکی دست و پا میزنه و میخواد به زور روشنی درونش رو بکشه. هنوز خام ـه. لایت سیبرش نیمه کاره ساخته شده. تمریناتش نیمه کاره تموم شده. خیلی خوشم اومد ازش. جا برای کار زیاد داره :D.
یکی از احتمالات اینه که ری وقتی بچه بوده تعلیم دیده ولی چیزی یادش نمیاد :D

• Like
Reactions: Marketing
امبرگو انتشار نقد های Captain America: Civil War روز چهارشنبه 13 آپریل 1:30 بامداد(درست 2 هفته پیش از اکران فیلم در اروپا و بخش های از آسیای شرقی و 3 هفته در آمریکا) و نقد های شبکه های اجتماعی هم از 10:30 صبح فردا برداشته میشه

-----------------------------------

کوین فایگی در مصاحبه با EW تایید کرد که کاراکترهای دیگر مارول نیز در ریبوت اسپایدرمن حضور خواهند داشت و بزودی خبرهای بیشتری در مورد کست و خبرهای فیلم خواهیم شنید

-------------------------------

طبق گفته هالیوود ریپورتر وارنر اخیرا دامین www.thetombraidermovie.com ثبت کرده است و نام ریبوت Tomb Raider به احتمال زیاد The Tomb Raider خواهد بود و تاریخ اکران 6 اکتبر 2017 برای اکران ریبوت فیلم Tomb Raider در نظر گرفته شده است

پیش از این قرار بود Jungle Book: Origins در این تاریخ اکران شود که طی روز های گذشته یک سال دیگر اکرانش عقب افتاد

----------------------------------

درحالی که از Christopher McQuarrie به عنوان کارگردان قسمت دوم Edge of Tomorrow نام برده می شد وی در تویتر شخصی خود این خبر را تکذیب و Doug Liman که کارگردان قسمت اول این فیلم نیز بوده است به عنوان کارگردان قسمت دوم فیلم معرفی کرد
Christopher McQuarrie مسئولیت نوشتن فیلمنامه قسمت اول Edge of Tomorrow بر عهده داشته است
این درحالی است که Doug Liman کارگردانی فیلم Gambit را نیز پذیرفته است هرچند ساخت و اکران این فیلم تا زمان نامشخصی عقب افتاده است

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or