Movie Center

به نظر من Gal Gadot اصلا در حدی نیست که نقش اصلی یه نقش رو دادن بهش، با اون بازی آشغالش تو F&F! گاهی وقتا اینطور به نظر میاد که تو هالیوود هم پارتی بازی رواج داره.
فکر نکنین یقین داشته باشین پارتی بازی هست! بی استعداد ترین بازیگر ممکن! بعد یکی مثه جیمی الکساندر که خدای این نقش بود باید یه نقش کوچک توی مارول داشته باشه! در حالیکه به راحتی می تونستن برای واندر وومن بزارنش!

------------------------------
راستی deadpool رو دیدم فکم افتاد! دوستان کسی می دونه از کجا می تونم کمیک هاش رو پیدا کنم؟ یعنی دیوانه ی این کاراکتر شدم

مثه اینکه سال 2009 هم راین رینولدز یه بار در نقش دد پول تو فیلم xmen origins بازی کرده ولی گویا خیلی فیلم داغونی بود و کلن نقش دد پول رو با خاک یکسان کردن! می خواستم ببینم این دد پول که ربطی به اون دد پول نداره؟ کسی خبر نداره sequelـی چیزی ازش میدن یا نه ؟

راستی deadpool رو دیدم فکم افتاد! دوستان کسی می دونه از کجا می تونم کمیک هاش رو پیدا کنم؟ یعنی دیوانه ی این کاراکتر شدم

مثه اینکه سال 2009 هم راین رینولدز یه بار در نقش دد پول تو فیلم xmen origins بازی کرده ولی گویا خیلی فیلم داغونی بود و کلن نقش دد پول رو با خاک یکسان کردن! می خواستم ببینم این دد پول که ربطی به اون دد پول نداره؟ کسی خبر نداره sequelـی چیزی ازش میدن یا نه ؟
تا اونجایی که یادم مونده و دیدم فک کنم شماره دومش هم قراره بسازن. نه ربطی به اون ددپول نداره.

• Like
Reactions: Devil-Girl
وضعیت فروش BvS تو امریکا نابودتر ار اون چیزیه که فکرشو بکنید :D با این حساب احتمال این که زیر 1 میلیاد هم تموم کنه هست :D جدا خسته نباشه زک :D

Gal

مثل اینکه بدترین افت فروش ممکن رو داشته، نه؟ از 400 و خورده ای به 70 اینا رسیده.
اره بیشتر افت فروش رو داشت روز جمعه (به ترتیت 81 , 55 , 58 , 78 درصد از روز جمعه تا الان که دوشبه باشه نسبت هفته گذشته افت داشته !) اخره هفتش هم 69 درصد افت داشته کل هفته ی قبل 209 میل فروخته که با این حساب به صورت وحشت ناکی کل هفته این هفتش افت میکنه به زور به صدتا هم برسه !

76369174821694420848.jpg

آخرین ویرایش:
Gal
وضعیت فروش BvS تو امریکا نابودتر ار اون چیزیه که فکرشو بکنید :D با این حساب احتمال این که زیر 1 میلیاد هم تموم کنه هست :D جدا خسته نباشه زک :D

مثل اینکه بدترین افت فروش ممکن رو داشته، نه؟ از 400 و خورده ای به 70 اینا رسیده.

دوستان امتیاز فیلم Daredevil مال چه استدیویی هستش؟

اگه هنوز دست مارویله، چرا فیلم سینمایی ازش نمیسازه؟

دست مارول هست.

این فکر کنم قبلا هم توضیح داده شده در رابطه باهاش، دردویل یه کاراکتر خیابونی و محله ای هست، ابعاد کارش هم در همین حد و اندازه هست و سر همین مشخصات زیاد بدرد این یونیورس سینمایی مارول نمیخوره که بخواد ازش یه فیلم جداگونه بسازه، آنچنان کاراکتر تاثیرگذاری هم تو یونیورس های مارول نیست که نیاز به تک فیلم داشته باشه، همونجور که کسی اینجا نمیاد بگه چرا فیلم از Black Widow یا Hawkeye یا Falcon و ... نمیسازه!

