Movie Center

دوستان من میخوام فیلم استار وارز رو ببینم منتها ترتیبش رو نمیدونم چند جا خوندم اینجوری پیشنهاد کرده بودن :

به ترتیب از سمت راست:

4 - 5 - 1 - 2 - 3 - 6

4 - 5 - 6 - 1 - 2 - 3 ( به ترتیب سال تولید )

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

حالا من موندمو این ترتیبهایی که میبینید، از کدوم ترتیب شروع کنم؟ ( مشکلی با کیفیتش ندارم )
نظر خودم از رو سال تولید هستش

اگه مشکلی با کیفیت نداری از یک شروع کن به ترتیب برو جلو

سلام دوستان.من امروز فیلم Shutter Island رو دیدم و حتما هم میدونید که هر کسی که فیلم رو ببینه سوالات زیادی براش پیش میاد.سوال اصلیم رو توی اسپویلر میپرسم:

تدی دیوانه بود یا نه؟؟!دلیلش رو هم بگید لطفا.

سلام دوستان.من امروز فیلم Shutter Island رو دیدم و حتما هم میدونید که هر کسی که فیلم رو ببینه سوالات زیادی براش پیش میاد.سوال اصلیم رو توی اسپویلر میپرسم:

اینکه مفهوم و پیام فیلم چی بود رو کاری ندارم ولی بله، آخرش مشخص میشه که خود تدی بیمار هست و آوردنش به جزیره شاتر برای درمانش بوده.

اینکه مفهوم و پیام فیلم چی بود رو کاری ندارم ولی بله، آخرش مشخص میشه که خود تدی بیمار هست و آوردنش به جزیره شاتر برای درمانش بوده.

ولی اگر از همون اول بیمار بوده پس چه طور اول فیلم چاک رو نمیشناسه؟!

بیشتر برداشت شخصی هست ولی فیلم بر اساس کتاب شاخته شده و تو کتاب هم واضح تر نشون میده که تدی دیوونه نبودش
تو فیلم هم نکته زیاد ولی یادم رفته. در کل اگر ذهن ت رو خیلی درگیر کرده جواب قاطعانه ای پیدا نمیکنی برای خودت کتابش رو بخون

ممنون بابت لینک.

بیشتر برداشت شخصی هست ولی فیلم بر اساس کتاب شاخته شده و تو کتاب هم واضح تر نشون میده که تدی دیوونه نبودش
تو فیلم هم نکته زیاد ولی یادم رفته. در کل اگر ذهن ت رو خیلی درگیر کرده جواب قاطعانه ای پیدا نمیکنی برای خودت کتابش رو بخون

ممنون.کتابش ترجمه هم شده یا باید همون انگلیسیش رو پیدا کنم؟!

BBC میگفت تا الان تمام رکوردهای مربوطه در این بازه زمانی باکس افیس امریکا توسط Star Wars FA جابجا شده!.
مثل AVATAR مردم برای باره سوم و چهارم میرن سینما برای دیدنش :دی. ترکیب خوشایندی از هایپ و ارائه یه ادامه بینهایت مناسب برای این فرنچایز.

43584358446922393465.jpg

57253634989318972259.jpg

خوب موفق شدم امروز این فیلم رو ببینم واقعا فوقالعاده بود درسته غلط های علمی زیادی درگیر فیلم شده بود اما فیلمه دیگه ... واقعا از نظر من از بین ستاره ای هم بهتر بود پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش ....

سلام
دوستان زیرنویس فیلم Steve Jobs 2015 نیومده هنوز؟
من چند روز پیش با کیفیت dvd scr رو دانلود کردم ولی هنوز تو خماری دیدنش موندم:(

کسی تریلر فیلم Misconduct با بازی آل پاچینو و آنتونی هاپکینز رو دیده؟
نتظرتون چیه؟
و اصلا میشه اسم فارسی فیلم رو هم معنی کنید؟
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or