Movie Center

اتفاقا منم دقیقا همین فکر رو می کنم،گزینه های 1 و 3 و 4 هر سه تاشون بیش از اندازه بزرگ شدن :d

وجه مشترکشون هم اینه که هر سه کاملا هدف قرار دادن احساسات انسان نیتشون بوده :دی و من کلا بدم میاد از این جور فیلما که احساسات رو سپر خودشون میکنن :دی
البته شاوشنک فیلم خوبیه چون انسان خود به خود با دیدن escape movie به خاطر ذات آزادی طلبش تحت تاثیر قرار میگیره اما واقعا میشه گفت اورریت ترین فیلم دورانه:دی

طائل بیخیال جان من.:دی یه بار گفتی من نفهمیدم چی گفتی.:دی هرچند کلاً اکثر فیلم‌ها و مدیای مربوط به آمریکا بیش از حد اندازه بهشون توجه می‌شه ولی Shawshank Redemption مثلاً خیلی راحت‌تر می‌شه از این نظر کوبیده شه تا Leon!:d
---
در مورد فیلم جدید نولان هم که meh.:دی

یه بار گفتم نفهمیدی چی گفتم؟:|اصلا چرا بهت گفتم وقتی همچین جمله ای تحویلم میدی؟:دی

آخرین ویرایش:
فارست گامپ چیش بد بود ؟؟؟

فارست گامپ حتی یه مقداری توهین آمیزه فیلمش. ولی از اونجایی که تام هنکس " قشنگ " :d بازی میکنه کسی زیاد به پلات و پیامش کاری نداره که داستان یه آدم معصوم و ساده اس که میره ویتنام میجنگه، تمام عمرش از دستورهای بالا سری هاش و دولتش اطاعت میکنه، به شدت راست گراست و در نهایت تبدیل به یه ادم موفق و میلیونر میشه درحالی که همچنان معصوم و دوست داشتنه از اون ور دوستش دن تیلور که پاهاشو تو ویتنام از دست داده و حالا مخالف جنگ و چپ گرائه و به حرف بالا سری هاش گوش نمیکنه تبدیل به یه ادم افسرده، الکلی و مفلوک شده :d من که از رایت وینگ پروپاگاندا خوشم نمیاد هرچقدرم بازی هاش خوب باشه :d

آخرین ویرایش:
به نظرم من بهترین دونستن یک فیلم 100% شخصیه
مثلا من خودم از 3 گانه LoR بهم میخوره :دی یعنی دوست دارم خودمو بکشم موقعی که میبینمشون ....:دی
سر این قضیه به کسیایی که به THE S Redemtion و اینا میگن Overrated کاری ندارم :دی

فقط ی چیز :دی

اگه اینا OverRated هستن .. پس بهترین فیلم تاریخ چیه ؟

دوستان استار وارزو کلشو دانلود کردم تا موقعی که کیفیت خوب آخری میاد میخوام کامل ببینم چجوری ببینم؟
همون روند اصلی سری رو دنبال کنم یا جور دیگه ببینم بهتره؟

فارست گامپ حتی یه مقداری توهین آمیزه فیلمش. ولی از اونجایی که تام هنکس " قشنگ " بازی میکنه کسی زیاد به پلات و پیامش کاری نداره که داستان یه آدم معصوم و ساده اس که میره ویتنام میجنگه، تمام عمرش از دستورهای بالا سری هاش و دولتش اطاعت میکنه، به شدت راست گراست و در نهایت تبدیل به یه ادم موفق و میلیونر میشه درحالی که همچنان معصوم و دوست داشتنه از اون ور دوستش دن تیلور که پاهاشو تو ویتنام از دست داده و حالا مخالف جنگ و چپ گرائه و به حرف بالا سری هاش گوش نمیکنه تبدیل به یه ادم افسرده، الکلی و مفلوک شده :d من که از رایت وینگ پروپاگاندا خوشم نمیاد هرچقدرم بازی هاش خوب باشه :d

حالا پویا امکان نداره بیخیال پیام هاش و نکات نهفته اش بشیم و از خود فیلم و روندش لذت ببریم؟ :دی ولی خب در کل درسته، این چیزایی رو که گفتی من بار اول که نگاه کردم بعنوان مثال نفهمیدم ولی برای بار دوم و سوم و اینا که تو جاهای مختلف دیدم متوجه شدم :دی

----------

گیر کاربر REZA TAEL رو Leon هم بخاطر اینه که فیلم از Le Samourai (فیلم مورد علاقه ایشون!) الهام گرفته و کلا خیلی شبیه هم هستند وگرنه خودشم نمیدونه با کجای فیلم مشکل داره!

