Movie Center

جدا فقط من فکر میکنم Avatar یه اسکی و کپی فضایی از انیمیشن پوکوهانتس بود؟ :| :دی پلات و داستان و کاراکترا و روند فیلم همش مدام تو ذهن من پوکوهانتس میومد و نمایان میشد :دی

یعنی تنها زحمتی که جیمز کامرون کشید این بود که اومد یه نژا فضایی جدید خلق کرد و دوتا پرنده و اسب، همین :دی

جدا فقط من فکر میکنم Avatar یه اسکی و کپی فضایی از انیمیشن پوکوهانتس بود؟ :| :دی پلات و داستان و کاراکترا و روند فیلم همش مدام تو ذهن من پوکوهانتس میومد و نمایان میشد :دی

یعنی تنها زحمتی که جیمز کامرون کشید این بود که اومد یه نژا فضایی جدید خلق کرد و دوتا پرنده و اسب، همین :دی
فقط تویی؟ :| مرد حسابی همون موقع که آواتار اومد کل اینترنت سر همین قضیه بحث میکردن :دی دقیقا داستانش یه کپی از روی پوکاهانتس بود :دی

اینم یه سری ویدئو که جالبن

watch?v=uGOCodaM4UM

watch?v=44empivL5jI

این سری داشتم Paths of Glory رو دوباره میدیم،صحنه آخرش و هم راستاییش با اندیشه های هرمان ملویل ذهنم رو به شدت مشغول کرده خواستم اینجا هم مطرح کنم .بگم که اینایی که مینویسم سپویل خاصی نیس،چون جزو قصه نیس،حالا اگه زیاد حساسین نخونید از این به بعد رو.

به نظرم این صحنه در مورد شکست مرز هاس،شکست عرف ها و قوانین،تمام چیزایی که انسان رو از طبیعت اولیه‌ش دور کردن و بهش طبیعت ثانویه بخشیدن،طبیعتی که واقعا اون چیزی که انسان در ذاتش باید باشه نیست،دست خوردس.اول که دختر اسیر آلمانی رو میاره رو سن تا سربازای داخل کاباره رو شاد کنه،همه تحقیرش میکنن،حتی یکی میگه با زبون آدمیزاد حرف بزن.بعد بهش میگن بخون،دختره میون اون همه سوت و سر و صدا شروع میکنه به خوندن،به زبون آلمانی که سربازا چیزی ازش نمیفهن.اینجا اولین مرز شکسته میشه،با زبان موسیقی،با زبونی که نه مال منه و نه مال تو، و نرم نرمک پیوند «یکی» شدن شروع میشه.بعد سربازا شروع میکنه به هممم کردن ریتم آهنگ در حالی که اشک داره از چشماشون سرازیر میشه و یه مرز دیگه هم شکسته میشه،اینجا سربازا با دختره «یکی» میشن،در طبیعت اولیه‌ و دست نخوردشون،مث دختره داره اشک از چشاشون میاد،مث اون دارن آهنگ میخونن،یعنی اگر در این لحظه اینا رو با دختره تو رخت خواب ول میکردی هیچ اتفاقی نمیفتاد.اینجا دختره با سربازا برادر شد،برادر نه به معنای جنسیتی،برادر به معنای معنویتش،مرز و وطن و زبون و عُرف و مناسبات ها و تشریفات(ک همشون عامل جنگن) و همه چی که به انسان «شکل» داده و اونو از خودش دور میکنه نابود شد و همه برادر شدن،نه فقط سربازا و دختره،کرک دوگلاسی هم که از پشت پنجره داشت نگاشون میکرد،منی که از پشت تلویزیون داشتم میدیدم،یکی شدیم.

و اعصاب خورد کن اینه که من بعد از اینکه به این نتیجه رسیدم رفتم تو گوگل با هر ساختاری از استنلی کوبریک و ملویل جمله ساختم هیچی پیدا نکرد که نکرد.یعنی من فاز گرفتم؟:دی آخه نکته بسیار عجیب اینه که من هرمان ملویل رو تو اون سربازا دیدم :

h3cutd4mbknc9ex0ddm3.jpg

این هرمان ملویل نیست کیه پس؟:| من دارم خل میشم :دی

فقط تویی؟ :| مرد حسابی همون موقع که آواتار اومد کل اینترنت سر همین قضیه بحث میکردن :دی دقیقا داستانش یه کپی از روی پوکاهانتس بود :دی

اینم یه سری ویدئو که جالبن

watch?v=uGOCodaM4UM

watch?v=44empivL5jI

دیدم اخه همش چندتا پست داره میگذره و نه تنها به این مورد اشاره نمیشه، همش میگن فیلم خیلی خلاقانه و خوب و عالی بود :دی چون Avatar کلا فروشش بنظر من سه تا دلیل داشت و فقط هم همینا:

1- هایپ جیمز کامرون
2- تایتانیک
3- 3D عالی و بی نقصش

به به، کنتور انتظار بالا شروع به کار کرد .. :دی

دونکرک،فیلم بعدی نولان
این اکشن تریلر جنگی بر اساس فیلم نامه ای از خود نولان و به تهیه کنندگی خود او و همسرش برای کمپانی برادران وارنر ساخته میشه.نولان و گروهش در لندن در حال تست گیری برای نقش های اصلی فیلم هستند و ازطرفی در حال مذاکره با تام هاردی،کنت برانا و Mark Rylance (لینکلن) برای بازی در این فیلم می باشند.فیلمبرداری فیلم از ماه می در محل واقعی وقوع این حادثه در شمال فرانسه شروع خواهد شد.این فیلم جولای 2017 اکران میشه

منبغ
طرفدارن کریستوفر نولان در فیس بوک

یه نکته در مورد فیلم جدید نولان اینه که نویسندش خودشه! و بعد از Following و Inception این میشه سومین فیلمی که نویسنده و ایده ای اولیه تنها خود نولانه به طور کامل ( جاناتان هم نیست ) و باید چیز دیوونه کننده ای باشه طبق فیلم های قبلی که سناریو کامل از خودش بوده.

mads mikkelsen تایید کرد که نقش Villain اصلی رو توی دکتر استرینج ایفا می کنه.

Holllllllllyyyyyy Shhhhhhhhhhhhhiittttttttttt .......... عالی :x واقعا خبر از این بهتر داریم ؟؟!!! ترکیدم اول صبحی :bighug:

باورم نمیشه دو تا از بازیگرایی که واقعا عاشقشونم، دارند تو فیلم به اون با عظمتی بازی میکنند که عظمت فیلم رو هم دو چندان میکنه :x

Sherlock and Hannibal :d فرض کن

امروز به طور عجیبی رفتم و Leon : The Professional رو دیدم... این فیلم ساخته شده بود برای اسکار :دی موسیقی پایانی هم که :O :O
و بازی فوقالعاده گری الدمن و ناتالی پورتمن 12 ساله :O دیالوگ فراتر از ماندگار ... جالبه حتی کاندید هم نشده تو ی چیز ... چرا ؟

بعد :

قضیه سال 1994 چیه ؟؟؟

1.The Shawshank Redemption
2.Pulp Fiction
3.Forrest Gump تنها فیلمی که تونسته منو به گریه بیاره :دی:x
4.Leon : TP
5.The Lion King

سال شاهکار هاست :دی

امروز به طور عجیبی رفتم و Leon : The Professional رو دیدم... این فیلم ساخته شده بود برای اسکار :دی موسیقی پایانی هم که :O :O
و بازی فوقالعاده گری الدمن و ناتالی پورتمن 12 ساله :O دیالوگ فراتر از ماندگار ... جالبه حتی کاندید هم نشده تو ی چیز ... چرا ؟

بعد :

قضیه سال 1994 چیه ؟؟؟

1.The Shawshank Redemption
2.Pulp Fiction
3.Forrest Gump تنها فیلمی که تونسته منو به گریه بیاره :دی:x
4.Leon : TP
5.The Lion King

سال شاهکار هاست :دی

به نظر من که لئون فیلم بیخودیه،مث همون فارست گامپ :دی الانه که یکی نقل قولم کنه بگه روشنفکری یا فکر میکنی خیلی خاصی،تایمش همین الانه دیگه نه؟:-/:دی

به نظر من که لئون فیلم بیخودیه،مث همون فارست گامپ :دی الانه که یکی نقل قولم کنه بگه روشنفکری یا فکر میکنی خیلی خاصی،تایمش همین الانه دیگه نه؟:-/:دی
اتفاقا منم دقیقا همین فکر رو می کنم،گزینه های 1 و 3 و 4 هر سه تاشون بیش از اندازه بزرگ شدن :d

طائل بیخیال جان من.:دی یه بار گفتی من نفهمیدم چی گفتی.:دی هرچند کلاً اکثر فیلم‌ها و مدیای مربوط به آمریکا بیش از حد اندازه بهشون توجه می‌شه ولی Shawshank Redemption مثلاً خیلی راحت‌تر می‌شه از این نظر کوبیده شه تا Leon!:d
---
در مورد فیلم جدید نولان هم که meh.:دی

یه بار گفتم نفهمیدی چی گفتم؟اصلا چرا بهت گفتم وقتی همچین جمله ای تحویلم میدی؟
دارم سر به سرت می‌زارم.:دی ولی خب باهات موافق نیستم.:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or