Movie Center

اقا ما ی سوال کردیم کسی جواب نداد،ی سوال دیگه دارم اگه میدونید ممنونم جواب بدید.چندتا فیلم عاشقانه اشک اور معرفی میکنید

sent with LG G4

Her 2013

123.jpg

Photo of a stack of business cards
The cards are for Alan Rikkin , the CEO of Abstergo Industries
well known in the Assassin's Creed universe as the primary front for the modern day activities of the Templar Order
If you call the number on the card
the voicemail says he's unreachable until March 25th
the same day as Batman v Superman's opening

خلاصه اینکه تا 25 مارس و اکران
Batman Vs Superman منتظر تریلـر اسسین کرید نباشین! :d

رقمـ واقعیـه فروش افتتاحیه استار وارز همـ مشخص شد !!!

Star Wars $247,966,675
Jurassic World $208,806,270
The Avengers $207,438,708

آخرین ویرایش:
شوک بزرگ به سینمای امریکا

فیلم‌های کوئنتین تارانتینو و الخاندرو گونزالس ایناریتو به صورت غیرقانونی، گسترده و با کیفیت خوب در اینترنت منتشر شد
احتمال می‌رود که این فیلم‌ها از میان نسخه‌هایی که برای داوران جوایز سینمایی فرستاده شده است، به بیرون درز کرده باشند.«بازگشته» و «هشت منفور» که قرار بود روز کریسمس اکران شوند، در سایت‌های غیرمجاز دانلود فیلم در دسترس قرار گرفتند. در طول 24 ساعت گذشته فیلم «بازگشته» با بازی لئوناردو دی‌کاپریو و تام هاردی از نزدیک به 740 هزار آدرس آی‌پی دانلود شده است و «هشت منفور» به کارگردانی تارانتینو هم در مدتی مشابه توجه بیش از 569 هزار آدرس آی‌پی را به خود جلب کرده است.
البته این دو فیلم تنها قربانیان این موضوع نیستند و فیلم «کرید» که هم‌اکنون در سینماها در حال اکران است نیز به همین سرنوشت دچار شده و پیش از پایان اکران در اینترنت منتشر شده است.

در حال حاضر گروهی به نام «Hive-CM8» مسئولیت این کار را به عهده گرفته است. این گروه پس از انتشار فیلم «هشت منفور» به صورت آنلاین اعلام کرده است که فیلم‌های مطرح بیشتری را منتشر خواهد کرد.

:|>:):d:x:bighug:

دوست عزیز واقعا توهین بزرگی به تمام سازندگان این فیلمه که با این کیفیت دیدیش, بیایین یاد بگیریم که این فیلم هارو به صورت غیر قانونی می بینیم بهتره با بهترین کیفیت ممکن این فیلمهارو دید. مخصوصا این شاهکارو.

خاک بر سر من که جلوی هایپم رو نتونستم بگیرم و رفتم تو یوتیوب و نقد های اسپویل دار star wars رو دیدم :((
به شدت از این نوع هایپ ها و سایت ها مخصوصا یوتیوب دوری کنید:((

عجب فروش وحشتناکی داره این star wars :|
دوشنبه فقط 40 میلیون دلار فروخته و بهترین فروش روز دوشنبه تو تاریخ سینمای امریکا رو ثبت کرده (رکورد قبلی برای مرد عنکبوتی 2 با 27 میلیون دلار بود:|)
توی خارج از امریکا هم 41 میلیون دلار فروخته و توی فقط 4 روز 610 میلیون دلار فروخته:|
سه شنبه هم قطعا 300 میلیون دلار رو رد میکنه و میشه پرفروش فیلم تاریخ توی 5 روز اول :|
به علاوه ی همه ی اینا این رو هم اضافه کنید که روز کریسمس (25 دسامبر) جمعه هست و احتمال میدن فروش هفته دومش هم تاریخی باشه:|

پ.ن : من Star Wars : The Force Awakens میخوام :|

دوستان من میخوام فیلم استار وارز رو ببینم منتها ترتیبش رو نمیدونم چند جا خوندم اینجوری پیشنهاد کرده بودن :

به ترتیب از سمت راست:

4 - 5 - 1 - 2 - 3 - 6

4 - 5 - 6 - 1 - 2 - 3 ( به ترتیب سال تولید )

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

حالا من موندمو این ترتیبهایی که میبینید، از کدوم ترتیب شروع کنم؟ ( مشکلی با کیفیتش ندارم )
نظر خودم از رو سال تولید هستش

دوستان من میخوام فیلم استار وارز رو ببینم منتها ترتیبش رو نمیدونم چند جا خوندم اینجوری پیشنهاد کرده بودن :

به ترتیب از سمت راست:

4 - 5 - 1 - 2 - 3 - 6

4 - 5 - 6 - 1 - 2 - 3 ( به ترتیب سال تولید )

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

حالا من موندمو این ترتیبهایی که میبینید، از کدوم ترتیب شروع کنم؟ ( مشکلی با کیفیتش ندارم )
نظر خودم از رو سال تولید هستش
برای بهترین تجربه به ترتیب سال تولید ببین بنظر من.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or