اتفاقا منم دقیقا همین فکر رو می کنم،گزینه های 1 و 3 و 4 هر سه تاشون بیش از اندازه بزرگ شدن :d
طائل بیخیال جان من.یه بار گفتی من نفهمیدم چی گفتی.
هرچند کلاً اکثر فیلمها و مدیای مربوط به آمریکا بیش از حد اندازه بهشون توجه میشه ولی Shawshank Redemption مثلاً خیلی راحتتر میشه از این نظر کوبیده شه تا Leon!:d
---
در مورد فیلم جدید نولان هم که meh.![]()
فارست گامپ چیش بد بود ؟؟؟
فارست گامپ حتی یه مقداری توهین آمیزه فیلمش. ولی از اونجایی که تام هنکس " قشنگ " بازی میکنه کسی زیاد به پلات و پیامش کاری نداره که داستان یه آدم معصوم و ساده اس که میره ویتنام میجنگه، تمام عمرش از دستورهای بالا سری هاش و دولتش اطاعت میکنه، به شدت راست گراست و در نهایت تبدیل به یه ادم موفق و میلیونر میشه درحالی که همچنان معصوم و دوست داشتنه از اون ور دوستش دن تیلور که پاهاشو تو ویتنام از دست داده و حالا مخالف جنگ و چپ گرائه و به حرف بالا سری هاش گوش نمیکنه تبدیل به یه ادم افسرده، الکلی و مفلوک شده :d من که از رایت وینگ پروپاگاندا خوشم نمیاد هرچقدرم بازی هاش خوب باشه :d
گیر کاربر REZA TAEL رو Leon هم بخاطر اینه که فیلم از The Samurai (فیلم مورد علاقه ایشون!) الهام گرفته و کلا خیلی شبیه هم هستند وگرنه خودشم نمیدونه با کجای فیلم مشکل داره!
جدا خجالت نمیکشی این طوری صحبت میکنی؟این که تو یه کاربر معمولی فروم که من اصلا سنخیتی باهات ندارم از کجا میدونی خودمم نمیدونم با کجای فیلم مشکل دارم؟ها؟
و اینکه تو از کجا میدونی من از درایور والتر هیل که کلن کپی سامورائیه خیلی خوشم میاد با اینکه یه پلات هول سنگین داره؟
یا گوست داگ جیم جارموش که علنا ادای دینی به سامورائیه؟
جدا خجالت نمیکشی قبل از اینکه طرف رو بشناسی و حرفش رو بشنوی در موردش قضاوت میکنی؟![]()
تا یه مدت که گیر داده بودی همش دارم از تگ تحریریه سو استفاده میکنم و اذهان ملت مشوش میکنم حالا شدم کاربر معمولی دهن فلان؟این که تو یه کاربر معمولی فروم
خب بیا بگو ببینم مشکلت با Leon چیه؟جز اون حرف های الکی دست گذاشتن رو احساسات و اینا
![]()
یه وقت فکر نکنی عاشق و دلباخته Leon هستما فقط میخوام بدونم گیرت به این فیلم چیه که همش گیر میدی بهش، چون هنوز چیز قانع کننده ای نگفتی و همش میگی بده!
- - -ویرایش - - -
تا یه مدت که گیر داده بودی همش دارم از تگ تحریریه سو استفاده میکنم و اذهان ملت مشوش میکنم حالا شدم کاربر معمولی دهن فلان؟![]()
تا یه مدت که گیر داده بودی همش دارم از تگ تحریریه سو استفاده میکنم و اذهان ملت مشوش میکنم
منم حال کل کل حداقل در دنیای مجازی رو ندارم
انصافاً فیلم های آدام سندلر هم خیلی باحالهاینجا همه از همه فیلما بدشون میادچی خوبه پس ؟ فیلمای ادام سنلر ؟
![]()