آخرین ویرایش:
گیر کاربر REZA TAEL رو Leon هم بخاطر اینه که فیلم از The Samurai (فیلم مورد علاقه ایشون!) الهام گرفته و کلا خیلی شبیه هم هستند وگرنه خودشم نمیدونه با کجای فیلم مشکل داره!

جدا خجالت نمیکشی این طوری صحبت میکنی؟:دی این که تو یه کاربر معمولی فروم که من اصلا سنخیتی باهات ندارم از کجا میدونی خودمم نمیدونم با کجای فیلم مشکل دارم؟ها؟:دی و اینکه تو از کجا میدونی من از درایور والتر هیل که کلن کپی سامورائیه خیلی خوشم میاد با اینکه یه پلات هول سنگین داره؟:دی یا گوست داگ جیم جارموش که علنا ادای دینی به سامورائیه؟

جدا خجالت نمیکشی قبل از اینکه طرف رو بشناسی و حرفش رو بشنوی در موردش قضاوت میکنی؟:دی

جدا خجالت نمیکشی این طوری صحبت میکنی؟:دی این که تو یه کاربر معمولی فروم که من اصلا سنخیتی باهات ندارم از کجا میدونی خودمم نمیدونم با کجای فیلم مشکل دارم؟ها؟:دی و اینکه تو از کجا میدونی من از درایور والتر هیل که کلن کپی سامورائیه خیلی خوشم میاد با اینکه یه پلات هول سنگین داره؟:دی یا گوست داگ جیم جارموش که علنا ادای دینی به سامورائیه؟

جدا خجالت نمیکشی قبل از اینکه طرف رو بشناسی و حرفش رو بشنوی در موردش قضاوت میکنی؟:دی

خب بیا بگو ببینم مشکلت با Leon چیه؟ :دی جز اون حرف های الکی دست گذاشتن رو احساسات و اینا :دی

یه وقت فکر نکنی عاشق و دلباخته Leon هستما فقط میخوام بدونم گیرت به این فیلم چیه که همش گیر میدی بهش، چون هنوز چیز قانع کننده ای نگفتی و همش میگی بده! :دی

- - -ویرایش - - -

این که تو یه کاربر معمولی فروم
تا یه مدت که گیر داده بودی همش دارم از تگ تحریریه سو استفاده میکنم و اذهان ملت مشوش میکنم حالا شدم کاربر معمولی دهن فلان؟ :دی

خب بیا بگو ببینم مشکلت با Leon چیه؟ :دی جز اون حرف های الکی دست گذاشتن رو احساسات و اینا :دی

یه وقت فکر نکنی عاشق و دلباخته Leon هستما فقط میخوام بدونم گیرت به این فیلم چیه که همش گیر میدی بهش، چون هنوز چیز قانع کننده ای نگفتی و همش میگی بده! :دی

- - -ویرایش - - -

تا یه مدت که گیر داده بودی همش دارم از تگ تحریریه سو استفاده میکنم و اذهان ملت مشوش میکنم حالا شدم کاربر معمولی دهن فلان؟ :دی

همش گیر میدم
هنوز چیز قاع کننده ای نگفتم
همش میگم بده؟

من تو کل تاریخ عضویتم فقط تو پروفایل فرهود گفتم لئون خوب نیست و با اولین بار اینجا،حالا چطور شد همش و هنوز و همیشه و ...؟:دی نکنه میای پروفایل ها رو میخونی بعد تو ناخوداگاهت با فروم قاطی میشه؟:دی

بعد اینکه شرمنده وحید جان من بهت نمیگم چرا خوشم نمیاد از فیلم چون تو همون اول اسحله در اوردی و شروع کردی به تیر اندازی منم حال کل کل حداقل در دنیای مجازی رو ندارم :دی کس دیکه ای در خواست کنه بهش میگم :دی

تا یه مدت که گیر داده بودی همش دارم از تگ تحریریه سو استفاده میکنم و اذهان ملت مشوش میکنم

یا حسین،چی داری میگی مرد حسابی؟:دی

حالا که جو، جو حرف دل هست این Braveheart هم از اون فیلم مقوا های شدید اورریتد هست :دی

- - -ویرایش - - -

منم حال کل کل حداقل در دنیای مجازی رو ندارم

کل کل نیست :دی بیا اینجا دلیل هات رو بگو بصورت قانع کننده کاری بهت ندارم و قول میدم اذیتت نکنم :دی دیگه این نظراتت رو مخ تر از نظراتی که در مورد ترانتینو و اینا میگی که نیست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or