قراره هفته آینده کست Captain America Civil War مهمان برنامه Jimmy Kimmel باشند (برنامه این هفتش به یونیورس مارول اختصاص داره)
در همین برنامه مارول تایید کرده قراره سوپرایز بزرگی در ارتباط با Doctor Strange رونمایی بشه که طبق گفته منابع نزدیک اولین تیزر تریلر فیلم خواهد بود(بعضیا هم گفتن فقط تیزر کوتاه از فیلم نشون میدن)
اطلاعات تکمیلی از برنامه این هفته Jimmy Kimmel توسط یک کاربر تویتر منتشر شده:
روز دوشنبه 11 آپریل اعضای Team Cap شامل Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, و Paul Rudd در برنامه حضور خواهند داشت
روز سه شنبه 12 آپریل Benedict Cumberbatch در برنامه Jimmy Kimmel حضور خواهد داشت (به همراه کلارک گرگ (ایجنت کولسون) ) و قرار است اولین تریلر Doctor Strange نمایش داده شود (لازم به ذکر است اولین تریلر Captain America Civil War در همین برنامه پخش شد )
روز چهارشنبه 13 آپریل Team Iron Man شامل Robert Downey, Jr - Don Cheadle, Chadwick Boseman, Paul Bettany, و Emily Van Camp در برنامه حضور خواهند داشت(مشخص نیست چرا Emily Van Camp(ایجنت 13 شارون کارتر) اینوره :D مخصوصا که تو اکثر پرومو ارت ها تو تیم کپ بوده ) و Chris Hemsworth هم دیگر مهمان روز چهارشنبه برنامه جیمی کیمل خواهد بود
تصویر جدیدی هم از Doctor Strange امروز منتشر شد :D

----------------------------------------

وارنر امروز 2 فیلم دیگه از یونیورس DC ثبت کرده که به ترتیب در تاریخ 5 اکتبر 2018 و 1 نوامبر 2019 اکران خواهند شد. همچنین تاریخ اکران Wonder Woman از 23 ژوئن 2017 به 2 ژوئن 2017 تغییر داد
وارنر همچنین تاریخ اکران Jungle Book یک سال دیگر عقب انداخت و بدین ترتیب Jungle Book (ورژن وارنر :D ) در 19 اکتبر 2018 اکران خواهد شد.

همچنین یونیورسال تاریخ اکران Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas از 17 نوامبر 2017 به 10 نوامبر 2017 تغییر دارد.

-----------------------------------------

ریشات Suicide Squad که پیش از این تایید شده بود از هفته آینده آغاز و 3 هفته طول خواهد کشید

آپدیت:

اولین تریلر Rogue One: A Star Wars Story فردا در برنامه Good Morning America پخش خواهد شد

تیزر تریلر

آخرین ویرایش:
کست فیلم به جز مورفی کیان دیگه ؟
تامـ هاردی ، مارک ریلنس و کنت برانا !
اما اصل کاریـها یه سری جوون تازه کار هستن : فیـون وایتهد ، جک لودن ، آنورین بارنارد و هری استایلـز ار گروه وان دیرکشن که نقش اول فیلمـه !

First look at Guillermo del Toro's Trollhunters animated series

trollhunters2.jpg

اولین تریلر Rogue One: A Star Wars Story منتشر شد :

لینک دانلود

----------------------

کمتر از یک ماه تا اکران Captain America Civil War مارول به همین مناسبت TV Spot جدید به نام The Past is Prelude منتشر کرده که روند اتفاقات(از شروع کار کاپیتان آمریکا و ایرون من تا دیدارشون برای اولین بار و غیره) پیش از Civil War تا شروع اتفاقات مرور میکنه :

لینک

عالی بود تریلر Rogue One!
از همون زمانی که اولین خبرهای فیلم اومده بود، یه حس خوبی نسبت بهش داشتم و به نظر میرسید روایت متفاوتی توی دنیای SW باشه. این تریلر هم واقعاً زیبا بود و حس و حال جالبی داشت، حتی تم معروف SW هم با قبل متفاوت بود. کلاً فکر میکنم با اینکه فروشش در حد نسخه های اصلی نمیشه، ولی از نظر کیفیت در سطح بالایی باشه.
به جز Rogue One، دو تا فیلم فرعی دیگه هم در سال های 2018 و 2020 اکران میشن. یکی راجع به Han Solo و یکی هم Boba Fett. در مجموع طرفدارهای SW میتونن 6 سال پشت سر هم انواع و اقسام فیلم ها رو ببینن و حالش رو ببرن! :دی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or