فقط تویی؟جدا فقط من فکر میکنم Avatar یه اسکی و کپی فضایی از انیمیشن پوکوهانتس بود؟![]()
پلات و داستان و کاراکترا و روند فیلم همش مدام تو ذهن من پوکوهانتس میومد و نمایان میشد
![]()
یعنی تنها زحمتی که جیمز کامرون کشید این بود که اومد یه نژا فضایی جدید خلق کرد و دوتا پرنده و اسب، همین![]()
فقط تویی؟مرد حسابی همون موقع که آواتار اومد کل اینترنت سر همین قضیه بحث میکردن
دقیقا داستانش یه کپی از روی پوکاهانتس بود
![]()
اینم یه سری ویدئو که جالبن
watch?v=uGOCodaM4UM
watch?v=44empivL5jI
استن لی هستن و اکثر این شخصیت های کامیک رو ایشون خلق کردنه
امروز به طور عجیبی رفتم و Leon : The Professional رو دیدم... این فیلم ساخته شده بود برای اسکارموسیقی پایانی هم که :O :O
و بازی فوقالعاده گری الدمن و ناتالی پورتمن 12 ساله :O دیالوگ فراتر از ماندگار ... جالبه حتی کاندید هم نشده تو ی چیز ... چرا ؟
بعد :
قضیه سال 1994 چیه ؟؟؟
1.The Shawshank Redemption
2.Pulp Fiction
3.Forrest Gump تنها فیلمی که تونسته منو به گریه بیاره
4.Leon : TP
5.The Lion King
سال شاهکار هاست![]()
نه فقط بد سلیقه ایبه نظر من که لئون فیلم بیخودیه،مث همون فارست گامپالانه که یکی نقل قولم کنه بگه روشنفکری یا فکر میکنی خیلی خاصی،تایمش همین الانه دیگه نه؟
![]()
به نظر من که لئون فیلم بیخودیه،مث همون فارست گامپالانه که یکی نقل قولم کنه بگه روشنفکری یا فکر میکنی خیلی خاصی،تایمش همین الانه دیگه نه؟
![]()
اتفاقا منم دقیقا همین فکر رو می کنم،گزینه های 1 و 3 و 4 هر سه تاشون بیش از اندازه بزرگ شدن :dبه نظر من که لئون فیلم بیخودیه،مث همون فارست گامپالانه که یکی نقل قولم کنه بگه روشنفکری یا فکر میکنی خیلی خاصی،تایمش همین الانه دیگه نه؟
![]()
به نظر من که لئون فیلم بیخودیه،مث همون فارست گامپالانه که یکی نقل قولم کنه بگه روشنفکری یا فکر میکنی خیلی خاصی،تایمش همین الانه دیگه نه؟
![]()
دارم سر به سرت میزارم.یه بار گفتم نفهمیدی چی گفتم؟اصلا چرا بهت گفتم وقتی همچین جمله ای تحویلم میدی؟